:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 235
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Срутен парапет прекрати мач във Франция

СНИМКА: ЕПА/БГНЕС
18-годишният нападател на "Пари Сен Жермен" Килиан Мбапе (вдясно) се е втурнал да се радва на своя гол, който бе и последен за парижани за победата с 6:2 в домакинството срещу "Бордо". За гостите в 75-ата мин. влезе доскорошният футболист на "Лудогорец" Жонатан Кафу, който в 90-ата мин. изработи дузпа за тима си, от която Малком отбеляза втория гол.
Двубоят от 8-ия кръг на френската Лига 1 между "Амиен" и "Лил" беше прекратен още в 15-ата мин., веднага след като гостите поведоха в резултата. В радостта си феновете на "Лил" се струпаха в началото на трибуната си, като там парапетът не издържа на напора и доста от тях паднаха от около метър и половина височина. Срещата веднага бе спряна, за да се окаже лекарска помощ на пострадалите, а след това бе и отложена. Лекарите са регистрирали 29 ранени от инцидента, като четирима от тях са в тежко състояние в болница. Все пак префектът на департамента Сома - Филип де Местер, излезе с изявление, че животът на всички пострадали е извън опасност.

Мачове от кръга: "Пари Сен Жермен" - "Бордо" 6:2, "Дижон" - "Страсбург" 1:1, "Гингам" - "Тулуза" 1:1, "Нант" - "Метц" 1:0, "Рен" - "Каен" 0:1, "Монако" - "Монпелие" 1:1.

681
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД