:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 215
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
ИНИЦИАТИВА

"Овергаз" спонсор на благотворителния мач

Вече 1100 деца тренират в баскетболната програма на компанията
Компанията "Овергаз", която издържа ЦСКА и "Ямболгаз" и изгради най-голямата мрежа от детски отбори по програмата си "Овергаз-баскет", е един от спонсорите на благотворителния баскетмач в неделя в зала "Универсиада". В него сили ще премерят отборът на "Майсторите" с капитан президента на България Георги Първанов и отбора на "Великаните", ръководен от министъра на финансите Милен Велчев.

Изпълнителният директор на "Овергаз Инк" Сашо Дончев е един от членовете на организационния комитет на инициативата. Целта на инициативата "Спорт и здраве за млада България" е възстановяването на детските спортни площадки в страната, събирането на средства, с които да се купят и монтират баскетболни кошове, тенис-маси, вратички за футбол на откритите места за детски спорт. Председател на комитета е Красимир Мирев, ръководител на Националното сдружение на общините и кмет на Търговище.

От лятото на 2003 г. газовата компания, съвместно с ЦСКА, работи по програмата "Овергаз-баскет". В школите вече тренират 1100 деца и са дадени безвъзмездно 1,2 млн.лв.
9
1020
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
9
 Видими 
21 Май 2004 22:13

ЦСКА поведе с 2:1 победи срещу Левски Екопетролиум


19:33 21.05.2004г.
Фокус


ЦСКА поведе с 2:1 победи срещу Левски Екопетролиум в полуфиналните плейофи на държавното първенство по баскетбол за мъже, след като днес спечели третата среща с 95:93. Мачът в столичната зала “Универсиада” бе изключително оспорван, като минута и десет секунди преди края двата отбора имаха равни шансове за успех - 93:93. “Червените” обаче успяха да отбележат още две точки, докато Бойко Младенов от Левски направи фатален пропуск в последните секунди. Четвъртият мач е утре отново от 17, 20 часа в зала “Универсиада”. Играе се до три победи.



Така най обичам. Нека им е кофти.
БИЙ, ГОВЕДАТА РОГАТИ, БИЙ, БИЙ, БИЙ!!!
22 Май 2004 13:54
За всеобщо учудване(най-вече от страна на Писна ми и Кара-та) ЦСКА победи в третия мач. Недай си Боже и днес "неочакваното" да се случи и Левски да отпаднат.
Иначе стана много хубав мач. Въпреки че Митко Ангелов натежа с фалове рано-рано, игра много добре, а чадъра му срещу Бойко почти реши мача! Много важни тройки от страна на Левски накрая(особено тая на Хриси си бе малко случайна) ги върна в мача, за да излезе на сцената Мак Тък. А да оставиш накрая Бойко да ти решава мача е меко казано несериозно!
22 Май 2004 17:10
точно така. и аз мисла, че днес ше затвориме серията. вчера дадохве мнооого фандък на говеждите. днес от първата минута самооооо боооооой!
22 Май 2004 20:10
Нещо май не познахте, а?
23 Май 2004 11:18
Заслужена победа на Левски. Тръгна им стрелбата от тройката(завършиха с 50% успеваемост!), Данчо Бозов направи мача на живота си. Като цяло бяха по-мобилизирани и искаха повече победата. От червените само Митко Ангелов бе на висота. Тони Дечев започна много силно, но постепенно отпадна физически. Отново един много зрелищен чадър на Ангелов. Големите длъжници бяха Стефан Георгиев и Мак Тък(продължава да редува силни с много слаби игри).
Във вторник вече място за отстъпление за никой няма. Баскетбола победи в тази серия - въпреки големия залог и многото нерви. 5 мача, непредсказуеми развръзки, обрати в хода на мачовете!
23 Май 2004 11:31
Shit happens.


В последния мач прошка нема да има.
24 Май 2004 01:48
Натиснете тук
25 Май 2004 08:59
Левски замалко да победи ЦСКА в третата среща и да ми опровергае прогнозата, че ще победи с 3:2 в полуфиналите, като само късмета спаси ЦСКА от загуба и в третия мач. И на двата мача имаше две (футболни) агитки, обърнати една срещу друга, почти с гръб към игрището и викаха, викаха, главно едни срещу други!!! Футболната истерия не върви при баскета.

Suomi, не съм съгласен, че Бозов е направил мача на живота си, според мен игра колкото е нормалното за него. Друг в въпроса, че в последно време не играеше добре. Не знам защо някои считат ЦСКА за по-добрия отбор след като те нямат такава тройка съзтезатели: Бозов, Минчев и Х.Димитров. ЦСКА имат Мак Тък и Митко Ангелов, но тяхната игра е друга и е много на приливи и отливи и при една по здрава защита ЦСКА увисват. Според мен Мак Тък върши някъде около половината работа на ЦСКА на терена и когато го хванат по здраво, ЦСКА губи. Стефан Георгиев си игра слабо, както обикновено. Разликата е, че сега не го пазеха яко с тяло и той всеки път губеше равновесие - свикнал е да атакува коша с изблъскване на защитника и когато няма кого да изблъска, става смешен. Бойко Младенов си игра нормално като за него - все пак много важни кошове в края на мача - 6 от 14-те си точки отбеляза в последната четвърт.

Днес е последната среща, ако силната тройка на Левски се опази от фалове и опазят отново Мак Тък, Левски ще им се наложи да се срещнат с Академик на финала.

Редактирано от - Писна ми на 25/5/2004 г/ 09:00:19

25 Май 2004 09:14
Лукойл Академик - Спартак Евроинс МВР 3:0
Безапелационна победа на безспорно най-силния в първенството ни - една класа над останалите. Красиви изпълнения, останали невидяни от масово напусналите трибуните след другия полуфинал. Спартак МВР играе все по-добре, но малко несигурно. Ако имаха още един много висок силен играч (не център) вероятно щяха да са по-добри от полуфиналистите от другия полуфинал. А ако имаха и още един по-висок силен център, стават равностойни и на Лукойл Академик.

Грозни сцени в последните секунди на срещата.


ЦСКА-Левски 2:2
Очаквано оспорван полуфинал.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД