:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 351
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

"Казанлък"

спечели домакинския приятелски турнир по волейбол за жени, след като в последния мач победи "Славия" с 3:0 (23, 16, 20). ЦСКА пък се наложи над "Левски" с 3:0 (22, 23, 21). Така "Славия" зае 2-рото място, ЦСКА 3-ото, а "Левски" остана последен.



Две победи

спечелиха българите в квалификациите на започналото вчера европейско първенство по тенис на маса в Будапеща (Унг). Анелия Карова надделя в своята група над Влона Малоку (Кос) с 4:3 гейма и загуби от Камелия Якоб (Рум) с 0:4. Мария Йовкова пък започна с 4:0 над Екатерини Толиу (Гър). Загуби претърпяха: Красимира Йовкова - от Мария Маланина (Рус) с 0:4, Петьо Кръстев - от Лубомир Янкарик (Чех) с 0:4, Денислав Коджабашев - от Виктор Ефимов с 1:4, и Теодор Александров - от Марко Йевтович (Сър) с 0:4.



Волейболният

мач на 13 ноември "Левски" - "Черно море" от Суперлигата ще се играе в "Булстрад Арена" в Русе, съобщи главният секретар на БФВ Владимир Николов. Това ще е нещо като тест за съоръжението, което кандидатства да бъде домакин на мачове от световното първенство за мъже през 2018 г.
918
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД