:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 285
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Бивш национал подписа с "Ботев" (Пд)

Защитникът Костадин Стоянов подписа договор с "Ботев" (Пд), съобщиха от клуба. 30-годишният футболист се присъедини към тима по време на лятната подготовка, като треньорът Николай Костов искаше да се увери в качествата му. В крайна сметка бившият национал бе одобрен и през следващия сезон ще бъде футболист на "жълто-черните". В кариерата си Стоянов е играл за "Черноморец", "Загорец", "Сливен", ЦСКА, "Берое" и "Верея".

Бранителят бе картотекиран в БФС и попадна в групата за утрешното дерби срещу градския съперник "Локомотив", което ще се играе в Бургас. Извън състава на "жълто-черните" остават трайно контузените Лъчезар Балтанов и Рафаел де Соуза, както и 18-госишният Исмет Рамадан, който бе повален от вирусно заболяване. Тимът вчера се подготвя в Пловдив, а за днес е предвидена тренировка край морето.

В същото време треньорът Костов реши да се раздели с още трима от младите футболисти, които се готвеха с първия отбор. Исмет Рамадан, Радослав Апостолов и Георги Купенов бяха преотстъпени на "Левски" (Карлово), който бе включен във Втора лига. Преди това към същия отбор се присъедини и друг юноша на пловдивчани - Атанас Куманов. Само преди няколко дни "Ботев" се раздели с още трима таланти, които бяха пратени да се обиграват в други отбори. Рангел Игнатов подсили "Несебър", Емил Камберов ще играе за "Оборище", а Борис Тютюков ще защитава цветовете на "Витоша" (Бистрица).



567
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД