:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 225
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

2 точки

в решителния контрагейм разделиха третата ракета на България в бадминтона и еврошампионка за девойки Стефани Стоева от медал на световното първенство за девойки в Банког (Тайл). 18-годишната хасковлийка загуби 1/4-финала от китайката Бин Дзяо Хе с 1:2 (-18, 13, -21) и в крайното подреждане ще заеме 5-о място.



Над 170 деца

от 50 столични училища участваха в VIII ученически турнир по бадминтон за купа "Златното перце" в София. Турнирът бе възобновен преди 3 години с цел да стимулира спортния дух на децата и да даде възможност за неговата изява.



Министърът

на младежта и спорта Мариана Георгиева обяви, че си е извоювала правото сама да решава да отпуска пари на спортисти с успехи в международни турнири, които не попадат в групите, финансирани от министерството, какъвто е случаят с Григор Димитров, който ще получи премия за титлата си от турнира в Стокхолм и 100 000 лв. за олимпийска подготовка до Рио де Жанейро`16. МС е приел да се облекчи процедурата по получаване на лиценз от федерациите и те да взимат документа, дори и ако имат дългове. Условието е да сключат договор с министерството за разсрочено плащане. Вече ММС може да финансира спортните клубове директно, а не през федерациите, какъвто е настоящият режим.
1035
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД