:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 288
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Четоха трета присъда срещу "Паркинги и гаражи"



Общинската фирма "Паркинги и гаражи" да плати на столичанина Марио Балев 147 лв. и 10 ст. за вдигната с паяк кола, реши столичният районен съд. 29,80 лв. е сумата, платена от Балев за преместването на автомобила, 117,30 лв. са съдебните разходи на столичанина. Балев не е искал обезщетение за причинените вреди. Това е третата присъда срещу "Паркинги и гаражи" за последните 10 дни. На 15 февруари фирмата загуби дело, заведено от футболния съдия Красимир Влахов.



Ватманът убиец без право на свиждания и колети



Осъденият за убийството на двамата ватмани Явор Иванов ще излежава доживотната си присъда при "специален" първоначален режим. Това реши столичният апелативен съд и потвърди най-тежкото наказание за Иванов. Ватманът бе оспорил присъдата и искаше по-лека. "Специален" режим означава единична килия, самостоятелни разходки с белезници, лишаване от право на свиждания и колети и може да бъде облекчен след минимум 5 г.



БСП пише с леви кметове управленски проект



Един от първите управленски проекти, който ще изработим заедно с наши кметове, е този за местното самоуправление и гражданското общество, обяви членът на ИБ на БСП Асен Гагаузов. Това ще стане на семинар в края на март с участието на левите депутати и кметове. Целта на закона ще е по-голяма самостоятелност на общините по отношение на формирането и разходването на бюджетите.
583
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД