:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 350
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Писмо от "Баучер" 23

Кой е вашият девиз?

Освободиха Ирак и го юрнаха на избори. Нас ни освободиха на 9 септември 1944 и на 18 ноември 1945 ни юрнаха на избори.

В Ирак кандидатите са анонимни, за да не ги гръмнат; лозунгът е "Гласувайте, че да си отидат окупаторите!" Де и нас да ни бяха агитирали така.

От 1934 нататък, при цар Борис III не бе имало избори. През 1945, въпреки че агитацията включваше бой в кауша, опозицията спечели с бялата бюлетина. Но обявиха победа за винено-червената бюлетина на ОФ. После - 45 години пародии на избори. Сега, на 25 юни 2005, ще избираме между разноцветни клонинги на номенклатурното потомство. Не го казвам със злоба, аз не се препитавам от лозунги за лустрация.

Преди онези избори през 1945 У. Чърчил ни бе наричал the soft underbelly of Europe - мекото подкоремие за проникване на съюзническите дивизии в континента. Но, вместо на Беломорието, те дебаркираха на о-в Сицилия през юли 1943, а Борис III умря на 28 август, ден на пълно безветрие, което наричахме щил, и около голата електрическа крушка, висяща от тавана, кръжаха 17 мухи и морето беше гладко като тепсия и прозрачно, колкото вие никога не ще го видите, защото не можете да видите Месемврия, преди да бе станала Несебър.

На 6 юни 1944 Айзенхауер започна десанта в Нормандия. В Анкара и Кайро премиерът Ив. Багрянов (1 юни - 1 септ. 1944) установи контакт с англоамериканците. На 2 септември го смени К. Муравиев и на 6 септември обяви война на Германия, но на 5 септември СССР бе обявил война на България и на 8 септември червеноармейците форсираха Дунава. Нямаше деветосептемврийско народно въстание, имаше издевателства и грабежи, убийства на невинни и на виновни за предишни зверства.

Когато неоконите (неоконсерваторите) на Буш подготвяха инвазията в Ирак, аз все си мислех, че е блъф. Бях изпил достатъчно арак в Ирак, за да зная какво ще стане след една инвазия. Казвах си:

Щом аз зная, САЩ знаят 300 пъти по-добре от мен. Техните възможности да събират информация са 30 хиляди пъти колкото моите. Аз съм по-умен от средния американски разузнавач най-много сто пъти, не повече. Е, добре - 30 000 : 100 = 300.

Не познах. Събитията не се развиха според прогнозата ми. Не я написах черно на бяло, защото знаех девиза на Сам Голдуин (от "Метро Голдуин Маер"): "Никога не прави прогнози, особено за бъдещето".

Девизите на САЩ са два. Второто мото го приеха през 1956. То гласи: In God We Trust. Има го на щатските пари, а доколко трябва да се уповаваш на долара, сам решавай.

Предишното мото е с благородно потекло. То е от 1776 и гласи "E pluribus unum". Което не значи "един автобус", а "от многото - един" (един съюз от 13-те щата). Злите езици говорели, че тези думи бащите-основатели ги били научили от рецептата на Вергилий за мешана салата. Злобари. Девизът на САЩ е хубав. При това неоконите могат да си го превеждат в смисъл, че един от всички сал' американецът е неподсъден арбитър, както го задължава благородният девиз, ноблес оближ...

Ноблес оближ значи благородникът се облизва, казваше моят съученик Веско Алексиев. Така го бе превеждал баща му, хумористът Райко Алексиев, още преди онзи летен ден, когато морето беше гладко като огледало и прозрачно, колкото никога няма да бъде.

Но как така неокони? Хем нови, хем консерватори. По ги разбирам класическите консерватори. Като Жозеф дьо Местр, като Едмънд Бърк. Като лорд Солсбъри, който казвал, че всяка промяна е към по-лошо, така че не променяй. Ако нещата не вървят, ще ги влошиш. Ако вървят, защо да ги променяш?

За втория си мандат Буш се закани, че ще продължи да променя. Лошо. Но от лошото понякога произлиза хубаво, казваше Джони Карсън (който умря онзи ден) и поглеждаше надолу в свое дясно (там извън кадър беше пепелникът с димящата му цигара). Две са възможните хубавини:

1. Пхенян и аятоласите да станат по-сговорчиви, след като се убедиха, че екипът Буш е способен да поема риск над разумния. Те щяха да се успокоят, ако неоконите признаеха провала си в Месопотамия.

2. Паузата в трансатлантическото единодействие да ускори приобщаването към ЕС на европейците, които останахме зад желязната завеса, понеже навремето съюзниците не изтърбушиха Райха откъм мекото подкоремие на Европа, а през Сицилия и Нормандия. С две думи: ЕС интеграция. Девизът E pluribus unum!

А пък в Чешкия клуб класикът Александър Балабанов, като си разля чашата, каза: Dum non sobrius, tamen non ebrius. Нивга трезвен, но и никога пиян!

Страхотен девиз. Но не беше девиз. Той знаеше колко глупаво е да имаш девиз и да питаш някого "Кой е Вашият девиз?" Човекът просто се скара на себе си, че ми оля костюма от английски шевиот.
171
5393
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
171
 Видими 
25 Януари 2005 23:43
25 Януари 2005 23:45
.."чорна" шо са смееш ?
25 Януари 2005 23:48
Ще видиш сам.
25 Януари 2005 23:53
Че му лустират английския шевиот ...
25 Януари 2005 23:55
Димитри можеше вместо тази статия просто да попита "Ти мен уважаваш ли ме", но нямаше да е стилно някак си.... Ама пък датите ги е нацелил точно!
26 Януари 2005 00:03
И не само датите!
26 Януари 2005 00:04
"... аз не се препитавам от лозунги за лустрация." - Джимо се заяжда с нЕкои форумци, май [/green]

Редактирано от - bot на 26/1/2005 г/ 10:37:42

26 Януари 2005 00:04
In God We Trust

“На Бог се уповаваме..”
..кой на кой се уповава? Фичата ли се уповава – хеле той, хеле па на Бог.
После - 45 години пародии на избори

..да бе, да “После : 45 + 15 +хх” г. възглавници без перушина, че и без калъФки, ма поне с ДДС. Е па как, да нти са стопли душата ?
26 Януари 2005 00:09
За съжаление, Джимо днес отново се е плъзнал по повърхността на проблемите, каато единствената червена нишка, която прозира, са анти-американските му внушения.
Нека още веднъж да оборим митовете, които автора се опитва да наложи:

Освобождаването на Ирак е първата крачка към уреждането на конфликта в Близкия Изток.
Израел е бъдещ равноправен член на Арабската лига.
Иран ще прекрати програмата си за производство на ядрени глави не на последно място под натиска на международната общественост, инспириран от Америка.

Що се отнася до тънките намеци относно речта на президента Буш при вступването в длъжност, тя трябва да се възприема по-скоро като образец на реторика, отколкото като план за военни действия. Понякога, както учат древните философи, думите са по-силни от оръжията.

Всичко останало в писаното от Джимо, аз бих оприличил на, уви, една мешана салата.

Хайде, не спирайте да мислите за утрешния ден! И слушайте Джаз!!!

26 Януари 2005 00:10
*****

Редактирано от - bot на 26/1/2005 г/ 10:38:53

26 Януари 2005 00:21
Стига бе. Не може да си се вързал. Ти не. Или?
Отивам да чета ДИ.
26 Януари 2005 00:21
Инфантилните задевки на Джимо за лустрацията няма да коментирам, те само потвърждават необходимостта от нея и ме правят по-силен. По Ницше.

Иначе уважавам Джимо като преводач.
26 Януари 2005 00:24
Кой та пита, кой номер ти е капата ?
26 Януари 2005 00:35
Сега, на 25 юни 2005, ще избираме между разноцветни клонинги на номенклатурното потомство. Не го казвам със злоба, аз не се препитавам от лозунги за лустрация.

Чудно как Вие г-н Иванов сте поне сто пъти по-умен от американски разузнавач, а не изпитвате достатъчно съмнение че да пропуснете плоски намеци като горния. Ако пък чак толкова вервате на басни, да бяхте написали един имейл на човека да се информирате колко плащат (вероятно пак американските разузнавачи) на килограм лозунги. Таман щеше да се получи по-игриво в статийката.
26 Януари 2005 00:36
Е, не. Вий сте пълни идиоти. А Фичо с трите точки е виртуоз.
А ДИ не даде прогноза за войната, но си спомням, че заложи на това, че война все пак няма да има. Помня го, защото и аз заложих на същото. Очевидно у щатското управление надцених едно, подцених друго.
А, и не му вдигайте акциите на Истинския Фичо - за лустрация тези дни заговори министера на войната ( тази в Ирак ).

Редактирано от - Simplified Solutions на 26/1/2005 г/ 00:42:39

26 Януари 2005 00:38
Простотия,
Не знам колко ти плащат тебе на пцувня, ама за тая горе ще те черпя кило ракия.
26 Януари 2005 00:38
Цяла нощ ще се въртя и ще се чудя за едно: как така младий Д. И. успял да преброи 17 мухи, които непрекъснато танцували около една оплюта крушка?

Поздравявам всички форумци с една песен на Джани Моранди, която Ретро радио свири в момента.
26 Януари 2005 00:45
Чунким на някой му пука какво става в Ирак, то даже някои не знаят как се пише правилно Ирак ли, Иран ли? Ще става каквото ще става, откакто аятоласите ги натириха ( американците), не са имали възможност да хванат капия в района, на сега ще хванат вовеки. Както си хванаха и сефте отвъд Одер благодарение на оня тъпанар Милошевич, та ни са на броени километри от границата, и... май пак вовеки.
Само в едно не съм съгласен с г-н Иванов - че са тъпаци, най-малкото защото бая хора им изнесохме. В подкрепа ще посоча финия номер с китайското посолство в Белград, когато на ЦРУ-то му били стари картите, та попогрешка... го одумкаха. Попогрешка ама друг път, така точно им измериха температурата на братята китайци че... И стана ясно докъде могат да си простират краката. Е, като всяка млада държава ( ама то и Германия, и Италия, че и РУсия е сравнително отскоро) Америка все още се шашка и някои неща взима много насериозно, но забелязвам че се учат, че като почти нямат история, взеха да ровят из историите на другите държави. Нека обаче не забравяме, че както италианците и гърците нямат нищо общо с древните такива, даже и в езика, същото с пълна сила може да се каже и за Китай, и за Египет, че донякъде и за Британия, ама те са друга бира. Без да изпадам в национална ерекция, си мисля като за стари ( и патили) за нас - BG, за франсетата, и... ами то няма за кого другиго. Ако някой ми се изрепчи, веднага ще му дам аргументи, моля. Ха, сетих се - и Португалия. И не забравяйте, че кога казаха "Изберете американското", на японците им се плачеше, та се наложи да си направят заводи в Америка и Тойота вече е американска кола. А ние постоянно им дъвчем мъд..., ама никой не си затрива Word-а и Excel-а. Вярно има някои, които нямат парички за MacOS, та си турнаха оная простотия Linux, нейсе, тя да не е измислена в Азърбайджан или в Мапуту???
26 Януари 2005 00:48
ораклю, *****, колку че ми платиш за таа?

Редактирано от - bot на 26/1/2005 г/ 10:39:41

26 Януари 2005 00:48
Хе-хе-хе, Фичо... си е направо като Бъстер Кийтон [/green]

Редактирано от - bot на 26/1/2005 г/ 10:39:56

26 Януари 2005 00:54
ораклю, *****, колку че ми платиш за таа?


За тая - доста повече, обаче само на четири очи. *****.
-
Ха да ви е честит новия кодекс на виртуално поведение.
Тая година кодекс, догодина...

Редактирано от - bot на 26/1/2005 г/ 10:40:29

26 Януари 2005 00:56
Хубаво Политическо Есе г-н Димитрии Иванов!
26 Януари 2005 00:57
на четри очета че ти остаим едно да се видиш у огледалото колку си залупен
26 Януари 2005 00:58
Така другари, така значи – вас ви има, нас ни нема. Не са хубави такива работи. “Вас ви освободиха на 9 септември 1944 и на 18 ноември 1945 ви юрнаха на избори”. - просташки аналогии и то меко казано, и то относно Ирак. Др. Иванов, така ли веднъж не ви се стопли котлона? Доносниците като вас ние ги финансирахме. Но ние ви финансирахме бюджетно, ще рече от т.н. данъкоплатец, другарю, тоест от нашето изстрадало население. И така ли се отплащате Вие за “грижите на Партията” и народа?
26 Януари 2005 00:59
Великолепно.
In God We Trust, знаете ли защо са слижили американците на парите си именно този израз.
Един тип - социалогично проучване сочи, че в западна Европа като вярващи се самоопределят около 70 процента от запитаните срещи 30 процента преди 5 години.
Знам че Джимо знае отговора.
26 Януари 2005 01:11
Димитри, аз познах какво ще стане, без да съм пил арак, просто защото аинаги когато правя анализи слагам един "коефиециент на ирационалност". Ако му уцелиш съставките проблемът е решен 90% - и то е по трудното. Никой не го прави и затова всички аналитици от ЦРУ и другите четринадесет тайни американски служби слагат на масата на политиците вместо изискано стогодишно вино (за което им плащат) кисел оцет от Горни Богров. Няма само да ти кажа как определям "коефицента на ирационалност" защото зависи от конккретния случай. Много се блъсках около изборите на Буш и затова уцелих без отклонение победата му с 3%.
Знаеш ли защо се блъсках толкова около коефицента на ирационалност - зашото знаех какво ще стане. Но не знаех, че неоходимата ми информация ще излезе толкова бързо след преизбирането му.
Малко отклонение - ще ти се похваля нещо - аз знаех че в Ирак ще има инвазия още преди световните медии да бяха подхванали въпроса. И го знаех само от моя "коефициент на ирационалност" (който е съставен, обаче само от изключително рационални неща)
Просто не ми се мисли какво идва до десетина години (и ми се иска да не съм познал)
Но това (или част от него) ви го казах преди няколко дена....
Погледни един известен умник и анализатор, който каквото каже излиза все наобратно, как го е изрекъл - "виждам Израел като член от Арабската лига" - а аз ще направя едно допълнение - на коя арабска лига - на онази съставена от васални държави след американските ядрени удари или на сегашната???
Щото все пак този факт не е без значение....Ако е на първата Израел няма просто да е член, а председател на Арабската лига...Ха ха ха
26 Януари 2005 01:19
*****
*
В статията на Джимо има нещо, което ми хвана окото, макар и то да не е точно - това лято (началото на септември) въздухът във Варна беше кристално бистър, какъвто никога не е бил, откакто се помня. От нашия хотел на Ривиерата се виждаше от Каликра до Галата, а от автобусите на Траката, дето било лозето на дедото на Джимо - каракапетанина, се виждаше чак до нос Емине или поне до Черни нос, забравил съм географията.
*
Една несъмнена полза от кризата в селското стопанство след 1989 е бистрото море - през последните години няма никакви цъфтежи и чорби от умрели рибки през август, каквито имаше редовно през 70-те и по-нататък.

Редактирано от - bot на 26/1/2005 г/ 10:41:02

26 Януари 2005 01:23
В Димитриевата мешана салата многото разнообразни зеленчуци не стават едно, ами служат да прокарат нагнил картоф. Интересно и полезно е признанието, че прогнозата му за реакцията на иракските партизани с ръководител коляча Заркауи се е сбъднала, а за действията на американците не. Прогнозира се поведение на сродни хора, които някак разбираш. Например на Ширак позицията, определена основно от сделките на жена му със Саддам. Разбираемо, близко, човешко. И на другия полюс – налудничавия харчилък на Америка в Ирак, очевидно лишен от всяка икономическа логика, както и участията на същата Америка в двете световни войни. Тъпаци, не си знаят сметката. Тръгнали света да оправят. Харамии.
И едно чистосърдечно поздравление за подигравката над американските аналози на нашите “незаменими, с години подготвяни специлиасти по разузнаване”. Всяка организация извън обществен контрол неизбежно деградира.
26 Януари 2005 01:28
Естет, стига се праи на Фичо с едната точка...баш Отблъскващ не си.
26 Януари 2005 01:34
>>>>>>>>>>>>><<<<<<<<<<<
Ногу ми допадна намека на Бачо Джимо, че средния българския разузнавач е средно 100 пъти по-умен от средня американски шпион. И верно че те не са изчели онези два вагона, ако изобщо са чели нещо освен стари вестници. Ей тука на, българския дух ме чек наду та да се изцепим че и ..и не е само това:
...
Американския народ си турнал на парите че се уповава на Бога и това му бил и девиза. Българскя народ си бе турнал около едни пари "Боже, пази България"...Та си викам, че ако американския народ просто се надяваше Бог да свърши нещо, то българскя народ си е на ТИ с Бога и си иска своето от него, зер никой никога от нищо не го е пазил.
Чей че си разлях кафето и ми отиде шевиота..
слънч
>>>>><<<<<<<<<<<<
26 Януари 2005 01:40
МНОГО силна аналогия е направил Димитри- за Червената армия в България през 1944 г. и армиите на "САЩ и Желаещите "пудели"" в Ирак- 2003 г. !!!
На някои тук/ и НЕ само тук!/ много им е гот да говорят за т.нар."Съветска ОКУПАЦИЯ на България-1944 г.", но никак НЕ им е гот за говорят за американска и "пуделска" ОКУПАЦИЯ на Ирак-2003 г. !!! При това, България е била съюзник на победената във ВСВ Германия, а Ирак НЕ е бил във война нито със САЩ, нито с някоя от държавите-"пудели" на САЩ !!! Едната Окупация е резултат от Решение на Великите сили, а другата - в редултат на НЕразрешение от ООН! Сиреч, две Окупации, но с различен Мотив, различна Цел и различни Причини !!! При това, втората- ОКУПАЦИЯТА на Ирак, е напълно БЕЗпричинна, с НЕясен Мотив и с ясна Цел: "USA UBER ALES!"...
26 Януари 2005 01:42
>>>>>>>>><<<<<<<<<<<
Антибиотик,
начи ставало е дума за член и за лига. Са ако лигата е арабска, начи тва е член в арабска лига, нъл тъй!
>>>><<<<
26 Януари 2005 01:59
Добре сте го казал г-н paragraph39.
Най-отговорно заявявам пред вас, ние превърнахме “съветската окупация” в рог на изобилието за основни суровини по т.н. братски цени. Къде е сега “братското изобилие” другари, къде е? От морална гледна точка, аз лично отдавам заслуженото на Борис III, който обезсили хитлеристката окупация, макар, че я “подкрепи”. Спомняте си, че в един от първите ми шумкарси походи имахме среща с него и той се направи, че не се сеща. Ха-ха. За жалост, син му Симеон по мошеничество и алчност и откопирал дедо си, с всички кусури и произтичащи от това последствия.
26 Януари 2005 02:26
И като допълнение - не унивайте другари, както и всички други. Но и не чакайте на нас, защото св. Петър нас не ни пуска, но на моменти ни дава малко да си початим. Вие си окопайте буренясалата градинка, а ние каквото може ще помагаме.
26 Януари 2005 02:26
Тато, за да сравним "двете окупации", обикновено прибягваме до примерите с ФРГ и ГДР, Тайван (или Хонконг) и КНР и Р Корея и КНДР. С Гърция и НРБ също може да опитаме.
*
Колкото до подаръците на Брежнев от нефт за реекспорт през 70-те и 80-те, те бяха пагубни за икономиката и морала на НРБ, но нещо повече - изобилието на нефт е (все още) пагубно за самата Русия. Чели сме "отровния кладенец" на арабския журналист Фуад Аджами - пуснах го по-лани в отдела тема в старата Политика.
*
Току-що прочетох новия (излезе октомври 2004) роман на Виктор Пелевин "Священная книга оборотня" (хареса ми), в която най-вълнуващият момент е когато един генерал-лейтенант от ФСБ Саша Серьiй, който умее да се превръща във вълк, вие на месечина и моли един кравешки череп (това е "пестрая коровка" от руската народна приказка за малката Хаврошечка) да пусне още нефт (за пети път налягането на полето в северния гр. "Нефтеперегонск", собственост на "Кукис-Юкис-Юкси-Пукс", паднало под критичната точка - и друг офицер от ФСБ тревпжно дума: "Мужики, давайте придумьiвать, если нефть не пойдет, за два года атлантистьi сделают нам бантустан"...).
*
Генерала оборотень обаче успява да трогне кравешкия череп с воя си, увещава я, че олигарха от Кукис-Юкис ще даде пари на "лоера" си, той ще плати на парикмахера си, той - на повара, той - на шофьора, а той ще наеме нейната малка Хаврошечка за един час с/у 150 "баксов". Очите на коровката овлажняват и вooот - "нефть пошла"! Препоръчвам всички книги на Пелевин, на нета (Мошкова) има безплатно "Чапаев и Пустота" и много други неща. Той е мой набор и живее в Англия.
26 Януари 2005 02:41
ТАТО ЖИВКОВ,
КОГАТО се сравняват НЕсравними неща- с цел /или БЕЗцелно?! /да се прави МАНИПУЛАЦИЯ- получава се ПРОФАНИЗАЦИЯ !!! Винаги!
Лесно ти е на теб -там, Горе! А тук, по нашите земи на Земята, МанипулатоРИТЕ станаха повече от МанипулираНИТЕ! Мани, мани.../but money!/ !!!

26 Януари 2005 03:52
Плюй във физиономията на всеки който ти каже че съществуват интелигентни хора без чуство за хумор!
26 Януари 2005 04:55

през юли 1943, а Борис III умря на 28 август, ден на пълно безветрие, което наричахме щил, и около голата електрическа крушка, висяща от тавана, кръжаха 17 мухи и морето беше гладко като тепсия и прозрачно, колкото вие никога не ще го видите, защото не можете да видите Месемврия, преди да бе станала Несебър.

Аха, значи икономиката на България през 1943 и 2004 е една и съща. На 28 август 2004 морето на Златните беше също толкова гладко и прозрачно. Ти не си ли ходил скоро тъдява?

Щом аз зная, САЩ знаят 300 пъти по-добре от мен. Техните възможности да събират информация са 30 хиляди пъти колкото моите.

Дето вика един мой роднина - "Далеч си от истината, Джимо". Повярвай, не можеш да им се закачиш и на на 1/300 от нокътя.

Не го казвам със злоба, аз не се препитавам от лозунги за лустрация.

Искрено ме веселиш като показваш, че си четеш форума и пишеш като...най-лошата му част. Айде да не напомняме кой кога и с какво се е хранил. а?
26 Януари 2005 05:11
26 Януари 2005 05:12
Има още няколко интересни неща при Джимо както обикновенно , но това е върха ! Поне за мене !
ти вдига

На 6 юни 1944 Айзенхауер започна десанта в Нормандия. В Анкара и Кайро премиерът Ив. Багрянов (1 юни - 1 септ. 1944) установи контакт с англоамериканците. На 2 септември го смени К. Муравиев и на 6 септември обяви война на Германия, но на 5 септември СССР бе обявил война на България и на 8 септември червеноармейците форсираха Дунава. Нямаше деветосептемврийско народно въстание, имаше издевателства и грабежи, убийства на невинни и на виновни за предишни зверства.[/b] [/size=2][/red]

Редактирано от - bot на 26/1/2005 г/ 10:42:47

26 Януари 2005 05:14
"Освободиха Ирак и го юрнаха на избори. Нас ни освободиха на 9 септември 1944 и на 18 ноември 1945 ни юрнаха на избори."
Този човек продължава да сравнява по глуповато баналният си начин USA с СССР.След това пак изкористяване на факти и повърхностни умозаключения!
Пози!Бомбастика!Ментарджилък ...ад Инфинитум!
С оскъден кислород го пддържат сурия простовати форумци!
26 Януари 2005 05:28
Кептън Бъди , яко плюваш та не могат да се обришат . затова е проблема . Още не са си вкарале вентилатори , или какво му викат КЛИМАТИК затова има цензура ?!?!
Е требват им сигурно пари знам ли ?!?!
Ако требе да се опраи обстановката ще дам часовника си на вестник СЕГА за продажба във най скъпата антикварна къща ! Белким спечелим некои лев за да закупим
Климатиците барабар със апаратите им ?!?!?
26 Януари 2005 05:29
Извинете обаче как и къде мога да чета изтритите постинги?

Мисля че и в най-крайните от тях не може да се съдържа толкова концентрирана простотия и пълно невежество като в постингите на Ф. и Н.
26 Януари 2005 05:33
Да, изхранвам се с продажба на специализиран интелектуален продукт на американски потребители от професионалната средна класа; Джимо се изхранвал и продължава да се изхранва с рециклиране на комунистическа пропаганда и психотерапия за носталгици в България. По отношение "лустрацията" - не се задоволявам само с лозунги, а се опитвам да я обсъждам от разни страни, отчитайки опита на други преходни общества. Уверен съм в частност, че бивши политически служители и сътрудници на ДС не бива да заемат някои длъжности, в т.ч. в национални медии и др. пропагандни институции.
26 Януари 2005 05:37
Накои наричат лайната си специализиран интелектуален продукт
26 Януари 2005 05:38
Комбат прав си че няма по просто , ама така е ! Друго ако искаш да намериш изтритите постинги преди да си ги прочел требе да си намериш "МАГНИТО-ПОСТИНГ-ТЪРСАЧКА " ! Последния модел е великолепен но струва кожата на дупето и четене на всичко 24/24 работно време ?!?
26 Януари 2005 05:44
Наште Steelers паднаха от Patriots. Отиде си Джони Карсън. 30 години - невероятно. Джей Лено слиза от екран през 2009. Много тъжен факт. Не мога да си представя Конан О'Браян как ще измести Лено от сърцата на хората. Ааа... за Джимо ...ами нищо не мога да коментирам. Обичайните му несвързани брътвежи които някои тука възприемат за невероятен интелект.
26 Януари 2005 05:45
По-скоро става дума за текст, понякога и илюстрации.
26 Януари 2005 05:51
В каква връзка безработни психопати пак ни занимават с измислени професионални биографии?!
26 Януари 2005 05:55
Найти, добър вечер.
Има лек за мъката ти - не гледай вечер Лено и няма да ти е мъчно като си отиде. За Джимо съм съгласна.
... Има непоказани мнения ...
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД