:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 333
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

БФС зове с видеоклип феновете на стадиона

БФС направи нов опит да събере публика поне за мачовете на националния отбор. Като част от кампанията "Заедно в един ритъм" от централата пуснаха нов надъхващ видеоклип с надеждата, че ще мотивират запалянковците да понапълнят стадиона за последното домакинство от квалификациите за Мондиал `18.

Двубоят срещу Франция е на 7 октомври (събота) от 21.45 ч. на Националния ст. "Васил Левски". Досега селекцията на Петър Хубчев има стопроцентова успеваемост в домакинските мачове от гр. А - 4 победи от 4 мача. Въпреки това шансовете за класиране на бараж не са големи, тъй като "трикольорите" загубиха всичките си 4 гостувания и заемат едва 4-то място в класирането.

До 1 октомври ще има и отстъпка в цените на билетите, които се продават в мрежата на Eventim.bg. До края на седмицата пропуските за сектор А ще струват 30 лв. (вместо 40 лв.), за сектор В - 20 лв. (30 лв.), за сектори Б и Г - по 10 лв. (12 лв.).
654
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД