:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 349
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Шофьор е задържан след опит да подкупи



полицай от РПУ-Кубрат. 34-годишен водач от село Острово бил спрян за проверка на автомобила му. Оказало се, че шофьорът не притежава свидетелство за управление на МПС. За да не бъде санкциониран, С.А. предлага на пътния полицай сумата от 30 лева.

В Дряново пък трима крадци, задигнали месингови пръти и кабел от склад в покрайнините, също предложили подкуп. При задържането единият крадец предложил на тримата полицаи от екипа 1000 лв., за да преустановят действията си. Служителите не приели и прибрали апашите в ареста.



Бистро "Духът на тигъра" горя



вчера по обяд в Бургас. 13 огнеборци успяха да спасят около 90 процента от оборудването на заведението - столове, маси, техника. От огъня е изгорял покривът на кухненското помещение - около 50 квадратни метра. По първоначални данни причината за инцидента е самозапалване на мазнина във фритюрника в кухненски бокс.



Шестима роми са в ареста



след скандал и побой в заведение в пернишкия квартал "Твърди ливади". Развеселената от алкохола компания започнала да вдига шум и да се държи непристойно в кафе-аперитива, като ромите се скарали с управителя. Кавгата прераснала в бой, при който част от имуществото в кръчмата било изпочупено, а при размяната на юмруци някои от участниците в битката са получили леки телесни повреди.
1272
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД