:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 177
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Леко земетресение



беше усетено в района на Симитли и Петрич вчера. Трусът е от магнитуд 3.3 по скалата на Рихтер и е регистриран в 13.49 часа. Епицентърът му е на територията на Македония, на 103 км южно от София. Дълбочината му е на 2 км в земните недра. След първото земетресение беше регистриран и втори, по-слаб трус.



Работниците на "Новера"



отново протестират заради неизплатени вече няколко месеца заплати. "Новера" доскоро почистваше няколко квартала в столицата, но общината прекрати договора й. Около 200 работници вчера поискаха заплати и работа, а мнозина признаха, че заради липсата на пари са пратени принудително в неплатен отпуск или дори са подали молби за напускане. По думите на представители на протестиращите, които преговаряха с работодателите си, пари няма, а до 10 дни фирмата ще бъде обявена в ликвидация. Лидерът на "Евророма" Цветелин Кънчев ще се срещне с протестиращите следващата седмица, за да обсъдят социалните им проблеми, стана ясно междувременно. Кънчев не изключи възможността партията му да подкрепи евентуален масов протест на служителите.
824
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД