:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 270
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Стоянов: Роналдо ми каза, че съм късметлия

СНИМКА: БГНЕС
Владислав Стоянов: "Отдавна българският фен беше зажаднял за такава победа. Мисля, че имаше нужда - не само фенът, но и ние. Последните месеци само ни оплюваха. Много хора се заблуждават, че още живеем в 1994 година, а не е така."
Големият герой на българския тим от победата над Португалия - вратарят Владислав Стоянов, заяви след връщането на националите в София, че звездата на домакините Кристиано Роналдо е отказал да смени фланелката си след мача.

"Роналдо е сред най-големите футболисти в света и когато някакъв неизвестен вратар те отчайва, и аз да бях на негово място, щях да се ядосам. Той беше изнервен. Каза ми, че съм голям късметлия, а аз отвърнах, че това е моята вечер. Роналдо каза: "Нищо, аз ще ти вкарам". За наш късмет не успя. Сега Роналдо наистина ще ме запомни. След мача се прибра веднага и нищо повече не ми каза. Всъщност всички португалци се прибраха, докато ние се радвахме. После пратихме човек, който да ги попита дали искат да си сменим фланелките, но всички отказаха. Само Дани даде неговата", разказа футболистът на "Лудогорец".

Той призна, че при спасяването влияние е оказал и споменът му как е хванал отново дузпа на Роналдо при победата на "Реал" с 2:1 над "Лудогорец" в София през октомври 2014 г. "Преди мача с Португалия се чух с колегата от "Лудогорец" Чворович. Попита ме къде според мен ще бие дузпата си Роналдо, ако получи шанс да изпълнява. Казах му, че имам усещането, че ще стреля вдясно. "И аз мисля така. Той е арогантен и сигурно пак ще бие там", отвърна ми той. Така че бях решил, че там ще я бие и там се и хвърлих", обясни Стоянов.

728
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД