:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 263
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
ТЕНИС

Маги срещу германка в Париж

Българката е поставена под N21 в схемата на "Ролан Гарос"
Снимка: АП/БТА
Магдалена Малеева ще започне срещу германката Анка Барна

14-ото си участие в турнира от Големия шлем "Ролан Гарос". 29-годишната софиянка, за която това е последен сезон в големия тенис, е поставена под N21 в основната схема. Срещу Барна Маги е играла два пъти в кариерата си, като има победа (6:0, 6:1 на "Уимбълдън`03") и загуба (6:2, 4:6, 5:7 в Дубай, тази година). При успех над германката Малеева ще срещна победителката от двубоя Кристина Уилър (Авл) - Марта Мареро (Исп). Досега Маги е достигала най-много до 4-и кръг в Париж (1993, 1996 и 2003 г.).

Още една българка имаше шанс да попадне в схемата на "Ролан Гарос". Тя е Любомира Бачева, която по-късно вчера игра на корт N7 в последния кръг от квалификациите срещу Ципора Обзилер (Изр).

N1 в световния тенис - Жюстин Енен-Арден (Бел), е N1 и в схемата и ще започне защитата на титлата си срещу Сандрин Тестю (Фр). Втора и трета поставени са Серена Уилямс (САЩ) и надеждата на французите Амели Моресмо.

При мъжете лидерът в ранглистата Роже Федерер е и водач в схемата. Швейцарецът, който миналата седмица спечели "Мастърс" турнира на "червена настилка" в Хамбург ще стартира с двубой срещу някой от квалификантите, а шампионът от 2003-а Хуан-Карлос Фереро (Исп, N4) - срещу Томи Хаас (Гер). Втори и трети поставени са Анди Родик (САЩ) и Гийермо Кория (Арж).
665
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД