:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 337
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Алтернативата на БСП е хлабаво

правителство, обяви соцлидерът



Сергей Станишев в Сливен. Според него България след изборите има две алтернативи: или правителство, в което БСП играе лидираща роля, независимо дали самостоятелно или в коалиция, или едно хлабаво правителство, заредено с вътрешни противоречия. То няма да успее да подготви България за ефективно членство в ЕС. Станишев прогнозира, че в парламента ще влязат минимум четири и максимум шест партии и коалиции. Според него не е реално да прекрачат бариерата партии, които са против членството ни в ЕС. Соцлидерът

обяви, че се работи сериозно по структурата на бъдещото правителство и по възможните кандидати в експертния и политически екип, който ще бъде представен преди изборите.





ЦИК обявява конкурс за компютърна обработка





на резултатите от парламентарните избори на 25 юни. Обявеният конкурс е и за издаване на Бюлетин на Централната избирателна комисия. Офертите за участие в конкурса се приемат в ЦИК-София от 10 до 16 часа на 6 и 7 май 2005 година, съобщиха от комисията. Документацията за конкурса може да бъде получена от комисията от 10 до 16 часа на 3 и 4 май 2005 година, уточняват оттам.





Яне Янев няма да напусне ОДС,



каза в Хасково лидерката на СДС Надежда Михайлова. "Не сме на пазар, за да си обещаваме места", коментира Михайлова претенциите на шефа на НС-БЗНС Яне Янев за първи места в листите. Тя обясни, че отношенията между лидерите в коалицията са много добри. "Това е така, защото знаем, че в семейство, в което се карат, никой не ходи на гости", обясни образно Надежда. Тя припомни, че целта на ОДС не е просто да влезе в парламента, а да спечели купата на първенството. "Смисълът на коалицията е не механично и математически да събере определени проценти на изборите, а да активизира хората, които в момента заявяват, че няма да гласуват", каза още Михайлова.





Парламентът ще почива само един ден за Великден,



решиха депутатите вчера. Народното събрание няма да заседава само днес, 29 април. Целта на кратката ваканция е да може да се свърши повече работа до края на мандата. Депутатите ще се разпуснат за последно на 25 май, когато започва предизборната кампания. На 17 юни те ще се съберат, за да отбележат с тържествено заседание края на 39-ия парламент.





Ирина Бокова ще е постоянен представител



на България към ЮНЕСКО, реши правителството вчера. Кабинетът освободи досегашния ни представител там Марин Райков. Той отстъпва поста на Бокова, която е и новият посланик на България във Франция. С решението си Министерският съвет предлага на президента да издаде указ за освобождаването на Райков и за назначаването на Бокова за постоянен представител към ЮНЕСКО.
1
1481
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
29 Април 2005 00:30
ХЕХЕХЕ, смях залата. Правителство на БСП, или лабаво правителство...
Правителство на БСП=ЛАБАВО ПРАВИТЕЛСТВО (За справка - Луканов, Жан, Попов)
Немам думи за приказките на серГЕЙко...
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД