:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 274
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Везенков: Предстои ми още по-тежка година

Избраният под №57 от "Бруклин Нетс" в драфта на НБА Александър Везенков осъзнава, че му предстои още много работа, за да получи шанс да дебютира в лигата на САЩ и Канада. Българският национал започна третия си сезон като играч на испанския гранд "Барселона" и още в първия си мач от първенството бе сред най-добрите в състава на каталунците. 22-годишното крило вкара 19 т. и овладя 7 борби за домакинския обрат с 87:82 срещу "Баскония" в I кръг на Лига АСВ.

"Първата година в "Барселона" не бях готов. Не мога да се сърдя на никого, защото осъзнавам, че просто не бях готов - сподели Везенков пред "Диема Спорт". - От "Бруклин" ме избраха и съм много благодарен, защото се надявам един ден да ми дадат шанс да покажа дали мога, или не мога. Но сега това е на заден план. Този сезон съм много амбициран да покажа, че миналата година не е случайна. Не е само заради контузените играчи в "Барса", а защото заслужавам. Затова тази година ще е още по-тежка."
698
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД