:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 318
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Днес

за Рио де Жанейро в 19 ч. заминава втората група български спортисти - Панчо Пасков (фехтовка), Даниел Александров, Николай Байряков и Елис Гури (класическа борба).



Първата

ракета на Швейцария в женския тенис - Белинда Бенчич (№16 в света), отказа участие в Рио`16. 19-годишната Бенчич заяви, че "все още не е напълно готова", въпреки че излекува травмата на лявата си китката, получена на "Уимбълдън". Два дни по-рано от игрите се отказа и първата ракета на Швейцария при мъжете - Роджър Федерер (№3). В Рио`16 няма да може да участва бившата №1 при жените и настояща №1 на двойки - Мартина Хингис, която трябваше да има за партньорка при двойките именно Бенчич.



Световният

рекордьор в спринтовете и 6-кратен олимпийски шампион Юсейн Болт пристигна в Рио де Жанейро, за да има повече време за аклиматизация. Ямаецът ще се присъедини към съотборниците си от атлетическия тим на страната Асафа Пауъл и Йохан Блейк. Болт обяви, че намерението му е да защити олимпийските си титли на 100, 200 м и в щафетата на 4х100 м, които спечели на последните две олимпиади. Ако съумее да вземе нови три златни медала, Светкавицата ще се изравни с Карл Люис (САЩ), който има 9 олимпийски титли в спринтовете и в скока на дължина.
531
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД