:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 260
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
САМО ЗА ТИЙНЕЙДЖЪРИ

Обеца на ухото

От стилно изящни до откровено кичозни са актуалните бижута за най-младите
Изящни като паяжини, артистични, весели, ексцентрични, много пъстри, а понякога откровено кичозни са актуалните бижута за най-младите. Нали не смятате, че тийнейджърките ще си закачат на ушите или врата нещо тежко, помпозно и консервативно? Тогава не се чудете на модните тенденции. За чудене е единствено фактът, че подобни ювелирни творения създават бижутери от най-висока класа, чието име обикновено се връзва само с много диаманти.

Някои обясняват разнообразието и пъстротата при младежките бижута с това, че на 9 февруари влизаме в Годината на Петела. А той, както вече всички знаят,



обича накитите, особено шарените



Вероятно в това има и доза истина. Как иначе да си обясним, че подобна шарения се среща и при накитите за дами. За тях обаче друг път. Сега темата са тийнейджърките.

В интерес на истината в тази тенденция има и нещо много добро (разбирай практично) за родителите. Всички тези дрънкулки са от изкуствени камъни и само в някои случаи - от сребро. Което определено ще им спести някой лев по време на предабитуриентската треска. Стига щерките да решат да бъдат в крак с модата, а не в крак с ориенталската златна разпуснатост.

Най-модни сред модните накити тази година са обеците. Позабравени допреди няколко месеца, те се завръщат буквално с гръм и трясък на подиума. При това в най-различни форми, обеми и цветове. През идващите пролет, лято и есен обилно



ще се носят дългите обеци,



стигащи дори до раменете. В повечето случаи това са нежни сребърни синджири с едно миниатюрно сърчице в долната си част; богати мънистени нанизи, завършващи с десетки малки кръстчета; единични нанизи от едри камъни в бяло, синьо и розово или от камъни в топлата гама; двойни нежни синджири, завършващи с цветни перли, и т. н. Звучи доста познато, нали? Точно така, това е дискомодата от 80-те години, която се завръща не само при бижутата, но и при дрехите.

Другата категория обеци, която ще бъде особено актуална, е за девойките, които държат да бъдат стилни. В този случай бижутата са висулки от червени корали, тройни сребърни халки или сребърни пластинки с пера в ярки цветове.



За артистичните и ексцентричните



като че ли има най-много идеи. Те могат да избират между обеци в цигански стил, такива с малък Буда, огромни кръстове с изкуствени камъни или просто зарове за игра. Въпрос на вкус наистина.

Другият моден аксесоар тази година ще бъдат гривните. Но не какви да е, а с безброй висулки. Пак въпрос на вкус е да се избере дали да бъдат с риби от червени корали; със сребърни морски обитатели, със звезди, сърца, ключета, слончета, човечета или букви. Най-нетрадиционните са с източноправославни икони (френска изработка!!!) и мъжки полови органи (модел на скандалната британска дизайнерка Вивиен Уестууд).

Вероятно заради нашествието на обеците малцина предлагат колиета. Нашийниците, защото това е точната дума, обхващат врата и част от деколтето. Представляват пластини, по които обилно са



накачени капачки за бира или безопасни игли



Доста бедно е положението и при накитите за коса. Те комай се изчерпват с ластици за опашка, допълнени от голям изкуствен камък и шарен пискюл.

За сметка на тях коланите са истинска атракция за окото. Те всъщност обединяват колана и чантата в едно. Независимо дали са дебел синджир или кожен каиш, по тях висят множество различни като форма, цвят и размер портмонета, които идеално заместват чантата. Най-екстравагантните се спускат почти до коленете. По същия начин портмонета допълват чантите и раниците.
1922
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД