:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 223
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

ТЕ КАЗАХА

Екатерина Михайлова:

Доволна съм, че в Националния съвет на СДС влязоха много от хората, които помолих да бъдат подкрепени от делегатите. А сега съм още по-доволна, че ги виждам и като членове на НИС. Познавам всички, които са тук, работила съм с тях и ще продължа да работя. Харесва ми този състав на НИС.



Владимир Кисьов:

Ще се опитам да направя всичко възможно за трайно установяване на демократическите ценности - това е важно и съдбовно за България. Има много да работим вътре в СДС. Новият устав и новата резолюция ни задължават да се обърнем повече към хората. За да се обърнем повече към хората, трябва да се обърнем първо към нас. И това ще го правим ежедневно.



Едвин Сугарев:

Аз съм в СДС още от момента на неговото основаване, в известен смисъл и преди това - като участник в неформалните групи срещу режима на Тодор Живков. Май само аз и Филип сме останали последните стари муцуни от това време. Съзнавам добре тежката отговорност. Ще направя всичко възможно за възвръщането на политическото доверие в СДС. Бих казал само още нещо - не съм човек, който може да сключва политически сделки, да прави компромиси със съвестта си. В този смисъл ще реагирам по същия начин, по който съм реагирал досега, ако този в Национален съвет или в този НИС нещата почнат да стават не както трябва.





Николай МЛАДЕНОВ:

Надявам се, че няма да разочароваме никого. Избрах през 1996 г. да се върна в България - това не беше най-хубавият момент за връщане тогава. Изборът ми не бе лек. През 2001 г. се включих в предизборната кампания на СДС - и този ми избор не беше лек. След загубата се оказах в нова ситуация, пред нови предизвикателства. Днес правя поредния скок в дълбокото.



Ваньо ШАРКОВ:

Смятам, че всички ние в СДС ще възстановим диалога - не само вътре в партията, но и с обществеността. На базата на доверие, честност, добронамереност. Конфуций е казал: "Да говориш с някого, който не заслужава, значи да си загубиш времето. А да не говориш с някого, който заслужава, означава да загубиш човека." Убеден съм, че ние няма да си губим нито времето, нито хората.
621
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД