:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 353
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Гълъбинов удари греда при загуба на "Дженоа"

СНИМКА: ОФИЦИАЛЕН САЙТ НА "ПАЛЕРМО"
Националът Ивайло Чочев (вляво) преследва за топката румънския защитник Василе Могош ("Асколи") при гостуването на "Палермо" от 7-ия кръг в италианската Серия Б, завършило 0:0.
Националът Андрей Гълъбинов се появи като резерва за "Дженоа" при домакинската загуба с 0:1 от "Болоня" в 7-ия кръг на италианската Серия А. Българският нападател влезе на почивката вместо 16-годишния Пиетро Пелегри и се включи добре в атаката на "Дженоа". Той дори можеше да донесе равенство на тима си, но в 90-ата мин. топката улучи греда след негов удар с глава. След петата загуба за сезона "Дженоа" остава на предпоследно място без победа до момента и с актив от 2 т.

Александър Тонев пък още не се е оправил от травма и не бе в групата на "Кротоне", който завърши 1:1 като гост на "СПАЛ". Други срещи от 7-ия кръг в Серия А: "Наполи" - "Каляри" 3:0, "Беневенто" - "Интер" 1:2, "Киево" - "Фиорентина" 2:1, "Лацио" - "Сасуоло" 6:1, "Торино" - "Верона" 2:2, "Удинезе" - "Сампдория" 4:0.

В Серия Б Ивайло Чочев игра цял мач за "Палермо" при 0:0 навън с "Асколи" от 7-ия кръг. "Палермо" е на на 3-о място с 13 т. и по-лоша голова разлика с предните два отбора - "Фрозиноне" и "Перуджа".

632
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД