:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 286
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Илиан Илиев напусна безвъзвратно "Локо" (Пд)

СНИМКА: БГНЕС
Илиан Илиев
Илиан Илиев вече не е треньор на "Локомотив" (Пд). Веднага след загубата с 1:2 от "Локомотив" (Горна Оряховица) той обяви, че напуска поста си и е категоричен в решението си, дори ръководството да не му приеме оставката. Илиев бе вече веднъж през сезона на крачка да се раздели с клуба - след 2:5 от "Славия" на 10 септември.

След мача с "Локомотив" (ГО) Илиев не скри разочарованието си от поведението на футболистите и дори заговори за примиренчество при тях. "Невинаги резултатът е важен, колкото желанието и постановката към играта. С 30 минути игра няма как да стане. Не може да става дума за подценяване. Бяхме далече от това, което искахме", заяви наставникът.

Собственикът на клуба Христо Крушарски се опита да запази хладнокръвие: "Решаваме доста проблеми, ще решим и този. Няма да бързаме." Преди тези думи обаче той влезе в съблекалнята да говори с играчите. Същото сториха и част от феновете, но пред стадиона.

Временно заниманията ще се водят от помощник-треньора Христо Колев.



№8 ЗА СЕЗОНА

Илиан Илиев стана осмият треньор, който напуска поста си от началото на сезона. Преди него с клубовете си се разделиха Христо Янев ("ЦСКА-София"), Димчо Ненов ("Нефтохимик-Бургас"), Ангел Червенков ("Локомотив", ГО), Стевица Кузмановски ("Монтана") и Александър Димитров ("Берое"). А "Ботев" (Пд) първо освободи Николай Костов, след което се принуди да стори същото и с Николай Митов, чието назначение феновете не приеха.

2
1232
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
2
 Видими 
19 Октомври 2016 03:38
Илиан Илиев е много добър треньор. Той работи всеотдайно и честно. Но само старозагорци и феновете на Берое го оцениха, Той сбърка като отиде в Левски, където се подиграха с него. При сегашното развитие на треньорските рокади в елитната ни група е най-добре Илиан да се върне в Берое. Ще върне Берое на пътя на победите и самият той ще се почувства много по-добре и по-полезен за себе си и за футбола! Както Георги Дерменджиев се върна в Лудогорец и победите не закъсняха, такова трябва да бъде и завръщането на Илиан Илиев в Берое!
19 Октомври 2016 08:10
"безвъзвратно" - има някаква безнадеждност, нещо вселенско!
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД