:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 174
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"ЦСКА-София" излиза за победа в дербито

Въпреки посредственото представяне в гостуването срещу "Верея" треньорът на "ЦСКА-София" Христо Янев обяви, че отборът му е амбициран за победа в последното за сезона дерби срещу "Левски". Миналата вечер "червено-белите" се наложиха с 2:0 в Стара Загора, а сблъсъкът със "сините" е утре на Националния ст. "Васил Левски" в София.

"И на мен не ми хареса играта през първото полувреме, но явно в края на сезона е така - заключи Янев. - За нас всеки мач е важен. Ние не делим срещите срещу силни и слаби противници. Има върху какво да се работи и малкото време, което имаме, трябва да го използваме по най-добрия начин. Не искам да преча на никого за нищо. Искаме да спечелим следващия мач и да зарадваме нашите фенове."

От клуба обявиха, че след мача с "Левски" някои от основните футболисти ще бъдат пуснати преждевременно в лятна ваканция. В последния кръг от Първа лига на 20 май "ЦСКА-София" посреща "Берое" на ст. "Българска армия".
734
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД