:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 432,016,248
Активни 290
Страници 4,147
За един ден 1,302,066
Пето колело

Мафия в атака

Организираната престъпност е на едно мнение с националистите срещу Евросъюза
Грозното пате "Атака" е бял лебед в очите на родната мафия, защото може да й върши по-добра работа от всяка друга партия. Ако има нещо, което в момента би трябвало да безпокои организираната престъпност в България, е не размахването на юмруци от патриотари, а рискът да се изправи пред власт, която няма как да подкупи. Тази власт, за жалост, не би могла да се роди от българската политическа система и затова половината от народа не си прави труда да ходи на избори.Желязната ръка не е тук,защото у нас са на мода чевръстите пръсти. Няма партия в България, която да не се финансира на тъмно от свой кръг фирми, както призна предизборно лидерът на ДПС Ахмед Доган. Няма правителство, от която и да е цветова тоналност, което да е успяло да овладее организираната престъпност. Затова правителствата се сменяха, а мафиотите си оставаха все същите и все на свобода.

Най-сигурното убежище на родната мафия е национализмът. Той й създава комфорт по две основни причини. Първо, отклонява вниманието от истинския виновник за ограбването на обикновения българин и насочва омразата му към други етноси и народности. Вместо да пита кой му източи спестяванията, кой му изпразни пенсионните фондове, кой го натика зад решетки в собствения му дом и кой в крайна сметка си присвои държавата му, атакистите му предлагат да търси виновниците сред цигани и турци, които са на неговия хал, че дори и по-зле.Ксенофобията е последната голяма лъжа

за драмата на България. Истината е, че страната преживя разруха не от набезите на чужденци, а от самоограбване. Виновниците са сред нас и, както е прието в поговорката, са склонни да викат най-силно "Дръжте крадеца!".

Втората причина е, че национализмът е бариера пред евроинтеграцията, която пък би означавала ограничаване на слободията в "суверенна" България. Френски дипломат каза миналата седмица, че самото наличие на националистическа партия в парламента не е изключително явление, защото такива партии има и в парламентите на по-стари демокрации в Европа. "Но ако някоя от големите български партии се съюзи с "Атака", това ще е сигурна причина за замразяване на приемането на България. Спомнете си какво стана с Австрия, въпреки че бе член на ЕС", каза дипломатът.

През февруари 2000 г. Европейският съюз наложи на Виена безпрецедентни политически санкции - вдигнати през септември същата година - за да се опита да изолира националиста Йорг Хайдер, чиито партийни сподвижници току-що бяха получили вицеканцлерския пост и министерствата на финансите, отбраната, транспорта и социалните грижи. През седемте наказателни месеца австрийските министри и дипломати не бяха допускани до срещите на ЕС. Карантината бе отменена, защото не даде очакваните резултати, но Европа си изработи условен рефлекс дареагира солидарно срещу възхода на националиститеПосланикът на САЩ у нас Джеймс Пардю също нарече "Атака" опасна. "Не мисля, че ненавистта предполага какъвто и да е потенциал за бъдещето. Този начин на говорене вече е нанесъл поражения в този регион през 90-те години", каза той.

Натискът от Евросъюза и САЩ над София даде обнадеждаващи резултати още преди приемането на България в ЕС. Френски, испански, италиански и други полицейски служби изразяват задоволство, че през последните месеци са задържали български престъпни групи на своя територия благодарение на информация, получена от нашето МВР. Те обаче не могат да се похвалят с взаимност, защото почти няма сведения родни бандити да са арестувани на българска територия по сведения от европейски полицейски служби. За мафиотите България все така си е земен рай. Своднически босове, осъдени на затвор във Франция, например, си живеят безметежно у нас и никой не помисля да ги задържи въпреки ефективните им присъди. Французите са издали международни заповеди за арест и само ги чакат да напуснат границите, за да поискат от всяка друга държава да ги арестува. От всяка друга, но не и от България. Защото в нашия Наказателен кодекс чл. 4 ал. 2 постановява, че "Български гражданин не се предава на чужда държава за съдене или изтърпяване на наказание". Колко патриотичен закон за родните бандюги!Непатриотично за българската мафия ще бъде,ако държавата влезе в Европейския съюз. Тогава тя ще трябва да приеме действието на европейската заповед за арест и да предава престъпниците там, където ги издирват. Нейните граници няма да им служат за скривалище, защото няма да ги има. Затова мастити "бизнесмени" без колебание ще финансират всеки опит да се отложи въвеждането на строги правила, които биха смутили безметежното им съществуване. И ако на тези избори "Атака" беше подпомогната от малък брой фирми, както признават лидерите й, при извънреден вот кръгът ще се разшири.

А що се отнася до родолюбивите идеи, които са близки на много българи, страдащи за образа на страната си, най-лесният начин да бъдат дискредитирани е като се доведат до абсурд. Атакистите са поели и тази грижа.
89
1057
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
89
 Видими 
12 Юли 2005 00:53
12 Юли 2005 00:58
Ква стана тя, Атака е най-голямата мафия, защото няколко дребни фирми са им помагали. А Костов, Сакскубурготски, Софянски, Милен Велчев са чисти като момени сълзи
12 Юли 2005 01:15
уффф... пак "Атака"...
Сега пък те ще обират всички проблеми!
Ами като ги знаете, що не ги отстранявате бре???
Тези, които имат властта, имат и министерски позиции, да не гледат "Атака" и да се оправдават с нея, ами да се захващат за работа и да направят нещо!!!
Тогава и само тогава българина ще ги погледне с уважение!!!
Още ли не са го разбрали???
12 Юли 2005 01:22
Eвроскептицизамът е един от главните принципи на Атака .Уж не е записан черно на бяло, според Параграфа, но пък прозира от всякъде, най-вече от публичната изява на Атакистите.
Това е характерна позиция на хората с ограничено мислене и политици, с липса на европейски поглед, познаване на Европа и напредналия свят , без държавнически визии- как ще издържи малкия бизнес на конкуренцията на големия еврлопейски пазар? Това е характерна позиция на старите дървени комунистически глави .
Ние отдавна сме намерили решение на този въпрос- подобни душевни терзания нямаме ! Идея за БългарияРедактирано от - I.B. на 12/7/2005 г/ 10:46:53

12 Юли 2005 01:45
ЗА СВЕДЕНИЕ НА ТЕРЗИЕВ и терзиевци:
......................................... ...................
20 принципа на Национален съюз АТАКА:
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен. Различието по произход или вяра не може да се поставя над националната принадлежност. Който прави това, се самоотделя от българската нация и държава и не може да има никакви претенции към тях.

*****


Мнението е редактирано поради

- препостване на дълъг текст вместо даване на линк към първоизточника

Натиснете тук
Редактирано от - bot на 12/7/2005 г/ 11:05:30

12 Юли 2005 02:00
За сведение на Параграфа, програмата на Идея за България, от която сте преписали основните неща и която беше изготвена 5 месеца преди вашата и изложена публично в сайта http://www.ideazabulgaria.org. Жалкото е, че механично сте преписали програмата й в основната скелет, без да разберете основната й идея.Ето , да сравним двете програми:
Кратък вариант на програмата "Идея за България" http://www.ideazabulgaria.org
П Р О Г Р А М А
ДЕМОКРАЦИЯТА ЗАСЛУЖАВА ВАШЕТО "ДА!"

БЪЛГАРИЯ ТАКАВА, КАКВАТО Я ВИЖДАМЕ И В КОЯТО ИСКАМЕ ДА ЖИВЕЕМ!

І. ВНЕДРЯВАНЕ РЕАЛНАТАТА ДЕМОКРАЦИЯ В ДЪРЖАВНОТО УПРАВЛЕНИЕ: - изпитан път на високоразвитите и организирани европейска държави към техния всеобщ просперитет.
*****


Мнението е редактирано поради

- препостване на дълъг текст вместо даване на линк към първоизточника
Натиснете тук

Редактирано от - bot на 12/7/2005 г/ 11:06:37

12 Юли 2005 02:06
Бреййй, не вярвам на очите си, това "Сега" ли е?!
Направо човек се чуства като 86-та с Огоньок в ръце.
Чак с гордост се изпълвам, ами ако авторът е попоглеждал във форума все пак?
12 Юли 2005 02:07
Нека да е , щом сте казали

12 Юли 2005 02:12
Що никой не пише нещо за Доган бре!
Атака нали няма да участва в управлението на страната. Какво се цепите само, да ви мразят хората!

12 Юли 2005 02:24
Подкрепям автора - Атака е организационна и кадрова рожба на мафията (ДС), финансирана е от мафията (националноотговорния капитал) и "фашизма е идеология на мафията" (А. Райчев, 2003). Целта на Атака е (освен да управлява България - Мусолини) да предотврати влизането й в ЕС и да предизвика напускането й на НАТО - двата основни фактора за борба с мафията. И да остави българите под робство на мафията.
12 Юли 2005 02:27
Уууу рр а а а аа ааа

У у у ур рр а а аа
Благодарим на господина Светльо, че ни ръчка да викаме У у у р р а а а аа
Ама то се вика така кога или се чесвува победа, или се тича нанякъде
Е сега бай Светльо я рече като накъдя да тычаме търчиме де?
Параграфе,
Тоя е без очи щото светлината го е заслепила та и мозъчни клетки у корема си няма
Да де
В главата му корем и като изгладнее корема мисли мисли и хоп да яде
Тоя няма и материя дето от удари се създават гънки
Корем в кратуна това е нашето слънчице Стетухин Журналюхин
12 Юли 2005 02:31
Доста абсурдни връзки е направил Терзиев, ма нали мафията плаща!?
12 Юли 2005 02:36
Чичо Фичо
Предлагам ти да емигрираме заедно
Я речи що шпрехаш като не болгарско и къде ти се ходи?
Ако пък си вече някеде що не вземеш та да ме открехнеш и язе да живнем
Требе ми кураж та да се удавим като Българин и да се заличим веднъж завинаги от тая Земя
От тебе ще стане печен антибългарин и после що ще правиш
За чих ми е и Европата и Натото ти и мерикшънски бази
Емиграцииката емиграцииката
Речи чичо Фичо когда пойдем и куда приедим
И ако искаш да почнем по Пешо Джуковски да си пишем и на лътиницъ
12 Юли 2005 02:36
Олде , моите уважения, но мафията си е мафия! В случая кой кого не се знае. Щом 4-рима от Атака са подкрепили кандидатурата на Пирински (в когото няма капка българска кръв) за председател на НС, може да си представиш чия мафия са и дали смятат себе си за българи? Нали Бълагрия за българите Натиснете тук?Редактирано от - antiyuppie на 12/7/2005 г/ 10:34:55

12 Юли 2005 09:31
В европейската култура няма автентичен национализъм извън любовта към ближния, проповядвана от учението христово.

Бог, Цар, Отечество си е изпитан лозунг.

Бедата на нашия републикански национализъм, че от времето на априлската епопея си е едно масонско, атеистично и езическо насилие над историята и съдбините български, което ни донесе толкоз беди. За разлика от христолюбивия и българолюбив национализъм на Паисий, този на революционерите разделя българите на бедни и богати, на прогресивни и регресивни и проповядва разправа с българите в името на освобождаването от чуждите.

Парадоксалното е, че повечето от априлските организатори са все масони.
Днес 130 години по-късно, самопровъзгласилия се наследник на априлци Волен Сидеров е специалистът по разобличаването на световния масонски и еврейски заговор. Нереализираният мегаломан очевидно слабо си познава материята си.

Той си е един банален плагят и е едно доказателство в каква криза се намира българскя национализъм от времето на априлската "епопея".
12 Юли 2005 09:47
Атака освен за спиране на новините на турски по националната телевизия трябва да даде предложение и за спиране на малоумните статии във вестниците.
12 Юли 2005 10:09
Не очаквах чак толкоз глупава статия. Ясно е, че има "партийна повеля" да бъде охулвана "Атака" по всички линии, ама не толкова дебилно бе, Терзиев ! Защото "Атака" е именно рожба на тепегьозлъка на управляващите, на наглите лъжи, на безсрамието....

И какво излиза ? От една страна, " За мафиотите България все така си е земен рай.", а от друга, като дойде "Атака", тогава мафиотите ще са по-добре ??? Съвсем за идиоти вземат читателите !

Драги Фичо,
Известна е позицията ти на "придворен" коментатор, но и за теб се отнася същото - подкрепяйки толкова нелепа и лошо скалъпена статия, олекваш и се превръщаш в сапунен мехур.
12 Юли 2005 10:16
Добра статия.
12 Юли 2005 10:24
Статията е пълна фира - Атака е против НАТО, не против Евросъюза, АТАКА е против "Еворсъюза на всяка цена"... но явно има кой да поръчва музиката ....
12 Юли 2005 10:24
Поредната ПЛАТЕНА ЧЕРНИЛКА в/ху ATAKA. Ето отговорът на "безсмъртните" които ни помагат и след смърта си. Нямате шанс платени джуджета срещу тях ...[/center]Един завет оставили са нам дедите -
велик завет, написан с кървав меч:
- „Деца, на родний край пазете си земите
от подъл враг, кат зеницата на очите
бранете ги от близо и далеч!...“

Мнението е редактирано поради

- излишни тагове

Натиснете тук

Редактирано от - bot на 12/7/2005 г/ 11:08:45

12 Юли 2005 10:26
12 Юли 2005 10:29
Светльо, Светльо, ако искаш да си манипулатор, трябва да се учиш от Коритаров. Или от ВВС. Защото тоя пасквил, дето си го написал действа с обратна сила. Ако беше си доучил щеше да знаеш, че грубата и неграмотна манипулация и с бумерангов ефект. Така, че тези, дето ти плащат да си поискат парите обратно, че ако продължаваш в този дух, съвсем ще ги издъниш. Пример-опита за манипулации и промиване на мозъци от страна на НДСВ и другите стари политически проститутки преди изборите и резултатъ от тези избори
12 Юли 2005 10:34
Така аааа - да почнем подред. Най-напред да се извиня на модератора за обвинеието, което отправих преди два дни, без да разбера че грешката е в моята разсеяност.
Извинявай!
Вижте този автор с каква благородна мисия се е заел - просто да му свалиш шапка. Ама тия номера минават за масовия цирк а не за професионалисти - глейте само как е пропуснал евреите в изказа си "цигани и турци" - просто го е пропуснал човека, за тях не се отнася. Дадена е заповед "мълчание "- ние сме незабележими....
Мосад май пак е отворил кесията, както го прави при такива случаи навсякъде по света - ( ех как се изръсиха в Австрия)
Евреите, направиха само две публикации в Стандарт - и двете тъпи до безумие - в едната един се произнесе, че гена му се скита по тези земи от 267 год. другата толкова е оглупяла, че в изложението си каза - през 43 чаках като дете на пристанището във Видин да ни откарат за незнам къде си, а през следващата 44 или да кажем 45 година тя вече е ДОБРОВОЛКА И Е БИЛА В АРМИЯТА КАТО ТАКАВА В ПРОДЪЖЕНИЕ НА 246 ДНИ.
Е как така бе госпожа Пизанти, 43 беше дете а 45 доброволка - обясни на нас простите българи как стават тия неща с цифрите???
Много ще ти бъда благодарен!
А на оня дето гена му се скита преди моя по тези земи няма да съм му благодарен, а просто ще се смея докато съм жив че такива деца е приютявала българска юнашка академия на науките...
Та да се върнем към статията ти Терзиев - елементарен като преди 89 год. Все едно че чета Работническо дело срещу дисиденти.
Е що така бе Терзиев, толкова ли много платиха че си започнал с тези глупотевини...
Ами не знаеш ли, че те нямат продължителен живот и носят проклятие???
Или мислиш че като си в еврейски вечтник дето е белязан с борбата срещу "фашизма" и ловко (ужким) промъква дивотиите си, маскирани зад коренно противоречиви мнения си защитен от разобличение?
Айде да не продължавам... ще те изчакам на следващия изказ...
12 Юли 2005 10:36
Ех, ех, ех... Къде ви беше патриотизъма преди двайсе години, пичове? Или от великия ви пролетарски интернационализъм остана само втората част - другото къде изпадна? Що не чух баре един път ¨ България е велика¨ през 1973-та, например?
12 Юли 2005 10:37
И все пак г-н Терзиев, Вие не давата никъде отговор конкретен в статията си КОЙ ни натика в това блато, а ксенофобията на А, така е само черешката върху сладоледа...
12 Юли 2005 10:38
TimПарадоксалното е, че повечето от априлските организатори са все масони.


Брей, тези царски лакеи освен че са върха на невежеството и олигофренията, но и върха на антибългарщината . Тim, Отврат от такива инсинуации!


Редактирано от - antiyuppie на 12/7/2005 г/ 10:41:49

12 Юли 2005 10:43
Светльо, оляхте се с тия мръсни провокации. Толкова говна изписахте и изговорихте, че на Суходол замязаха медиите.
12 Юли 2005 10:46
И ще допълня - щото имам още малко време - такава глупост не съм чел още - че мафията не иска влизане в Европа - е па по-мътна вода от Европа няма бе, там парите ще се слеят като сладка със солена вода.
Ама що съм седнал да обяснявам на недоучили амбиции.
И второ - ако те наистина искат предотрватяване на влизането ни в ЕС то ще проличи до края на седмицата и ще си го вкарат сами.
Това е играта на руското разузнаване в България - на всяка цена да ни изкара негодни за Европа. Ама тия които е вербувало от Пловдив и София са мишки просто от културните среди - ще получат своето един ден...
Толкова засега.
А тези, въпреки всичко проправят път на нещо друго, което ще е много по-силно
12 Юли 2005 10:50
*****


Мнението е редактирано поради
- неуместни определения

Натиснете тук

Редактирано от - bot на 12/7/2005 г/ 11:09:36

12 Юли 2005 10:53
Най-сигурното убежище на родната мафия е национализмът. Той й създава комфорт по две основни причини. Първо, отклонява вниманието от истинския виновник за ограбването на обикновения българин и насочва омразата му към други етноси и народности.
А кой е истинския виновник за ограбването - мафията в България. Какво е мафия - смес на мутри с политици организирани в мафия. Та кой сега е спретнал кампания против АТАКА - мафиотите, сегашни и бивши управляващи? Та какво убежище на мафията е национализма - излиза, че убежището са и точно такива статии, поръчани и платени от мафията, за да отклонят вниманието от себе си, нали така?

12 Юли 2005 10:57
Куп несвързани и необосновани мисли, или по-точно - измислици. Такива материали обикновено чета с погнуса - колкото и да съм солидарен с антифашисткия и антимафиотски патос на автора.
12 Юли 2005 11:06
АТАКА са МАФИЯ !!! - за Тази статия[/b]Мнението е редактирано поради

- излишни тагове

Натиснете тук

Редактирано от - bot на 12/7/2005 г/ 11:10:43

12 Юли 2005 11:06
Калки, Антибиотик статията изобщо не е нелепа и глупава, а точно обратното -- брилянтна. Абсолютно всичко в "Мафията в атака"е вярно.
НО ИМА ЕДИН МАЛЪК ТРИК
Крадецът се е превърнал в лектор, поучава другите за методите на крадците, дори използва фрази като "карадецът вика дръжте крадеца." Кой би се усъмнил?
Я що дърти комунисти са захапали, някои на ужким, но повечето наистина. *****
Антибиотик, те не са против Европа, а против условията за приемането в Европа. Мътна вода или не, на ония нашата мафия не им трябва, меко казано.
Мнението е редактирано поради

- неуместни определения

Натиснете тук
Редактирано от - bot на 12/7/2005 г/ 11:12:36

12 Юли 2005 11:18
... неуместни, ама полезни за здравето ... :-))Едва ли :-) Количествените натрупвания все някога преминават в качествени изменения.

Мнението е редактирано поради
- отговаряне на участника
Натиснете тук

Редактирано от - bot на 12/7/2005 г/ 11:29:45

12 Юли 2005 11:19
XYZxyz , много се изсилваш браток? Кампанията против Атака я спретна самата Атака с неадекватната си публична изява и приказки от всякакъв род на свои радетели и вдъхновители, включително и расистки и фашистки изявления, да не говорим за постоянния жест на Волен, нещо като"Хайл".
Не мога да го нарека "непохватност" , а просто неграмотност.
Плюс, че рамото на Сидеров стояха в изборния ден мутри като Георги Агафонов, финансирали кампанията му.
Сега превърнаха парламентарната пледоария в семеен бизнес. Капка-жена на Волен-говорител, Димитър Стоянов- син на Капка-секретар..и още факти колкото щеш. Вчера 4 -ма от тях гласуваха за Пирински, което означава, че в редиците им има просто внедрени комунисти и, че Атаката е нещо като придатък на БСП на тъмно.
Как да не изпитваш подозрения от такива действия ?
Бедата е в това, че Атака просто нямат хора...


Редактирано от - antiyuppie на 12/7/2005 г/ 12:34:57

12 Юли 2005 11:21
Не са сериозни твърденията “Най-сигурното убежище на родната мафия е национализмът ... и Атака = Мафия” и мафията си има много по-сигурни убежища и Атака не е имала време да се сроди с мафията. Но все пак благодаря на Параграфа за публикуваната програма на Атака. Отдавна не съм се сял така – пълни глупости. Ако събереш първокурсници от два-три университета за два часа ще съчинят по-добра програма с по-реалистични искания, пожелания и обещания.
12 Юли 2005 11:34
Капка - жена на Волен - говорител, Димитър Стоянов - син на Капка - секретар...


Значи хората са за семейните ценности
12 Юли 2005 11:40
... я да си трая, че днес е вторник ...
12 Юли 2005 11:43
Симеон Кобургготски пък е син на цар Борис Трети!!!
А президентът Буш-младши и губернаторът на Флорида Буш-още по-младши са синове на експрезидента Буш-старши!!!Редактирано от - paragraph39 на 12/7/2005 г/ 12:01:57

12 Юли 2005 11:46
Точна статия, но само за част от проблема. А проблема е, че българите хем искат меда на ЕС - тоест някой да се справи с проблемите, които те самите не магат да решат (престъпност, законост, мафия, корупция..), хем нещат жилото някой да има разваля рахатлъка и да им казва, че в петък също се работи
здраво, както всеки друг ден
И комай голяма част си харесват битието, ма се оплакват по навик
12 Юли 2005 11:48
Терзиев
Междудругото , нормално е да са античовеци!Някъде прочетох , че фюрера Долен се срамувал от собствените си родители
12 Юли 2005 11:55
КИРИЛ,
Истините за положението в България след 15 години "Демокрация" , които е посочила "Атака" в предиморните си документи, НЕ са за смях, а за за ГНЯВ !!! Да се смеят ЕХИДНО могат да си позволят само тези, които СПЕЧЕЛИХА, като натрупаха НЕсметно богатство, чрез "демократични" далавери! Тези хора аз ги разбирам защо са ПРОТИВ "Атака"! Но НЕ разбирам обеднелите, ограбените и измамените от ДемоКРЯКЦИЯТА, които са против "Атака", а са ЗА всички ДОСЕГАШНИ демоКРЯКИ?!?
12 Юли 2005 11:56
АТАКА са фа6исти които о6те не са си показали рогата.Те са полити4еско недуразумение, а много от избирателите им са заблудени и имат време да се осъзнаят до другите избори.
12 Юли 2005 11:59
KARA 74,
Аз пък някъде четох, че В.Сидеров НЯМАЛ родители, бе! Той бил роден от "Мръсна Фашистка С/ц/ила", оплодена от Сатаната?!
12 Юли 2005 12:11
Всички от Атака - първо дум, дум, дум, а после на САПУН
12 Юли 2005 12:17
Здрасти, Фелкурат ...
12 Юли 2005 12:38
Атака просто нямат хора...


що бе, даже и лютиер си имат...
12 Юли 2005 12:52
http://ataka.e-bg.net/
Заповядайте в новият неофициален форум на Атака.
12 Юли 2005 13:04
Нали и българската мафия и Атака си имат един родител -- ДС! Те са просто братски формирования! Такива за съжаление са ДПС, НДСВ, СДС (макар и поизчистен от доста паплач), ОНС! Какви патриоти са Бероноглу, Воденичароглу и Сапариоглу? Разбира се Сидеров е прав, че българите в България са подтискани!
Циганин да се наричам първа радост е за мен! Мен и съд ме не заплашва, и безплатно ток ми дават, плащат ми метлата да подпирам, пък си крадна и на поразия! Колко хубаво си е в България сред всичката тази Цигания!
Докато сериозните партии не обърнат внимание на този проблем и не видят, че той е в органична връзка с борбата срещу мафията, ни чакат само Атаки и тем подобни формирования!
12 Юли 2005 13:10
българите в България са подтискани!

верно е, ама да не дава Господ едно неуко фотографче и деловодителката на др. Георги Йорданов да защитават българщината...
ми те са бетер мангалите, бе; явно ДС съвсем се изчерпала от кадри
... Има непоказани мнения ...
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД