:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 244
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Мартин Миланов е новият председател

на българска федерация по хокей на лед. Той бе избран на извънредно общо събрание, след като старият шеф - Красимир Кръстев, подаде оставка. Присъстваха 12 от 14-те клуба в страната, а за Миланов гласуваха 10. "Сега започва трудното и съм наясно, че поемам федерацията в много труден момент и с над 100 000 лв. задължения, но имам план с който смятам да вдигна федерацията на крака", коментира бившият национал.



Националката в отбора ни за "Фед Къп"

Диа Евтимова се класира за 1/4-финалите на тенис турнира на клей кортове в Палич (Сър, $10 000), след като победи Лука Надмихай (Унг) с 6:3, 6:3. 29-годишната софиянка, която е поставена под №2 в схемата, спечели 2 т. за световната ранглиста.



Дирк Новицки подписа

новия си договор с "Далас". Германският баскетболист ще остане в тима още два сезона, като ще получи за този период общо $50 млн. 38-годишното крило играе в НБА от сезон 1998/99 и е 13-кратен участник в Мача на звездите на НБА. Новицки е 18 г. в "Далас" и има най-дълъг стаж в само един отбор от НБА от все още активните баскетболисти. Новицки е шампион с тима си през 2011 г.



Яри-Мати Латвала бе най-бърз

в шейкдауна за рали "Финландия", 8-и кръг от световния рали шампионат. Финландският пилот на "Фолксваген" измина отсечката с дължина 4,81 км с 0,5 сек. по-бързо от световния шампион Себастиан Ожие (Фр) и с 1 сек. по-бързо от Андреас Микелсен (Нор), които карат същите автомобили. В генералното класиране преди ралито, което стартира днес и завършва в неделя, води Ожие със 143 т., следван от Микелсен с 92 и Хейдън Падън (Авл, "Хюндай i20") с 72. Латвала е на 4-о място с 68 т.
520
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД