:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 263
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Съдът ще решава да освободи ли Милен Захов

Делото срещу Милен Захов, който бе обвинен за тройното убийство на полицаите в кв. "Люлин", вече е при прокурор, след като бе приключено в следствието. Оттам обаче отказаха да съобщят с какво мнение са пратили делото в столичната прокуратура с обяснението за следствена тайна.

В същото време адвокатът на Захов отново е поискал от съда подзащитният му да бъде освободен. Съгласно новия НПК тези искания се правят пред следователя, който незабавно уведомява прокурора и изпраща делото на съда. Това вече е сторено, чакаме насрочване от съда на делото за мярката за неотклонение, съобщи наблюдаващият прокурор Граматиков. След това той ще вземе отношение по предложението за приключване на разследването.

Захов беше обвинен като съучастник в убийството на 3 май 1996 г. на 3-мата полицаи. След екстрадицията му от Испания се разбра, че е бил далеч от София по време на разстрела. На 8 март съдът даде доживотен затвор за убийството на Иво Кашавелов и го оправда по обвинението за съучастие със Захов.
703
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД