:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 292
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Волейболният "Нефтохимик" чака украински диагонал

СНИМКА: SPORTAL.BG
Капитанът на "Нефтохимик" Георги Братоев приема от името на отбора чек за 10 000 лв. - премията за носителя на Суперкупата на България.
Волейболният шампион "Нефтохимик" ще се подсили с диагонал от Украйна. Това обяви треньорът на бургазлии Найден Найденов, без да разкрива името на очакваното попълнение. "Опитен играч е. Надявам се, че ще бъде в добро състояние", заяви бившият национален селекционер, след като изведе тима си до първи трофей през новия сезон.

В събота "Нефтохимик" спечели Суперкупата на България, след като пред около 2500 зрители в зала "Колодрума" в Пловдив победи носителя на националната купа "Добруджа" с 3:1 (-21, 15, 18, 23) гейма. Шампионите реализираха 11 т. директно от начален удар и 14 от блокади. Валентин Братоев бе най-резултатен с 25 т. (2 аса, 3 блока), а Николай Къртев и беларуският национал Вячеслав Черепович добавиха по 12. За добричлии Жулиен Георгиев завърши с 21 т.

"Започнахме трудно, защото ние бяхме фаворити и трябваше задължително да спечелим - коментира треньорът Найденов. - Бяхме тимът, който е по-класният в момента. Не съм се съмнявал, че ще успеем. Поздравявам момчетата и всички, които се радват за нашия успех. Трябва наистина още доста неща да изчистим. Трябва да се опитаме да направим максималното в Европа."

Разпределителят Георги Братоев сподели, че целта на "Нефтохимик" е влизане в групите на Шампионската лига. "Не беше лек мач - сподели националът. - Това е ново начало за нашия отбор. Лично за мен всяко начало е трудно. Атаката ни е слабото звено, тъй като нямаме още голяма отборна сработка. Предстоящата Шампионска лига е голяма хапка за нас. Ще се целим във влизане в групите."
698
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД