:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 559
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

СНИМКА:ИЛИЯНА КИРИЛОВА
Дългоочакваният ремонт на ул. "Граф Игнатиев" започна. Почти извадени са 40-годишните релси и гумените им уплътнения в участъка от бул. "Витоша" до пл. "Гарибалди". Очаква се ремонтът да приключи до средата на октомври, когато преобразена трябва да бъде цялата улица до бул. "Евлоги и Христо Георгиеви".
Кметът на "Младост"



Десислава Иванчева, която от 17 април е в ареста заради подкуп от 70 000 евро, е поискала удължаване на отпуска си с още 10 дни. В момента от управляващия екип само зам.-кметът Румен Русев е на работа. Другият - Владимир Клисуров, тази седмица също излезе в отпуск, за да се разплете административната бъркотия, заради която е блокирана работата на районната управа. Не е ясно задвижени ли са спрените преписки - уверението на Русев беше, че е готов в най-бързи срокове да се справи със забавянето. "Трябва да се гледат конкретните случаи, да се търсят решения, така че и гражданите да бъдат удовлетворени, и собствениците и инвеститорите да бъдат компенсирани", коментира кметът на Столичната община Йорданка Фандъкова.



Повече екипи да работят



по ремонтите на квартални улици поиска Йорданка Фандъкова. София е строителна площадка, като 31 екипа работят по малките улици. Фандъкова обаче е поканила районните кметове и представителите на фирмите, за да обсъдят възможностите за увеличение на екипите. "Помолила съм всички да са много активни, много внимателни, да направят организация, лично или техни представители да наблюдават работата", съобщи тя. Тази година за текущи ремонти на вътрешнокварталните улици са предвидени 38 млн. лв.

919
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД