:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 287
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

75 минути

бяха достатъчни на N1 в схемата при женските двойки на Аustralian Open - Вирхиния Руано Паскуал (Исп) и Паола Суарес (Арж), да спечелят титлата. Във финала те се наложиха с 6:4, 6:3 над рускините Елена Лиховцева и Светлана Кузнецова. За двете това бе първи успех в Мелбърн и пети в турнирите от Големия шлем.



Шампионът

по картинг за 2002 г. в клас "Интерконтинентал - А-Джуниър" Християн Димитров (15 г.) от "Рейсинг спортен клуб" (Вн) е първият българин, който доби право за участие в световните серии. Диминров ще пилотира болид от "Формула Форд 1600" в Италия в отбора на Хенри Мороу. От този тим стартира кариерата на Жак Вилньов и Еди Ървайн.



Пилотът

на "Уилямс" Ралф Шумахер бе приет в болница, след като получил силни болки в главата. Той посетил клиника в Залцбург (Ав), където бил изследван основно, а след това изписан. На Шуми е предписано домашно лечение и се очаква в понеделник той да поднови тестове на пистата "Каталуня".



Четирима

колоездачи бяха арестувани по обвинение, че са обрали проститутка. Руснаците Дмитрий Конишев и Андрей Карпачев и украинците Юрий Иванов и Руслан Подгорний от италианския тим LPR са искали да наемат румънска проститутка в Пиаченца. След като тя отказала да се качи в колата им, спортистите я набили, пребъркали чантичката й и задигнали 150 евро.
256
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД