:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 288
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Едвин Сугарев ли е свежият въздух в синята партия, питат левите

БСП: СДС отхвърли протегната ни ръка, заложи пак на антикомунизъм

Станишев обвини сините, че не са никаква опозиция, дори участвали повече от червените във властта
"Отказът на Надежда Михайлова на предложението ни да разменим експертни оценки по въпроси от национално значение е отхвърляне на протегната ръка", заяви лидерът на БСП Сергей Станишев.

Според него ръководството на СДС не се вълнува от договора на кабинета с "Краун ейджънтс", ситуацията в "Кремиковци", приватизацията на "Булгартабак" и БТК и по състоянието на БГА "Балкан". Соцлидерът смята, че десницата предпочита да говори за старо идеологическо противопоставяне и за антикомунизъм. "СДС имитира опозиционност чрез медийно поведение и чрез остри думи. Но не това е истинската опозиционност", каза соцлидерът. Той нарече политическа манипулация изявленията, че в управлението има силни леви елементи. "Много ще ми е интересно как ще отстояват експертно тази теза колегите ми от СДС. Сегашното правителство продължава политическата линия на "Костов", добави той.

Според Станишев СДС в много по-голяма степен е управляващ от БСП. "Огромна част от администрацията се контролира от СДС или поне работи информационно за СДС", заяви той. "Наблюдаваме как образът на СДС ще мине през пералнята в името на едно по-добро лице, но нищо принципно няма да се промени. Михайлова обеща свеж въздух. Виждаме, че свежият полъх се изразява в избирането на Едвин Сугарев, а това е интересна интерпретация на свежото в политиката", каза Станишев.
616
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД