:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 281
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Бойколандия - страната, в която не живяхме

Че премиерът е нагъл, не е новина. Че мечтае да е Бай Тошо - също. Новината е, че май вече откровено ни смята за идиоти
Петьо Цеков
Седмицата започна безгрижно и даже оптимистично. В понеделник пролетта вече се усещаше, размотавах се небрежно из къщи - сипах си кафе, хвърлих един поглед на фейса... и в този момент направих груба грешка - щракнах на Нова тв. Тогава всичко отиде по дяволите.
От екрана ме гледаше самодоволен Бойко Борисов, който убедено твърдеше, че корупция у нас въобще няма. Премиерът въртеше в ефир голяма баданарка, с която уверено рисуваше

гигантско утопично платно на щастлива България

Водещите Ани и Виктор бяха видимо ошашавени - трябваха им от 3 до 5 минути, за да разберат, че Борисов наистина говори за нашата страна и че не се шегува.
В България на Борисов - една страна, която никой от вас не е посещавал - корупция не само че няма, тя въобще не може да се пръкне. Защо? Защото Борисов действа превантивно - внимателно подбира кадрите, които ще заемат високи постове, т.е. той прави "всичко възможно да не крадат". Вестниците в тази измислена страна може да пишат каквото си искат - примерно, че всеки трети българин или негови познати са били свидетели на корупция през последната година. Чуждестранните инвеститори може също да се жалват, че ако не бутнат някому нещо, не могат да пробият желязната българска бюрокрация... Посланици могат да захапват някакви гнили ябълки... Но корупция на практика няма. Ако някой леко се облажи, Борисов го "докопва" моментално и ... Не, не знам какво му се случва,

аз за "докопан" не мога да се сетя

Знам за някои натирени, които след известна карантина пак безсрамно ме поучават от телевизионните екрани.
Впечатлен от тази свободна от корупция територия ЕС изпада ежедневно в див възторг, а по-дебелокожи от оплакващите се по-горе бизнесмени от съседните страни - Румъния и Гърция, тичат през глава, за да инвестират у нас. В Турция пък вече открито мечтаят да се включат в управлението на ГЕРБ - за да попият от извора челен опит. И това се приема за нещо съвсем нормално - два дни след твърдението на министър-председателя ни за директна намеса на Турция във вътрешните работи на страната ни, не виждам никаква реакция - нито от правителството, нито от Турция, нито от медиите и неправителствените ни организации.
Е, няма да крием, има и гадни българи, които клепат татковината пред международната общественост (пишат някакви шменти-капели доклади), но тя - международната общественост - продължава да стои на здрави позиции и да потупва Бойко по гърба. Очевидно премиерът смята, че

и в другите страни управляващите се държат шизофренично като него

- хем одобряват убийствените доклади на ЕК за България, хем се разтапят от любов, като го видят.
А в това време съседите ни затъват в блатото на посредствеността. В Румъния, представете си, назначават нарочно склонни към корупция типове - за да има кого да вкарат в затвора. Гърците не могат да се преборят с трактористите си, а турците - с терористите си. Цяла Европа стене под ударите на емигрантската вълна, но ние - не! Регулирали сме потока, никакъв проблем.

Магистралите ни са най-евтини (което прави дупките по тях най-скъпи, но това го забелязват само враговете на народа), обществените ни поръчки са най-чисти (фирмите най-после са се научили да се договорят, а не да се състезават и да създават шум в системата), а контрабандата е изтребена до крак (не, не намеквам нищо за "Булгартабак", сакън).

Ако Борисов се беше ограничил до фантасмагории на тема корупция и магистрали, щях да мина с мента, глог и валериан. Но той не спря. Продължи с друга небивалица от утопична България - започна да разправя, че е прекършен гръбнакът и на битовата престъпност...



И за цяр не е останала престъпност, разберете



"МВР заработи вече така, както искам, и резултати са видни", рече Той и продължи да вапца с баданарката: "...прокуратурата се подключи много силно, наблюдава всичко от началото до края, повдигат обвинения, заедно са в съда, за да защитават тезите". С две думи - Борисов е убеден, че скоро изплъзналите се бандити дори ще спрат да бият бабите на село... Това ще стане, щото ще се освободи жива полицейска сила, която трайно ще тръгне из селата да гони лошите. Откъде ще се освободи тая сила? Ами, примерно, каза Той - вместо да охраняват АЕЦ и БНТ, полицаите ще тръгнат из селата да респектират контингента. Ей това е положението.

Тук добих пулса на премиерската дъщеря Венета - "240 на 200 пулс". За кръвното си нищо няма да кажа. И всичко отиде по дяволите.

Не, не знам



защо Борисов се държи толкова нагло



Той се държеше по подобен начин през първия си мандат - бе високомерен, арогантен, нетърпящ никакво чуждо мнение. После, след като през 2013 г. получи особен урок, сви байряка, стана един такъв - мек и диалогичен. Върна се на власт и доста мрачни типове изписаха тонове мастило, за да обнародват разликите в сложната личност на Борисов през първия и втория мандат. И да докажат неговото "израстване". Явно ще е било временно отклонение, като гледам глупостите, с които ни натрива носовете днес.

Случайно или не, наглото изригване на Борисов съвпадна с нацупеното потапяне на Делян Пеевски. Борисов шляпа днес смело из просото, защото светкавичната му "война" срещу инкарнацията на модела КОЙ дава видими резултати. И най-голямото доказателство за това дойде минути след интервюто на премиера - Пеевски реши да се оттегли от българския бизнес. Или поне да напусне видимата част на бизнеса и да се потопи там, където волно плуваше допреди година. Щото



напоследък стана някак неудобно



- западните медии се втренчиха в него, турските спецслужби - също, студенти бутат на Бойко някакво огледало, българското правителство спира обществени поръчки... Въобще, удар след удар. В резултат на неволите около Пеевски пред очите ни тръгна да се разпада една от монолитните партии в България - ДПС.

Всичко това няма как да не радва Бойко Методиев Борисов, който поддържа ГЕРБ като единствената монолитна партия в клетата ни страна и уверено върви към модела "Бай Тошо".

Защо обаче му бе необходимо да се разконспирира и да говори небивалици в ефир? Може би наистина вече ни смята за кръгли идиоти?!
Колаж "Сега"
В Бойколандия премиерът уверено се справя с всякакъв род проблемчета.
60
15709
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
60
 Видими 
22 Март 2016 19:49
......В резултат на неволите около Пеевски пред очите ни тръгна да се разпада една от монолитните партии в България - ДПС. ........
.
От твоите уста в Божиите уши !!!
22 Март 2016 19:49
Като цяло -
Обаче, има нещо ненаред. Борисов ВИНАГИ е смятал другите за идиоти. Типичен манталитет на махленски 'авторитет" - наглост, безочие, простотия, тарикатлък. А тарикатът винаги се смята за най-умен. И, впрочем, точно затова е най-лесен за манипулация... Което се вижда и при него...
-------------------------
Сайтът на Генек
22 Март 2016 19:52
Но пък ми се изясни едно - защо няма (и дай Боже така да си остане) атентати в България.
22 Март 2016 19:57
Но пък ми се изясни едно - защо няма (и дай Боже така да си остане) атентати в България.
Защото ни използват само като междинна спирка. За да направиш атентат трябва най-малкото трябва да познаваш мястото, да знаеш езика, да може да се снабдиш с експлозиви и т.н.
22 Март 2016 20:12
защо Борисов се държи толкова нагло

Еми г-н Цеков сбъдна се мечтата ви да свалите Орешарски за да не изтегли кредит 1 милиард и да го открадне, за да поставите да ни управлява жълтата пъпчива кратуна, че да изтегли десет пъти повече кредити и разбира се да не ги открадне.
22 Март 2016 20:16
Новината е, че май вече откровено ни смята за идиоти

А не сме ли? Бих се радвал да чуя няколко аргумента колко мъдър, прозорлив и разумен е българинът. С примери от настоящето, ако може.
22 Март 2016 20:24
В страната на бакшишите, охранителите, фризьорките и шивачките Бойко е гуру, независимо дали на някого му харесва или не. А за интелекта на масовия електорат на ДПС по селата дори не ми се пише, но и за тях Доган е гуру. За онези пък, дето за всичко им е виновен даскалът/бригадирът/ комшийката, дето си купила ново палто/турците/циганите/евреите/световната конспирация начело със САЩ/чужденците тук/извънземните - гуру е Волен. Не знам дали няма да е обидно, ако прекръстим страната на "Тъпанария", но ще е по-близо до истината.
22 Март 2016 21:00
Обидно ще е Шамане, много! Затова предлагам да я наречем СТРАНАТА-В-КОЯТО-ВИНАГИ-ДРУГ-МИ-Е-СРАЛ-В-ГАЩИТЕ!

22 Март 2016 21:10
Защо обаче му бе необходимо да се разконспирира и да говори небивалици в ефир

Кви са тия смешки?!
Той кога е говорил друго, освен небивалици?!
22 Март 2016 21:10
Според мен Той си вярва.
22 Март 2016 21:12
Според мен Той си вярва.


Това е по-страшно отколкото да лъже целенасочено
22 Март 2016 21:27
Според мен Той си вярва.

Не, според мен на него му е през рейтинга дали е вярно или не.

...Веднъж се връщахме с кола от средата на Румъния и се загубихме. Никой от нас не знаеше румънски, тогава нямаше навигации (или поне ние нямахме) и уж следвахме инструкции, една колежка (най-простата) следеше картата, но пътят взе да изтънява, влезе в някакво загубено село и .. свърши. После продължаваше калдъръм, по който важно се разхождаха патки, а встрани на един дънер седяха двама цигани и пиеха бира. Бяха мръсни и окъсани, сякаш излезли от филм на Кустурица. Но други хора наоколо нямаше и аз реших да се прежаля - отидох при тях с картата, казах " буна зиуа" и почнах (на български, с много жестове) " Виж сега, ние тука загуби, търси път..." Надявах се, че могат да имат някой братовчед у нас.
Циганите ме гледаха няколко минути учудено, а после единият бутна назад кепето си и на перфектен английски попита: "Какъв е проблемът, сър?", а аз изтървах картата. После се намеси и другият (говореха английски далеч по-добре от мен), обясниха ми къде съм се отклонил и как да се върна на главния път, нарекоха ме още два пъти "сър" и едва тогава аз затворих зяпналата си уста. После те споменаха, че работили доста в Англия и пак седнаха на дънера.
Мисълта ми е - когато някой НАШ циганин срещне Бойко в забутано село и му говори пет минути на перфектен английски (то не че премиерът ще го разбере, но все пак), тогава да плещи глупости.
22 Март 2016 21:30
Няма да стане това, дори и да знае английски циганина.
Ти на дядо Коледа на английски ли пишеш писмата?
22 Март 2016 21:37
Ти на дядо Коледа на английски ли пишеш писмата?

Временно не пиша, понеже напоследък се носят слухове, че не съществувал. Смятам първо да изясня въпроса и после евентуално...
22 Март 2016 21:39
... да ти се случат нещата

Да ма на Бочко не са Му докладвали тия слухове..
22 Март 2016 21:40
... или е решил да го замести, и то целогодишно.

Нали видя чистачките от летището - пишат - става, не пишат - не става..
22 Март 2016 21:44
Защо обаче му бе необходимо да се разконспирира и да говори небивалици в ефир?

Станал е резистентен към хапчетата.
22 Март 2016 21:58

Добро, добро...
Не вярвах, че ще вдигна палче на Петьо Цеков, но ето че се случи. Слава Богу, прогледнаха им очите на адептите Му, видяха Го що за зомби е.
Но не мога да се отърва от гадното чувство, че баш в този сюблимен момент този нонкомпос ни е премиер. В дните, когато трябва да си гросмайстор на европейската сцена за да запазиш държавата си от провал, ние държим един въртоглав човек на най-важния пост. И няма никаква надежда да се махне.
Боже, сохрани народа православного!
22 Март 2016 22:07
***
22 Март 2016 22:11
Много хубава статия. Сарказъм на почти революционни нива и ясно посочване недостатъците на Генерал ББ. Само че това се знаеше и преди 2 години. Но тогава "будното гражданско общество" шибаше Тирана Орешарски и воюваше за да може Генералът в компанията на Кънев и Кунева да захапе за втори път баницата. И да набълбукат България със заеми, дето след няколко години "мързеливите и алчни българи" няма да могат да изплащат.

Та критиката към вожда на десните е заслужена, но е ужасно закъсняла.
22 Март 2016 22:14
Матон
22 Мар 2016 22:07


Баце е дългогодишен проект и с помощта на ЦветЦвет създаде машина за избори генерираща по над 1 млн. гласове независимо от управлението МУ
22 Март 2016 22:17
Дисекция на актуалното състояние.
22 Март 2016 22:23
автора
Производителят на няма какво друго да предложи, освен глупотевини на килограми, празно бръщолевене, плоски лъжи, досадно позиране с брюкселска подкрепа, евтини номерца като "депутатския бунт" в ГЕРБ. Каквато и да било полезна за страната и народа дейност той и нищожествата в правителството не могат да извършат дори и да искат. Нищо смело не съзирам в неприличната му клоунада, винаги е бил страхливец, а страхливците с власт са много опасни за хората, над които я притежават.
22 Март 2016 22:25
Пребройте чиновниците и техните семейства - вземете среден процент от тях за подкрепа за ГЕРБ. Към тях добавете джиткащи с баничарки, бусове, гумари, мутреещи, коафьорки, цигански гласове . Не забравяйте абонираните фирми - подизпълнители по оперативни програми .


Някои хора имат доста опростена представа за света. Така се живее по-лесно и със самочувствие. Проблемът на БСП е не кой гласува за ГЕРБ. Проблемът е че все повече гласоподаватели правят разлика между популизъм и социална политика.
22 Март 2016 22:32

Предполагам, само недостига на вестникарско пространство е попречило на Цеков да осветли една друга колизия, която Бойко, в своето простодушие, сподели със зрителите на Нова телевизия.
Борисов ни съобщи, сякаш нищо екстраординерно не се е случило, че Той, в съслужение с Местан като преводач, е обсъждал с Давутоглу как може да се конструира изпълнителна власт в България в конфигурацията на Бойко премиер и Местан вицепремиер. Вече имах възможността да посоча колко антидържавен е целият сюжет, но след това вие да видяхте някаква реакция? Това социалисти, това патриоти, това реформатори, това азбукари? Ни дума, ни вопъл, ни стон. Сякаш това не са животрептущи въпроси за екзистенцията не само на българската държава, а и не всеки неин поданик? Човек има чувството, че това са кукли на конци, назначени южно от парка, на които е отнето правото на реакция.
Всички те приеха като нещо нормално Давутоглу да режисира позорището на изпълнителната власт.
Е, на кого да заложиш в тая смрад?
22 Март 2016 23:35
toly: "Проблемът на БСП е не кой гласува за ГЕРБ. Проблемът е че все повече гласоподаватели правят разлика между популизъм и социална политика."
Именно фактът ,че все повече гласоподаватели НЕ правят разлика между популизъм и социална политика , създава условия ГЕРБ да продължава да е на власт.
В случая, в материала на Петьо Цеков , не става дума за БСП.
След неолибералната, проамериканска политика на мистър Клийн , само опит за ляв курс може да спаси тази партия . Иначе - у киречо.
23 Март 2016 02:50
Обидно ще е Шамане, много! Затова предлагам да я наречем СТРАНАТА-В-КОЯТО-ВИНАГИ-ДРУГ-МИ-Е-СРАЛ-В-ГАЩИТЕ!

Е, няма да питам какво ще има на герба тогава...
23 Март 2016 03:05
Щом си избираме Бойко ,значи сме си идиоти.
23 Март 2016 04:42
Проблемите с правителството и премиера са ясни. Лошото е в това, че никой няма намерение да ги решава: ни в Брюксел, ни в София. Ако има подобни желаещи, те нямат никакъв достъп ни до политика, ни до медии. Могат само да си дращят по форумите и Фейса. Зад онези, които много дращят, дрънкат по медиите и протестират, стоят други субекти, които искат власт, за да вършат..същото.
23 Март 2016 07:06
Големи мрънкачи сте заедно с автора! Баце бил такъв, онакъв, пък материала бил лош и тнт. Ами събудете се и свалете Баце. Да, ама не, не е ли по-лесно да се пишат глупости по форумите?
23 Март 2016 07:14
Мента, Glock, Валериан - това е рецептата, решаваща проблеми от всякакъв род.
23 Март 2016 08:33
Добро.
И проблемът ни не беше и не е КОЙ, проблемът ни е, че НЯМА КОЙ.
23 Март 2016 08:54
Нелоша статия, г-н Цеков ! ...

Но нека да минем по-нататък - дайте ни идея, КАКВА Е В МОМЕНТА АЛТЕРНАТИВАТА на Бойко/ГЕРБ, т.е. - как да излезем от това блато, и кой български "Данко" да поведе народа към обетованата земя ? Дет се вика, то "дума (= констатация ) дупка не прави".
23 Март 2016 09:20
Пишете си колкото искате .Бетон е Баце .



Факт.
Като добавим общинска администрация, служителите в свръх-раздутите държавни и общински фирми, куп дребни и средни фирмички, вързани по места в някаква далавера/чадър с Общините на ГЕРБ (не големите обществени поръчки) и т.н. и т.н.
Всички те треперят за местенцата/далаверата си (с основание) и под строй гласуват за Него.
23 Март 2016 09:31
Предполагам, само недостига на вестникарско пространство е попречило на Цеков да осветли една друга колизия, която Бойко, в своето простодушие, сподели със зрителите на Нова телевизия.
Борисов ни съобщи, сякаш нищо екстраординерно не се е случило, че Той, в съслужение с Местан като преводач, е обсъждал с Давутоглу как може да се конструира изпълнителна власт в България в конфигурацията на Бойко премиер и Местан вицепремиер.


Много важна бележка!

Всъщност, точно това Е НОВИНАТА от това интервю, понеже другото си го знаем. И това е ПРИЧИНА и ПОВОД за ВОТ НА НЕДОВЕРИЕ!
Но раята от всякаъв вид се снишила и предпочита да не забелязва как е изпързаляна, а ББ се е подложил И на Ахметчо.


23 Март 2016 09:55
Новината е, че май вече откровено ни смята за идиоти

Новината е, че някои хора едва сега разбират това. Б.Б. знае, че сме идиоти още от момента, в който бе избран за кмет на София.
23 Март 2016 10:12
Simplified Solutions 23 Март 2016 08:33
Добро.
И проблемът ни не беше и не е КОЙ, проблемът ни е, че НЯМА КОЙ.


Ами щом няма кой, значи Бойко и Радан са си на мястото.
23 Март 2016 10:16
проблемът ни е, че НЯМА КОЙ.
Това е въпроса. Не се вижда и до хоризонта...
23 Март 2016 11:18
"Според мен Той си вярва."

И аз си помислих същото. Маргаритка2,
23 Март 2016 11:22
Мента, Glock, Валериан - това е рецептата, решаваща проблеми от всякакъв род.


Уви, само Glock нямам. И понеже от години не пия, нямам и узи.
23 Март 2016 11:25
Борисов ни съобщи, сякаш нищо екстраординерно не се е случило, че Той, в съслужение с Местан като преводач


Много е хубаво това съслужение. Като двама патриарси в катедрала. Или три папи наведнъж в Св. Петър.
23 Март 2016 12:02
Чудесна статия!
23 Март 2016 12:44
Кой, ако не Той!
23 Март 2016 13:09
***
23 Март 2016 13:18
За съжаление и аз хванах няколко мига от това интервю.

Ще ни управлява Б.Б. докато е жив, след това дъщеря му и внука му Бойко.
Освен ако не се издъни пред Началниците в Брюксел или Вашингтон, засега ги устройва всичките идеално.

Заслужаваме си го, това е.
23 Март 2016 13:21
Че премиерът е нагъл, не е новина. Че мечтае да е Бай Тошо - също. Новината е, че май вече откровено ни смята за идиоти
A за какви да ви смята? Борисов да не е паднал от Марс (при все, че говори като такъв)? Ами не - избра го целокупния български народ. А когато имаше някакво алтернативно правителство то не бяха ревове и протести само и само Бокаса да се върне на власт. Борисов не е и не може да бъде Живков. Последният изкара максимумът за България, предвид обстоятелствата тогава - а първият дълбае все по-нови минимуми.
*
Впрочем - разправяйте си каквото искате за Цв. Василев (и аз не знам къде е истината) - но неговите интервюта наскоро пред Кулезич и Диков бяха най-смислените изказвания, които съм чувал в днешната медийна среда - и за ръководните грешки на Бокасовото правителство и за междуличностните отношения на тази клик, която управлява страната ни и я кара към небитието.
23 Март 2016 14:10
***
23 Март 2016 14:26
Хе, браво петьо, браво Цеков ....

Много хубава статия - устрем, плам, има вътък ... Патоса е леко минорен, темпото - що годе добре, малко губи сцепление в средата, но после изплува.
Изводът, ако ми позволите да използвам такъв определен член, е съвсем ясен - българите са в достатъчна степен идиоти, така щото такова и подобно на това управление да се чувстват съвсем комфортно.
И какво, драги авторе, и вие, драги форумци, предлагате да се направи по въопроса? На мен ми се струва че с епистоларна острота не можете дори да отчупите парченце от монолита на идиотизма.
23 Март 2016 18:03
Хубава статия. Матон, Дуче Бойко е не толкова проблема, той е симптома. Проблемът е ето къде: В България никога не е имало демокрация, хеле пък полседните 25 години. Кога сте видяли у нас разделение на властите, върховенство на закона, свободен пазар, независисми медии, честни избори? Кога? Това, което се самоопределя като демокрация е една виртуална парлама, с участието на платени актьори от целия политически спектър, които имат за задача да държат страната в тази геополитическа конфигурация ( ах, как плачеше Паси), която устройва САЩ, НАТО и Западна Европа - в този ред. Всичко друго - кражби, диктатура, корупция и престъпност - всичко което става вътре в страната не е важно, щом помага на основната цел. Корупцията, например, е законна плата за компрадорските елити. Разрушаването на индустрията и селското стопанство- друг пример - прави членството ни в ЕС безалтернативно, зер живеем от фондове. Кой и как ги разпределя, се знае . И така нататък. В тези условия една избрана партия взема под диктатура страната. При СССР това беше БКП, сега е ГЕРБ. Единствената разлика е, че сега има няколко платни политолози, които да закачат фльонги по Потемкинското ни село. Иначе е същото - около милион бяха членовете на БСП, сега толкова са членовете и симпатизантите на ГЕРБ, те живеят в по хубави колиби, останалите - както дойде, а страната е катун. Но с американски бази.
23 Март 2016 18:21
Don 22 Март 2016 22:32

Предполагам, само недостига на вестникарско пространство е попречило на Цеков да осветли една друга колизия, която Бойко, в своето простодушие, сподели със зрителите на Нова телевизия.
Борисов ни съобщи, сякаш нищо екстраординерно не се е случило, че Той, в съслужение с Местан като преводач, е обсъждал с Давутоглу как може да се конструира изпълнителна власт в България в конфигурацията на Бойко премиер и Местан вицепремиер. Вече имах възможността да посоча колко антидържавен е целият сюжет, но след това вие да видяхте някаква реакция? Това социалисти, това патриоти, това реформатори, това азбукари? Ни дума, ни вопъл, ни стон. Сякаш това не са животрептущи въпроси за екзистенцията не само на българската държава, а и не всеки неин поданик? Човек има чувството, че това са кукли на конци, назначени южно от парка, на които е отнето правото на реакция.
Всички те приеха като нещо нормално Давутоглу да режисира позорището на изпълнителната власт.
Е, на кого да заложиш в тая смрад?


Натисни тук

„Използвам случая да обявя нашата инициатива по повод закриването на Временната комисия за проучване на намесата на Турция и Русия във вътрешните работи на страната ни. Предлагаме да се проведе заседание на Комисията по външна политика, на което да се направи изслушване на министър-председателя Борисов за срещата, която той проведе през средата на месец декември 2015 г., с участието на министър-председателя на Република Турция и тогавашния ръководител на една парламентарна група“, заяви от парламентарната трибуна зам.-председателят на НС на БСП Янаки Стоилов.
... Има непоказани мнения ...
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД