:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 356
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Накратко

Дрога вместо сапун откриха



видинските митничари в товарен автомобил "ДАФ" със словашка регистрация, който напускал България през ГКПП Брегово. Вместо декларираната стока в кутия за инструменти били намерени 7 кг канабис и 530 г амфетамини. Колата била управлявана от 43-годишен пловдивчанин, с него пътувал и 55-годишен столичанин. Ако вината им се установи в съда, двамата могат да получат от 3 до 15 г. затвор и глоба от 10 000 до 150 000 лв.



И хеликоптер срещу гъсениците



реши да използва община Бургас. В морската градина гадинките буквално капят от дърветата, а собственици на малки заведения се оплакват, че клиентите им отказват да сядат там, защото гадинките падали в чашите им. "Използвахме всички възможни средства за борба с гъсениците", заяви зам.-кметът Венелин Тодоров. Всички земеделски стопани и пчелари са предупредени, че в околността е пръскано с препарати. Според Тодоров причината за напастта е в огромните валежи и повишената влажност.



Мотоциклетист загина на място



в понеделник на околовръстния път на Казанлък. Произшествието е станало на надлеза над жп линията. Първоначалните данни сочат, че 29-годишният столичанин управлявал ямахата си с висока скорост, изгубил контрол над мотора и се ударил в крайпътната мантинела. Той не носел и обезопасителна каска.
1
547
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
07 Септември 2005 06:16
...управлявал ямахата си с висока скорост, изгубил контрол над мотора и се ударил в крайпътната мантинела. Той не носел и обезопасителна каска.
Жертва на българския "мачовизъм" и липсата на закони, за чието изпълнение да се следи. Тук, в САЩ, в тези от тях, в които каската е задължителна, глобата е много солена за да си позволиш да караш без каска.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД