:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 285
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Шефът на "Търговска лига" блъснал кола и избягал

 
Шефът на една от най-големите частни фирми у нас за търговия с лекарства - "Търговска лига", Тихомир Каменов блъснал няколко пъти колата на свой съсед и избягал. Това твърди потърпевшият Огнян Долашев. Инцидентът станал вчера сутринта в Бояна.

Изкарах форда си от гаража, когато излязох да заключа вратата, край мен профуча беемвето на Каменов и мина през краката ми, след това удари задния стоп и багажника. Изскочиха двама от охраната му, единият започна да ме удря в главата, заплашиха ме с убийство, заяви още Долашев. Цялата дясна страна на червения му форд е смачкана. От КАТ са описали инцидента. Каменов шофираше, твърди Долашев. "Това са провокации, изкарвах беемвето, когато това момче идваше отгоре и се заби в колата ми, затова е отнесена дясната част на форда му, тези хора изпълняват нечии поръчки, за да ме злепоставят, заяви за в. "Сега" Тихомир Каменов.

Снимка: Петър Ганев



Разкриха контрабанден внос на мобилни телефони за $ 90 000





Две контрабандни пратки - едната за 30 хиляди долара, а другата за 60 хиляди, задържаха митничари на аерогара София, съобщиха от службата на говорителя на ГУ "Митници" Иван Кутевски.

В първия случай е направен опит безжични телефони, факс-апарати, адаптори и тунер-усилвател да бъдат внесени като лични вещи. Във втория пратката е съдържала повече мобифони, отколкото е декларирано, за част от тях не е имало удостоверения за одобрен тип устройство, спесификация и фактура. По двата случая са издадени актове за митническо нарушение, води се митническо разследване, ще бъдат наложени глоби, обещават от Главното управление на митниците.

Техни колеги от Кулата пък разкриха контрабанден внос на маслини от Гърция, които са отнети в полза на държавата. Митничарите са проверили товарен камион "Сканиа" СН 0058, пътуващ от Гърция за България. Декларирани са 15 т. Вносител е фирма "Космополитен" ООД. При проверката се оказало, че в камиона са били натоварени с 4 т повече.
2806
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД