:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 374
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Букарев разузнава съперника в Словения

СНИМКА: ОФИЦИАЛЕН САЙТ НА "МАРИБОР"
Вратарят на "Селтик" Крейг Гордън блокира удар на нигерийския нападател на "Марибор" Съни Омореги по време на контролата в Словения.
Помощник-треньорът на "Левски" Асен Букарев изгледа заедно със скаута на клуба Кирил Вангелов контролата на "Марибор" срещу шотландския шампион "Селтик", завършила 0:0. Това беше и последен мач на словенския тим преди домакинството им срещу "Левски" в пресявките за Лига Европа.

Треньорът на "Марибор" Дарко Миланич смени на почивката целия състав, а след двубоя обясни, че го е направил, за да запази силите на футболистите си преди важния мач с българския вицешампион.

"Доволен съм, макар че има още детайли за изпипване. Вече съм напълно наясно със състава си. Убеден съм, че с този отбор, тази игра и дисциплина на терена ще имаме много успешен сезон", коментира Миланич.

Халфът на "Марибор" Дамян Бохар пък обобщи настроението сред съотборниците си: "Ще направим всичко по силите ни, за да отстраним "Левски" и така да имаме необходимия стимул, за да проведем един много успешен сезон".

Двубоят със "Селтик" беше изгледан от около 3000 фенове, като приблизително толкова домакинска публика се очаква и в четвъртък срещу "Левски". За българската агитка са отпуснати 800 билета по 10 евро, като се очаква всичките да бъдат оползотворени.
1
878
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
10 Юли 2016 20:19
Очаквам победи за ЛЕВСКИ и в двата мача.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД