:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 272
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Мисиджан се връща в "Лудогорец" на 6 април

Холандското крило на "Лудогорец" Върджил Мисиджан ще се върне в България на 6 април и трябва да се включи в общите занимания на отбора. Това съобщи треньорът на шампионите Георги Дерменджиев. Мисиджан получи травма на лявото коляно по време на мач на дублиращия отбор през октомври и оттогава не е играл. Той се възстановява в Холандия, но от "Лудогорец" съобщиха през зимната пауза, че заради лекарска грешка лечението на играча ще се проточи. Сега се очаква Мисиджан да бъде на линия за важните мачове в края на сезона, включително и дербито срещу "Левски" на 23 април в София. Дотогава трябва да е на линия и десният бек на разградчани Сисиньо, който скъса бедрен мускул в края на януари.

Състоянието на други двама контузени в "Лудогорец" - Абел Анисе и Натанаел, е доста по-добро. Те пропуснаха победата с 2:0 над "Берое", но ще са готови за следващия мач - домакинството срещу "Ботев" (Пд) на 3 април. Дерменджиев съобщи също така, че през шампионатната пауза отборът му ще приеме втородивизионния "Верея" на 26 март за контрола.

529
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД