:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 286
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

УЕФА ще прекрати мониторинга на "Левски"

УЕФА ще спре мониторинга на "Левски", тъй като клубът е изпълнил предписаните препоръки и вече покрива критериите за финансов феърплей. Това се съобщава от Calciomercato.com, откъдето съобщават информация, която предстои официално да бъде обявена от УЕФА. Според данните софийският клуб е един от седемте, които вече няма да са под стриктно наблюдение. Другите са "Анжи" (Рус), "Панатинайкос" (Гър), "Спортинг" (Порт), "Трабзонспор" (Тур), "Бурсаспор" (Тур) и "Хъл Сити" (Анг).

Остава обаче глобата на "Левски" в размер от 200 000 евро, като тя ще бъде удържана от наградния фонд, който се полага за "сините" от тяхното следващо участие в евротурнирите.

В същото време ще бъде потвърдено, че ЦСКА остава под мониторинг и няма да има право да играе 1 г. в евротурнирите. Интересното е, че от ЦСКА бяха обявили през 2015-а, че обявяването на клуба в несъстоятелност спира всякакви санкции от УЕФА, включително и процедурата по мониторинг.

802
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД