:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 269
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Димитър Бербатов

даде обед на съиграчите си в "Байер" (Лев) за 23-ия си рожден ден вчера. Националът ще си партнира в атака с бразилеца Франка утре срещу "Фрайбург" навън в 18-ия кръг на Бундеслигата. Мартин Петров ("Волфсбург") също ще е титуляр днес в гостуването на "Бохум", както и Мариян Христов ("Кайзерслаутерн") срещу "Мюнхен 1860".



Валери Божинов

вкара 2 гола за "Лече" в контролата срещу нискоразредния "Мариниело", спечелена със 17:1. Колкото българина вкара и сърбинът Мирко Вучинич, а с по 3 гола завършиха Шевантон, Конан и Били. Божинов ще е титуляр в утрешното гостуване на "Анкона" в 19-ия кръг на Серия "А", а на мача се очаква да присъства Христо Стоичков.



Юношеският

национален отбор (до 19 г.) ще бъде в група 12 за евроквалификациите заедно с Норвегия, Австрия и Исландия. Юношите (до 17 г.) пък са в група 1 с Румъния, Полша и Естония.



"Челси"

направи 2 покупки за 1 ден вчера. Съотборникът на Радостин Кишишев в "Чарлтън" Скот Паркър бе купен от Роман Абрамович за 10 млн. лири. Чешкият национален вратар Петр Чех пък бе взет от "Рен" (Фр) за 9 млн. лири, но договорът влиза в сила от лятото.



Поредната

си пиянска изцепка сътвори легендата на "Манчестър Юн" Джордж Бест, който продължава да се налива въпреки трансплантацията на черен дроб през 2002 г. 57-годишният северноирландец бе арестуван за шофиране в нетрезво състояние в нощта срещу петък в Мъртън, югозападен Лондон. Бест ще бъде изправен пред съда в Уимбълдън в понеделник.
1
406
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
31 Януари 2004 00:23

hands off best, жълтури!





Редактирано от - ulysses на 31/1/2004 г/ 00:24:59

Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД