:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 308
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Шефът на световния баскетбол пристига в София

Президентът на международната федерация по баскетбол (ФИБА) Орасио Мураторе ще пристигне в София в края на седмицата. Нашата централа (БФБ) е домакин на заседанието на Комисията за подрастващи на ФИБА, в която работи и бившата националка Радмила Василева-Търнър, съобщи bgbasket.com. За него ще пристигнат някои от шефовете на световната федерация, включително и аржентинецът Мураторе, който бе избран на поста преди две години.

Заседанието на комисията ще е на 23 октомври (неделя), а в предните два дни в столицата ще се проведе и двудневен семинар U14 Get Together. За него ще пристигнат баскетболни специалисти, работещи с деца до 14-годишна възраст. Лекциите от семинара ще са в хотел "Рамада", а практическите упражнения в зала "Триадица". Сред лекторите ще са гъркът Костас Мисас и американецът Крис Дийл, а от българска страна - Христо Ценов, който има сертификат от ФИБА за работа с подрастващи.
993
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД