:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 307
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Снимка: Ройтерс
"Левски Спартак"

би с 67:52 "ЛУКойл Нефтохимик" в първия 1/2-финален плейоф от женското баскетболно първенство. Играе се до 3 успеха, а мач N2 е днес, пак в зала "Универсиада". Най-много за победата вкара Десислава Ангелова - 28 т., а завърналата се от САЩ Милена Томова направи 15 борби.



Шампионът

по волейбол на Италия - "Сислей" (Тревизо) проявява интрес към българина Венцеслав Симеонов. Синът на пловдивската легенда Каспар Симеонов направи много силен сезон в състава на "Едилбасо" (Падова). Той получи и италиански паспорт и се очаква да бъде включен в "скуадра адзера" за Световната лига и Атина`04.



Една победа

записаха шахматистите ни в 5-ия кръг на европейското в Анталия. Борис Чаталбашев надделя с белите фигури над Щефан Кристиансен (Исл). Иван Чепаринов с черните загуби от Изория (Груз), Валентин Йотов с белите падна от Сточек (Чех), а Юлиан Радулски с черните - от Грюнберг (Рум). Чаталбашев е най-напред от нашите и с 3 т. дели 17-32-о място.



В "Рено"

поставиха на болидите си за състезанието в Монако утре допълнително средно крило. Така французите целят да увеличат притискателната сила към пътя на колата. Такива крила имат още "Ферари" и БАР.



Джейсън Кид

провали "Ню Джърси", който загуби с 69:90 от "Детройт" и отпадна от плейофите в НБА с 3:4 победи. На финала в Източната конференция "Буталата" ще играят с "Индиана". Кид не успя да вкара нито точка за 42 минути на терена. Гардът се оплака от силни болки в гръбнака и колената.
1
765
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
24 Май 2004 01:49
Натиснете тук
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД