:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 266
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Станков: Има умора в ЦСКА

Гай и Карлуш в немилост пред треньора
Има натрупана умора в ЦСКА, тя е психическа и физическа. Това призна треньорът Александър Станков в края на лагера на Канарските о-ви. Подготовката в Испания завърши с 1:1 срещу непретенциозния "Ла Лагуна" (III див.). Гола за "червените" вкара от фаул в 65-ата мин. Христо Янев, който преди това удари и греда. Само след 4 мин. обаче домакините отвърнаха с попадение. То изнерви Станков, който се закани да проведе специален разговор с двойката защитници, които тогава бяха в игра - Ибрахима Гай и Жоао Карлуш. "Голът бе елементарен. Една отбита от нашето поле топка не бе атакувана от отбраната. Срещу силните играем силно, а с по-слабите отбори - колебливо", обясни наставникът.

Заради травми мача пропуснаха Брито, Гъргоров и Сакалиев. Последният ще започне тренировки до 4-5 дни. Това стана възможно, след като му бе бита инжекция в ахилеса. Днес отборът трябва да се прибере в София, след като преспа в Рим.

До дни ще стане факт и договорът с молдовския вратар Евгений Хмарук. Той ще е за 1,5 г. Други 2 попълнения - Амиран Муджири и Емил Петков вчера разтрогнаха официално с "Марек". С ЦСКА пък скъсаха юношите Михаил Михайлов и Георги Тодоров.
186
442
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
186
 Видими 
30 Януари 2004 22:14
Срещу силните играем силно, а с по-слабите отбори - колебливо", обясни наставникът

Мишок, това как да го разбирам? да чакаме загуба от говедата на Армията ли?
30 Януари 2004 22:21
Е, споко, Rage,

колебливо ще рече:



силно, от своя страна значи:



Срещу тях няма много разлика
30 Януари 2004 22:24
Има натрупана умора в ЦСКА, тя е психическа и физическа.
Аз бих добавил една народна мъдрост: - "Луд умора няма! "

Редактирано от - PersBG на 30/1/2004 г/ 22:26:12

30 Януари 2004 22:26
Така като сме тръгнали, Pers

Луди, ама им се е.е

30 Януари 2004 22:50
Божилов, белчовците викам аз да ги ритаме в кокалчетата на Армията
за столетните зомбита
P.O.D. - Alive
30 Януари 2004 22:56
Станков няма ли да спре да говори? явно реторските му умения са се изчерпали преди известно време... въпреки това, САМО ЦСКА
30 Януари 2004 22:58
Уморените коне ги убиват, нали? В случая коне може сполучливо да се замести и със

Редактирано от - PersBG на 30/1/2004 г/ 22:59:24

30 Януари 2004 23:02
Перси, нямам идея дали уморените коне ги убиват. сигурно смесваш "Другоселец" с "Нощем със сините коне". ако си спомняш обаче Белчо се гътна на нивата... от работа... и от старост, разбира се
30 Януари 2004 23:08
Рейдж, "Уморените коне ......" е известен щатски филм! Ще те пращам на поправителна сесия !
30 Януари 2004 23:13
ooooo, Перси, да не би да искаш да кажеш, че Другоселец е неизвестен бг разказ?
аре да не бъдем буквалисти, а?
30 Януари 2004 23:17
ОК, Рейдж, няма да бъдем бук/В/ефалисти! А какво ще ги правите уморените все пак?
30 Януари 2004 23:19
Перси, нашите уморени ще седнат и ще починат... докато виж, ако старчоците седнат и починат... има огромен риск да продължат да... почиват в мир...
със старостта шега не бива
30 Януари 2004 23:22
Няма страшно. Като се върнат, ще отморат в БИAД и са тип-топ за шампионата.
30 Януари 2004 23:23
кеф ли ти, Персо? а Букефал питаш ли го какво му беше, като гледахме "Уморените коне ги убиват, нали?"... така се беше притеснил, че загуби ума и дума за няколко дена
30 Януари 2004 23:23
Е това не го разбирам:
Има умора в ЦСКА

Сезонът още не е започнал, отборът няма изиграна нито една официална среща, в досегашните мачове бяха използвани почти всички футболисти, което ще рече, че на един футболист не му се събират повече от 2-3 мача и вече има натрупана умора. Резултатите от контролите не ме интересуват, знам и че една подготовка преди началото на сезона е изключително тежка и изтощаваща, но до срещата ни с Нафтекс остават има-няма 2 седмици. Какво ще бъде оправданието на Станков при евентуален неуспех? След мача с бургазлии ни предстоят още по-големи изпитания- със Славия и Литекс. Неубедителна игра и лоши резултати ще бъдат равни на катастрофа. Загуба на шансове за титлата, смяна на треньора, въобще, катаклизми. Все още има време да се поработи за физическата кондиция на играчите, в тактическо отношение нещата също не изглеждат розови (как ни липва един утвърден, добър специалист да поработи с тези наистина талантливи момчета), необходимо е индивидуално да се поговори с всеки, който изпитва проблеми с концентрацията си (не са един и двама) или не е стъпил на земята. Началото на сезона може да се окаже и негов край. Победи в първите 3-4 мача (може и равенство в Ловеч, да речем) ни гарантира на 90% титлата. След това програмата е изцяло в наша полза. Възможни са изненади от рода на тази срещу Ботев, но съгласете се, едва ли това ще бъде допуснато, от който и да е от водещите ни отбори. Именно, намеквам за жестоката битка, която ще се води и извън терена, с много удари под пояса. Остават два мача от значение- тези с Лески и Локото (зависи). Но, ако те са наистина решаващи, представете си как ще изглежда "Армията", където гостите ще имат право само на 10% от местата т.е. изразено домакинско преимущество, претъпкан стадион, което в редица случаи е било решаващо. Ние хубаво си говорим тука, но какво ще става, сигурно трябва да питаме Батето. Време е и Божков да стимулира подопечените си, както трябва, а не в някой мач да бъдем неприятно изненадани от "слаба" игра. Пак казвам първите 3-4 кръга най-вероятно ще дадат отговор на това, ще е ли ЦСКА шампион или пък борбата ще продължат Лескито, Локо и Литекс. Амбициите на първите два отбора са ясни още от есента, докато изявите на Литекс останаха малко в сянка. След зимната селекция се оказа, че Литекс е отборът с най-много национали, което директно го слага в групата на кандидат- шампионите. Мисля, че въпреки стойностния състав на Славия, белите ще бъдат големите губещи. Маджо го усети това и влезна в противоречие (меко казано) не с кой да е, а с Батето. Поради тази причина не беше даден и лев за нови попълнения. Остава малко, ще видим и вие си знаете...
САМО ЦСКА ШАМПИОН
30 Януари 2004 23:24
Забравих.
Добър вечер!
30 Януари 2004 23:25
Те и футбалерите на Ла Лагуна бяха старички, ама орезилиха уморените !
30 Януари 2004 23:31
Добър вечер, приятелю млад, добър вечер другаарю! Добре дошъл в нашия град, добре дошъл в'ъв България! Добър вечер, Люк! Писането ти се отдава, повече от явно е! Но стига си плакал за първите три-четири мача. Едно птиченце ми подшушна, че мача ви с Нефтохимик в Бургас е включен в цената на сделката за СакаТлиев!
ПП
Добър вечер на всички!
30 Януари 2004 23:32
Между другото, някъде четох, че още не са платени парите за преотстъпването на Сакалиев и затова той не бил изиграл и минута. Звучи логично. Някой дали има повече инфо по въпроса?
30 Януари 2004 23:34
Е чак сълзи не роня за мача в Бургас, но ако бяхме на власт, следващите 10 мача с Нафтекс щяхме да ги играем в София. Такова щеше да е наказанието на петроладжиите.
30 Януари 2004 23:40

познавам твърде много некадърници с шестмесечни специализации в оксфорд и харвард. не виждам защо мога да си позволя да имам по-големи очаквания от нечий син с шестмесечна специализация в байерн мюнхен. ами, нямам!!! още лятото го казах. затуй и не се изказвам под нашите теми!!!




Редактирано от - ulysses на 30/1/2004 г/ 23:41:07

30 Януари 2004 23:42
Ееех, Люк! Нищо тоталитарно не ти е чуждо, май! То ако можеше и 10 последователни ШК щеше администрираш! Като едно време.
30 Януари 2004 23:47
И знаеш ли, Одисей, кое е най-лошото- че този човек не се ползва с никаква подкрепа, нито от ръководството, нито от публиката, с други думи, змиите го чакат да направи една грешна стъпка и ще го засмукат целия. За публиката не ми се говори, но той няма дори десета от доверието, което имаше Стойчо (също спорен). Станков не беше добър избор за треньор. Силно се моля, да ме опровергае. За Кьолнската му диплома не ми дреме, треньорството или му идва отвътре или никакво го няма (не оспорвам и наученото). Все си мисля, че е повече от второто.
30 Януари 2004 23:49
Перс,
грешиш! Не 10. 110.
Както казваше Владе- ние най- си обичаме Пол Пот, но и той твърде мек бил. Или нещо такова.
30 Януари 2004 23:54
Перс,
обичаш да политизираш нещата, спор няма. Но аз не се сърдя. Когато е умно и намясто казано, имам предвид всички, пишещи тук, обикновено го приемам с усмивка. Важното е майтап да има. Все пак не си изкарвам парите с този форум, я!
31 Януари 2004 00:02
Все пак не си изкарвам парите с този форум, я!

Lukе, аре, аре... заради теб не мога да излъжа другоселците на сделката 23 евро + 24 лева за 47 евро...
.
Lukе, снощи гледах документален филм за баща ти . в първата серия караше някви реактивни шейни и победи някакъв изрод. даваха и Мастър Йода. горкият, беше толкова стар и зелен, че си помислих дали не е основателят на Втора Мъжка Гимназия
31 Януари 2004 00:08
Някъде около полунощ преглеждам новите статии и съответно решавам да сложа краткото си мнение под тази, която очевидно ще поеме вихъра от фенски гласове в следващото денонощие... или повече.
Моето становище е такова: на червените по една или друга причиа (което включва дори малоумната версия за умора, която Люк основателно не разбира, както и аз) не им върви по вода в контролите. Наред с това не ми се иска да навлизам в детайли, в които впрочем най-често се греши. А аз определено нямам самочувствието на познавач на детайли - нито що се отнася до селекцията на червените, нито що се отнася до физическото им, психическото им и спортно-техническото им състояние.
Без майтап, пожелавам успех на момчетата в ориентацията им към по-добро.
Левски - създава се впечатление, че отбора е двуздрав (определението включва наличието на поне двама конкурентно-способни състезатели за пост, казвам, за да не питате), печели контролите си и може да се похвали с добър вътрешен климат. Връщат се дух, бойкост и чисто спортната мотивация. Дано не греша. Резултатите радват. А самочувствието е дяволски важно.
И понеже по засегнатото до тук може да се каже още много... По-добре да се самопрекъсна. За сега. И с пожелание за всичко добро.
31 Януари 2004 00:11
И аз го гледах. Да видя, дали и като млад е бил същия изрод. Добро дете, като сина му, но откак му нахлупиха тая каска, на нищо не мяза. Само да ми падне! Като хърка, та много важно, мисли си, че ще ме изплаши. Плашило на пилета!
31 Януари 2004 00:13
Краси,
извинявай, че те поправям, но мисля, че си искал да кажеш не двуздрав, а двурог.
31 Януари 2004 00:23
Futbolnoto purvenstvo po4va sled 2 sedmici.
Probvaite se dali umeete da prognozirate izhoda na ma4ovete v novata igra Prediction Game- http://www.bg-football.com
31 Януари 2004 00:25
о_0,
а награди ще има ли?
31 Януари 2004 00:30
Само да се отвори третата страница
31 Януари 2004 00:33
Люк, щ'ти скъсам ушите!

Това си беше умишлено-предизвикан опит за конфронтация, от която всеки себеуважаващ се фен на футбола би имал полза толкова, колкото и баба ми. Но, шега, разбира се. Аз, в качеството си на буден ценител на качествените преживявания, състояния и чисто-човешки слабости, се въздържам тази вечер да продължа коментара си, за сметка на което (с готовност) се заставям да ударя с - общонародному казано - кеф още едно питие.
31 Януари 2004 00:34
Браво!

А ще чакаш и за четвърта?
31 Януари 2004 00:41
Уважаеми форумци,

аз имам един въпрос - сигурни ли сте, че Цецка е завършила 1:1 с Ла Лагуна ??? Да не би да става въпрос за Ла Коруня ?
*

Май Дон Депор ще трябва да каже
31 Януари 2004 00:45



А ИНАЧЕ



Най-любопитно обаче протекла загрявката. Испанците поритали малко на асфалта до университетско игрище пред погледа на минаващите туристи




... а преди това "испанците са дошли пеша и са съблякли са цивилните си дрехи, като по нищо не са давали вид, че имат нещо общо с футбола "


31 Януари 2004 00:45
Като дойде април месец, засега само
31 Януари 2004 00:48
Ла Коруня за Левски, оле

Downside - Piece by piece.mp3
(a колко по-добре би прозвучало:
peace by piss, Piece by peace, peace by piece, peace by peas, и други)
31 Януари 2004 00:50

А ИНАЧЕ


Това не го ли четохме вече, че път, че два, че три?
31 Януари 2004 00:56
Айде, от мене нещо на GreenDay- Good Riddance
и след това The Offspring- Self- Esteem
31 Януари 2004 00:58
Luke, a от мен едно:
Dry Kill Logic - Feel The Break.mp3
aaaaa, i malko
Earth Crisis - Agress.mp3
tolkowa са яки и жицави, че чак ми се насълзяват очите.
31 Януари 2004 01:05
А от мен - SARIR - SKA - P - великолепна адаптация на стара еквадорска песен. За повече инфо - http://www.ska-p.net
*

А иначе - "най-любопитно е протекла загрявката"


И последно - Ла Лагуна или Ла Коруня ? Това е въпросът
31 Януари 2004 01:05
Рейдж,
danke, danke! A сега Лепа Брена и Псуем Те Животе
Яко чалга!
31 Януари 2004 01:09
И за лека нощ,
Iron Maiden- Fear of the Dark
Judas Priest- Painkiller
Accept- Son of a Bitch

Стара много яка жица. Лека и доходна! До утре!
31 Януари 2004 01:12
Аз си запушвам ушите...
31 Януари 2004 01:12

кат ша е жица, да е жица!


eugene ysaye - six sonatas for solo violin op.27



това е прадядото на модерната жица. за малко да ме откаже от цигулката, като го чух за пръв път.


31 Януари 2004 01:13
Incubus - like a virgin.mp3
31 Януари 2004 01:15
Аааа!!! За Мейдън, Прийст и Аксепт ги отпушвам веднага!!!

Прокета да е малко мудната комуникация тук...
31 Януари 2004 01:17

лека и доходна, люк! и весел уикенд!


и на батката също!


31 Януари 2004 01:17
Слушайте Инфо Радио по това време в петък. Няма да съжалявате.
... Има непоказани мнения ...
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД