:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 220
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Двама избягали затворници са заловени,



след като нападнали таксиметров шофьор и изчезнали с колата, парите, документите и мобилния му телефон, съобщи МВР. Клиентите се били качили в София и искали да стигнат до село Петърч в четвъртък вечерта. До вилната зона на с. Безден те наредили на шофьора да спре и го изхвърлили от колата. Единият продължил с нея, а другият побягнал. След сигнала за грабежа били вдигнати на крак полицаи от София, Костинброд, Своге и Годеч. Часове по-късно двамата затворници са задържани един след друг. Те били избягали от общежитието в Казичене.



Взривно устройство е избухнало



вчера в центъра на Пазарджик. По данни на полицията самоделната бомба е била поставена между два паркирани автомобила "Шкода" и "Мерцедес". След огледа на място е констатирано, че е експлоатирал само капсул-детонаторът. Взривното вещество с тегло около 600 грама, не е успяло да се възпламени. То е извадено изпод мерцедеса на един от основните дистрибутори на безалкохолни напитки в Пазарджик Ангел Ганчев.



1,5 тона краден меден проводник за тролеи



е бил предаден в пункт за метали от трима крадци. Полицията в Казанлък била сезирана за откраднати от склад на транспортна фирма край с. Бузовград три тона навит на макари меден проводник за контактна мрежа на тролейбусна линия и около 60 кг месингови втулки. Доказано е, че те са част от крадения проводник (нарязан на парчета) в пункт за изкупуване на цветни и черни метали в Казанлък. При разследването става ясно, че крадците са трима.
1083
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД