:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 289
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

ГЕРБ атакува БСП с "Мездрагейт"

 
След серия атаки на БСП срещу роднински назначения на ГЕРБ в местните органи на властта, управляващата партия контраатакува като извади пример за фрапантни БСП-назначения в община Мездра. "Няма такава община като Мездра - триумф на зетьошуробаджанакизма. Червеният октопод, който души община Мездра". Така бившият депутат от ГЕРБ Антон Тодоров описа местната власт в общината.
По време на управлението на кмета Генади Събков /2 години и половина/ в общината били уволнени половината от 85-те щатни служители в общината. На тяхно място били назначени един куп хора без конкурс.
В дирекция "Местни приходи" е назначена Пепа Христова, снаха на шефката на БСП - жени, и общински съветник на социалистите Наталия Христова. В дирекция "Хуманитарни дейности" според списъка на ГЕРБ работи майката на председателя на младежкото движение на БСП - Мездра, Веселин Петров - Ива Петрова. В дирекция "Екология" пък работела Галина Иванова, която е съпруга на местния бизнесмен Мирослав Иванов, подкрепил Събков на изборите.
В списъка на ГЕРБ са изредени и назначения в отдел "Връзки с обществеността", строителни техници в общината, секретар на кмета, редактор на общинския вестник, служител в училище и десетки други. На всичкото отгоре, партията БСП ползва безплатно терен в общината.
Категорично заявяваме, че заставаме зад всеки кмет, издигнат от БСП, избран от съответната община, който работи в интерес на общината и спазва законите, отговори на ГЕРБ депутатът от БСП Георги Свиленски. "Явно от ГЕРБ са решили, че трябва да започнат предизборната си кампания за местни избори с компрометиране на различни кметове на БСП", каза Свиленски.
16
5788
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
16
 Видими 
05 Април 2018 16:59
Поредни гербаджийски малоумщини. Под вола няма да намерят теле.
05 Април 2018 17:12
Щом Антон Тодоров е източника на информацията, работата е ясна.От БСП може да са сигурни, че и при следващи избори Мездра е тяхна.Ако не вярват, да вземат "разкритията" му от "Шайка" и ще се уверят.След големите му разкрития в книгата, шайката още управлява.
05 Април 2018 17:15
Няма такава община като Мездра - триумф на зетьошуробаджанакизма.

Има. Хасково.
05 Април 2018 18:26
Абсолютно е прав, че няма.
Всяка друга община, под ръководството на ГЕРБ е в пъти над мездренската.
По горните показатели - шуробаджанащина, корупция и всичко съпровождащо това!
За Хасково вече се каза.
А това заявление на Антон Тодоров си е перифраза на крилатия израз "А вие защо избивате негрите?"


05 Април 2018 19:19
След „Червеният октопод, който души община Мездра“ човек очаква да научи апокалиптични ужаси. А се оказва, че Тони Шайката сам се е направил за смях. Бахти тъпанарите – не се споменава дори едно нарушение. Герберастията упражнява тотална власт и какво – това ли успяха да изсмучат от мърсните си пърсти?
05 Април 2018 20:06
БСПту и ДПСту са недостижими в дисциплината корупция. Всички други са аматьори..
05 Април 2018 20:22
БСПту и ДПСту са недостижими в дисциплината корупция.
овча мисъл. типична. що не сравниш с хасково - това герберско изворче?

05 Април 2018 21:00
В Хасково изобщо няма подобни неща.....защото ги няма и БСП в общината.......бозавата журналистка се помъчи да ги върне ....но май и тя ще потъне в собствените си мръсотии...
05 Април 2018 21:02
Аз така и не разбрах защо опозицията, комунистите, никога досега не осветлиха гербаджийските назначения било уж с конкурси или без, на каквито и да е позиции на когото и да е. Назначиха се цели родове във всяка една герберска община в цяла България. За харченето, арченето, на пари да не говорим. Мълчат. Защото делят. Никой не може да ме убеди в противното.
06 Април 2018 00:50
Всички могат само да се учат на корупция и шуробаджанащина от БСП и ДПС. И колкото и да се "стараят", никога няма да ги стигнат. И да не забравите - БСП "няма да ги хвърли на вълците" - не само баджанаците от Мездра.
06 Април 2018 07:05
Ебати простащината, която се шири в нашия политически елит.Антон Тодоров ли е мерилото за морал...?Те не виждат, че всеки в тази държава си прави каквото си иска, а те търсят отмъщение- сега с Мездра, вчера с Жаблянов и така вървят дните в България, цялата пара отива в свирката.
06 Април 2018 07:46
Не знам защо БСП сама се закопава с някои теми, като корупция, шуробаджанщина, кражби и тнт, та те са го измислили това!
06 Април 2018 10:30
Моля, моля, моля ... !
Нека започнем от кметствата в София, а и най-вече с неработещата поради "непълнота на членовете" Комисия за предотвратяване и установяване на конфликт на интереси в държавната администрация.
Какво стана с призива на Минпреда, когато 2-ма, че и повече членове на една фамилия са на "държавна хранилка" останалите да напуснат и ЕВЕНТУАЛНО се пренасочат в частния бизнес, или "кат* си пейш Пенкеле, кой ли те слуша".

Журналята да се разровят в СО, а после и по районните родовообщини-"кметства", където дерибействат кметчета, кметици и кметЬОве феодали в София, а не тоя М*хльо да ни занимава с Мездра гейт, особено след първенците в шуробаджинащината (непотизма) София, Хасково и Добрич.

06 Април 2018 17:21
Мачкай комунягите!
09 Април 2018 08:15
Е успокоих се като видях, че автора е Тоню Грипеня (МУМИЯТА) .....лъжите на тоя са кат на дрът циганин, че и в пъти повече!!!!!
09 Април 2018 09:04
Т'ва са некакви инсинуации! Де се е чуло и видяло БКП-то да краде
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД