:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 289
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Комисията за промени в конституцията



ще заседава днес. Депутатите ще обсъдят на второ четене законопроекта за изменение и допълнение на основния закон. Промените са свързани с членството на България в Европейския съюз и бяха внесени в деловодството на парламента на 8 декември 2004 г. с подписите на 84 народни представители.



Не съм предлагала 100 хил. лв. на Яне Янев,



каза на пресконференция общинската съветничка от БЗНС-НС в Пазарджик Екатерина Каферинова. Преди дни беше разпространен аудиозапис, който уличаваше Каферинова, че е предлагала 100 хил. лв. на Янев, за да оттегли Фидел Беев като свой кандидат-кмет на предстоящите избори във Велинград. "Все още не съм чула аудиозаписа и не мога да кажа дали женският глас в него е моят глас", добави вчера общинарката. Дори и да бил нейният обаче, ставало дума за груб монтаж.



ДСБ обявява критериите за кандидат-депутатите



си на конгрес на 5 и 6 март, съобщи вчера русенската депутатка от ОДС Теодора Константинова. На база на гласуваните критерии регионалните партийни събрания ще определят листите. На форума партията на Иван Костов ще обяви и предизборната си платформа. "В момента за допълнения към нея все още се набират мнения на хората по региони", уточни Константинова. "ДСБ е готова да се яви на вота самостоятелно или с коалиционни партньори, с които изповядва еднакви принципи и гони едни и същи цели", припомни депутатката. Хората на Костов засега преговарят с ДП на Александър Праматарски, БЗНС-НС на Анастасия Мозер и БСДП на Йордан Нихризов.





Обучават роми за озеленители



в Пловдив, съобщи БТА. Безработни роми на възраст 18-29 години ще минават тримесечен курс и ще придобият професионална квалификация цветар. За най-добрите е предвидено и шестмесечно стажуване във фирма "Паркове и градини". Обучението се извършва по програмата "Професия озеленител", чиито партньори са "Сиринга" ООД, Община Пловдив и център "Образование за демокрация".



Общинар оглави листата на ССД в Бургас



за парламентарните избори след областната конференция на партията. Румен Ангелов е общински съветник в Бургаския общински съвет. На нея присъства и лидерът Стефан Софиянски. Общо 11 кандидат-депутати бяха подредени в листата за предстоящите парламентарни избори. Те бяха избрани след тайно гласуване. На второ място в листата е Севдалина Тодорова, а трети е председателят на общинския съвет в Созопол Панайот Рейзи. В листата на ССД Бургас влизат още шефът на "Реанимация" в бургаската болница д-р Георги Матев и лидерите на местните структури на партията.





Публична дискусия за екопроблема в Първомай,





причинен от производството на завода за пране на вълна "ДАДФ-България" ЕООД, се провежда днес в общината на града. В дискусията ще участват представители на Движение за зелена България, общинската управа, представители на инвеститора - фирма "ДАДФ-България" ЕООД, протестен комитет на гражданството от Първомай.
512
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД