:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 334
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Фамилия

5 истории на най-умната блондинка

Невероятните случки на Силвия Красин - отличничката в отбора на русокосите жени от Теста на нацията
Силвия Красин бе с най-добрите показатели от отбора на блондинките, постигнал отлични резултати на тазгодишния Тест на нацията, състоял се на 6 март. Тимът се класира трети от общо шест отбора, като отстъпи само на ВИП-гостите и на журналистите.

Коефициентът на интелигентност на Силвия е 112. Повече от всичко на света тя обича да танцува и да се пече на слънце. Умира и да слуша, а и да разказва вицове за блондинки, които според нея изобщо не се покриват с истината за русокосите дами.

-----

1. Олимпийско влюбване



Първата в живота ми любов пламна в училище. Беше от пръв поглед, друг път никога не ми се случи.

Влюбих се в едно момче от по-горен клас, днес известен актьор. По същото време тренирах лека атлетика. При това треньорът ме сочеше като една от най-надеждните състезателки и ми предричаше най-малко олимпийски медал.

Да, ама аз бях раздвоена. Карах всяка тренировка до половината, след което си тръгвах. Обяснявах на треньора, че живея далече и трябва да се прибера навреме. Родителите пък ги лъжех, че съм до късно на тренировка, защото те много държаха да не закъснявам.

И така имах време да се разхождал с любимия. Една вечер се прибирам у дома след "тренировки", влизам и виждам в хола седнали майка ми, баща ми и треньорът. Човекът обяснява на нашите, че ако искам да стана добра спортистка и олимпийска шампионка, трябва да жертвам някои удоволствия. "Ооо, любовта винаги е на първо място! Нашата дъщеря сама решава кое е по-важно", контрираха в хор родителите ми. Така се провали олимпийската ми кариера.



2. Астрален близнак



Понякога вечер прекарвам до късно в интернет и си чатя с кого ли не. Веднъж се заприказвах в мрежата с един мъж. Оказа се, че имаме много общи интереси. Разговорите ни бяха винаги забавни, гледахме на живота по сходен начин, чувствах го много близък по мислене и усещане.

Една вечер се разбрахме да се срещнем в полунощ в центъра и да отидем на дискотека. Речено-сторено. А в дискотеката спретнахме луд купон. Танцувахме до ранни зори спортен рок. Никога не съм тренирала спортни танци, но играх така, сякаш цял живот съм тренирала само с него. А и той беше страхотен партньор. Всички спряха да танцуват и направиха голям кръг около нас. Превърнахме се в атракцията на вечерта.

Когато вече доста се уморихме и решихме да се отпуснем с по едно питие, го попитах каква зодия е. "Рак", отговори ми той. "Отдалече си подушвам зодията", не се изненадах аз. И сякаш случайно го запитах на коя дата е роден. "На 3 юли 1966 година", отвърна той невъзмутимо. Щях да падна - родена съм на същия ден, същия месец, същата година. Показа ми личната си карта - наистина се оказа мой астрален близнак. Това беше известният журналист Душко Петров.



3. Неочаквана среща в Париж



Преди пет години бях на гости на леля ми в Париж. Прекарах незабравимо лято. Не остана място, което да не съм посетила в този прекрасен град. Един следобед седим с леля ми и си пием кафето в едно бистро, близо до центъра. Внезапно гледам, покрай нас минава жена с много позната физиономия. "Лельо, това е българка", казах аз. Но така и не мога да се сетя откъде ми е познато това лице. "Глупости. Точно тук и покрай нас ще мине българка. Сторило ти се е", отвърна леля ми.

Между нас се завърза спор. Жената вървеше бавно и реших да я настигна. "Добър ден", казах на български зад гърба й, като я стигнах. Исках да видя как ще реагира. Тя се спря, обърна се, усмихна ми се и отговори: "Добър ден". Веднага я познах. Ами това била Катя Паскалева - една от любимите ми актриси. Постояхме и си поговорихме десетина минути. Това е то - да идеш в Париж, за да срещнеш Катя Паскалева. Дотогава никога не я бях виждала на живо.



4. Недоразумение с GSM



Имах приятел полицай от столично РПУ. Веднъж, не помня вече по каква причина, бях останала без GSM. Моят приятел ми донесе един, докато си купя нов. SIM картата обаче си беше моята. Един ден се уговаряме да ходим на китайски ресторант. Аз да го чакам вкъщи, той ще ме вземе с колата.

Седя си аз и изведнъж се звъни на вратата. Отварям - трима едри цивилни мъже. "Ние сме от N-то РПУ", представиха ми се те. Беше същото районно, където работеше моят приятел. "Вие ли сте Силвия Красин? Имате ли GSM?", беше следващият им въпрос. "Разбира се, вижте го", показах им го аз. "Има проблем. Той е краден. Заповядайте с нас в районното", наредиха тримата юначаги.

Реших, че моят човек си прави майтап с мене, той си падаше по такива работи. Прихнах да се смея. Тримата ми гости обаче не бяха настроени за шеги. Като им казах, че имам мобилния си телефон от техен колега, се ядосаха още повече.

Тръгнахме към РПУ. Продължавах да смятам, че това е шега и много се забавлявах. Дори ги попитах в кой китайски ресторант ще ме водят. Помислих си дори, че ме снимат за "Сладко отмъщение".

В районното обаче ме вкараха при двама арестувани, оковани с белезници на "трамвая". Започнах да се притеснявам и да си мисля, че на моя човек този майтап ще му излезе солено.

Почнах полека да осъзнавам, че има нещо гнило, като дойде следовател. Започна да ме разпитва откъде имам този апарат. Помолих да звънна на приятеля ми. Той долетя като светкавица. Оказа се, че наистина тутурутката е крадена. Само че и моят човек не знаел за това. Той я взел от свой приятел, който пък я купил на "Илиянци". По-късно разбрах, че като си купуваш GSM от "Мобилтел", оттам го маркират с нещо, за да могат да го проследят при евентуална кражба.

Макар всичко да се размина, не ми беше до китайски ресторант.



5. Най-съкровеното от мен

Петата история е много прясна и ми се струва, че най-вярно ще се изразя в рима:

На В.

Един приятел скъп аз поздравявам

и прошка кротичко за "дяволите" призовавам

да ми даде,

защото

тайно във сърцето

той знае, че това, което

съм казала със груби думи,

е не защото искам да се чуди

какво в душата си тая

и често може би греша,

когато в изблик бесен

усещам, че светът наоколо е тесен.

А истината простичка една е -

обичам го - това е!!!

Август 2005 г.
 
Силвия в компанията на певеца Момчил в Созопол.
 
Най-неочакваната среща в живота - с Катя Паскалева в Париж през лятото на 2000 г.
 
Най-умната блондинка обича да слуша и разказва вицове за блондинки.
 
Силвия с часове може да не излиза от морето.
9
1141
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
9
 Видими 
10 Септември 2005 01:18
ама ко стаа тука бе братлета от вестняк, ки са тез щуротии? Блондинки? Даите име и адрес да я видим таз кака като се пише за толкоз умна дал мог ми скочи...ама ки ги пишете бре, ум да ви заиде...немате ли лимит в хартята и мастилото, та до там стигнахте с кукувизи да палните вестника
10 Септември 2005 10:33
Като и чета историите много ум, много нещо
И IQ 112 за високо ли го имат? За блондинка сигурно
10 Септември 2005 10:37
Още едно доказателство че народа затъпява:
отбора на блондинките се класирал трети
10 Септември 2005 10:43
Като гледам чалга-сценките от фотосите, много им отива и съответната статия.
Вие верно си вярвате, че този жалък "тест на нацията" е легитимен, а?
10 Септември 2005 13:48
Тя Вяра Анкова за случая се беше маскирала като изкуствен интелект - беше си боядисала косата в червено
А теста беше по-скоро за глупост, отколкото за интелигентност
10 Септември 2005 15:21
Т. нар. "Тест на нацията" беше истинско предизвикалество за всички балъци, които очакваха да получат по един лаптоп. Само че накрая лапнаха топа с по една тлъста сметка за телефон (средно по 120 лв. над нормалната сметка), а организаторите, заедно с конферансиетата, получиха не само по един лаптоп, но и по един чисто нов Опел Вектра като бонус за добре свършената работа. По неофициални данни приходите за една вечер от балъшкия "тест" са надминали приходите за целия период на "Биг Брадър"... Съдете сами. Теста се прави и в други страни, вклюително и от Западна Европа, само че в тамошните издания, в Германия например, бяха раздадени 20 мерцедеса (последен модел) и още какви ли не глезотии като награди, а тук - дъвка с косъмче...
10 Септември 2005 15:46
Да ама пи*о косъмче . И все пак лаптоп-че(ново) за 120 лева си е сделка. Пък и било то Ацер-че за 1000 лева без ДДС с Линукс
10 Септември 2005 16:42
Веднъж ме подлъгаха да се явя на теста на МЕНСА, като ги видях какви са си плюх на петите - сичкото комплексари е там. Хора, които парадират колко са умни, щото нямат с какво друго. Пък ако бяха наистина умни, нямаше да парадират, а да си уредят живота
10 Септември 2005 16:57
Гарван-е , нали знаеш, че и колкото да си умен и да не си комплексар, пак не е гаранция, че ще си промениш живота.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД