:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 322
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Полиция пази шефовете на "Локо" (Пд) след дербито

Президентът Крушарски обяви, че глобява футболистите и ги наказва с 14-дневен лагер
СНИМКА: ОФИЦИАЛЕН САЙТ НА "БОТЕВ"
Дуде Н`Донгала (на колене) получава поздравления от капитана на "Ботев" Лъчезар Балтанов след първия си гол в официален мач за тима, който се оказа и последен в градското дерби срещу "Локомотив".
Засилено полицейско присъствие имаше пред ст. "Локомотив" след загубата на тима с 0:3 от "Ботев" в градското дерби на базата в Коматево при закрити врата. След мача привърженици на "черно-белите" се събраха на клубния стадион и на висок тон искаха обяснение за серията от слаби резултати - загуби в последните три шампионатни срещи в Първа лига.

Привържениците разкритикуваха и собственика на "Локомотив" Христо Крушарски за цялостната му политика, както и за самонадеяното обещание, че отборът му ще победи "Ботев" и с юношите.

Полицията все пак удържа положението, докато на стадиона течеше заседание на управата. Наложило се е униформени да влязат да охраняват и в самата сграда. До уволнение на треньора Воин Войнов обаче не се е стигнало, въпреки че последният изрази готовност да си тръгне, ако ръководството снеме доверието от него. Войнов също така се извини на феновете от името на отбора за загубата.

Крушарски пък обяви, че е взел крути мерки.

"Не обичам думата "глоба", но явно на българина, ако не му бръкнеш в джоба, не се оправя лесно. Засега няма да гоня никого, но ако някой играч иска да напусне, няма да го спирам", обяви президентът на "Локо". Той добави, че като част от наказанието футболистите ще бъдат качени на 14-дневен лагер на базата в рилското село Говедарци веднага след мача със "Септември", който е в петък. "Нека играчите се замислят, а и да се подготвят на спокойствие."

Играчите на "Ботев" пък ще получат двойни премии за успеха си според "Пловдив Нюз". Треньорът Николай Киров остана най-доволен от факта, че отборът му е държал контрола над топката през повечето време. Той посочи, че авторът на третия гол Дуде Н`Донгала и бразилецът Густаво още са изостанали в подготовката си.
13
822
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
13
 Видими 
26 Септември 2017 00:00
Браво на момчетата и Ники Киров. Съвсем по джентълменски отпуснахме газта след червения картон за Локото и още повече след контузията на Примажон Пармиджан или както се казваше там туркменчето им, иначе ги качвахме на петицата. Бял ден да не видят всички псевдо-фенове, които докараха стотици хиляди лева глоби и ме лишиха от възможноста да гледам симфонията в жълто-черно.
26 Септември 2017 00:53
И една добра новина в този слънчев ден: Леевски не били ги били в Стара Загора. Дани калашника недоволен от играта и ненавремените смени!!! Казвам ти дъще, сещай се снахо!!!
26 Септември 2017 04:00
14 дневен лагер в Говедарци(простете) Аз бих ги закарал в завода за ракети да поработят.
26 Септември 2017 04:11
И две думи за Николай Киров и спирам по темата
Много точен в преценката за играта, с невероятно чувство за точни смени и игрови план в хода на мача. Явно успява и да изгради колектив, въпреки гламавите усилия на разните им фен сдружения, да всяват разкол. Убеждавам се че обединените фенски фракции са само вредни паразити, съставени от отявлени гамени и пропаднали типове.
26 Септември 2017 08:19
Канарчетата се запътиха към 6-цата. Интересно кой ще отпадне от нея, моряците или лескито. Сватбата спаси подуенци за СЕГА, не даде дузпа на беройци за нарушението на Вутов срещу Мартин в 5-тата минута, спести червения на Овъргена...за да го запази за моряците. Започнаха и критиките срещу Дельо....
Боримиров недоволен: Виждам умора, смените закъсняха

Гонзо е свободен.....
Къде отидоха юношите, общо със смените играха 9 чужденци, колкото при лудите....,
26 Септември 2017 09:13
А вашите юноши кАде играят?
26 Септември 2017 12:21
А бе казвах аз че и вие ще стигнете и надминете Лудогорец по брой на чужденците, само по брой обаче, не по качество, щото свободните агенти рядко имат качества.
26 Септември 2017 12:23
Идва и Коледа момчета. Дедо Руси дали ще е още начело на потъващия кораб??? При очертаващата се двуцифрена разлика в точките...едва ли.
26 Септември 2017 13:00
Стати, Леевски все още имат шанс за шестицата. Изпадналия във финансов колапс и воден от изхвърления от тях И. Илиев-отбор на Верея са само на точка преди подхуянци.
26 Септември 2017 15:10
Къде отидоха юношите, общо със смените играха 9 чужденци

В титулярния състав бяха четирима. При вас колко бяха?
Каранга станал българин, разбрах. Начи мое да го брОите и него. Като юноша на Литьекс, де.
26 Септември 2017 16:44
Чичо Митьо Канадеца, пак е забравил да си пие хапчетата!
26 Септември 2017 18:09
Стати, Леевски все още имат шанс за шестицата.

Всички имат шанс за 6-тицата. Но не всички искат да са в нея. Някои искат да останат в 8-мицата, защото по-лесно щели да се класират първи в 8-мицата (място даващо бараж за ЛЕ), отколкото да попаднат на първите две места в 6-тицата, които не участват в баражите.
26 Септември 2017 18:14
Станислав Ангелов сподели, че е омерзен от декларацията на ПФК Левски, която го обвинява в кражба и безброй злоупотреби свързани с базата "Раковски".
"Таксите на децата, трениращи на този стадион, спряхме да ги отчитаме на ПФК Левски поради факта, че от май месец е спряно покриването на разходите по наема, който дължим по договор към МВР, както и за необходимите консумативи. Всичко това е в порядъка на 4 - 5 хиляди лева.

Леевски няма нищо общо с МВР.
Пъпната връв на доносниците никога не е била прекъсвана.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД