:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 344
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НДСВ пуска Антония Първанова срещу генералите в София

Снимка: Велислав Николов
Царят поздрави Антония Първанова за смелостта да се състезава за София.
Антония Първанова е кандидатът на НДСВ за кмет на София, реши вчера политическият съвет на партията. Други имена не са предлагани. Първоначално депутатката се спрягаше като номинация за Плевен, откъдето влезе в парламента.

Лидерът на НДСВ Симеон Сакскобургготски лично й благодари за готовността да участва във вота. Той я похвали като "повече от работоспособна, с ясни идеи и човек, който се е доказал". Изтъкна и предимството й да е жена, което било линия на НДСВ още от 2001 г. "Докторке, поздравявам ви от все сърце", завърши царят.

"Искам да направя София красива", обяви като свой приоритет докторката с три магистърски степени по здравен мениджмънт. Себе си обрисува като амбициозна, но не ексцентрична и славолюбива жена, която цени красотата. "Гледам на София като на голям и сложен за управление град, за който мога да намеря верните решения", заяви тя. И подчерта, че за разлика от другите кандидати има обществено значима професия, която няма нищо общо нито с охранителния бизнес, нито с баскетбола, нито с шоуто. "Обичам София и затова мисля, че има нужда от един по-добър кмет", каза Първанова. Подробности от програмата си обеща в следващите седмици, но тя нямало да е списък от проблеми, а генерални решения. "Нямам намерение да разнасям и аз софийския боклук като Хамлет черепа из цялата страна", бе категорична кандидатката.

На въпрос какви са отношенията й с бизнесмена Васил Божков, чиято антична изложба представи със скандал преди година в Брюксел, Първанова декларира, че извън тази експозиция други взаимоотношения с него няма.

Кандидатката изрази надежда, че в кампанията нейните опоненти мъже няма да прибегнат до недостойни прояви, които биха накарали един мъж да се чувства неджентълмен. "Не мисля, че София има нужда от желязна хватка и генералски ботуш, който да я задуши, нито пък вярва на сълзи, камо ли на молитви, защото може да има и един архонт", каза Първанова. Тя призова съперниците си да не мерят само мускули, а да използват и мозъците си в дебата за София.

"Една жена е винаги добре дошла в каквато и да е битка", приветства я лидерът на СДС Пламен Юруков. Той не смята, че царистката ще подяде електората на десния Мартин Заимов.

---

ДРУГИ ГРАДОВЕ

ПС на НДСВ одобри още 94 кандидати за кметове, 23 от тях чисто партийни, а останалите - коалиционни или независими. В Плевен, Враца, Ловеч, Силистра и Кюстендил царистите подкрепят сегашните кметове Найден Зеленогорски, Войслав Бубев, Минчо Казанджиев и Людмил Спасов. В Перник жълтите залагат на съпруга на бившата телевизионерка Милена Милотинова - Димитър Колев. За Пловдив, Бургас и Търново още умуват.
49
3533
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
49
 Видими 
15 Септември 2007 01:14
Антония Първанова, поне, ХВАЩА окото- за разлика от Неделчо Беронв!!!
15 Септември 2007 01:39
Параграфе,
не само хваща окото, но е и умна, стабилна, компетентна и не се дуе.
Тя наистина е попадение и има съвсем реални шансове да стане кмет. Поне за сега е най-добрият известен ни кандидат.
Ако партията, която я издига не заиграе в районите на София с партията на мутрите ГЕРБ или с БСП, тя може и да има моя (и не само) глас.
15 Септември 2007 01:40
Мислехме, че ще е шведска, а то се оказа....руска тройка!
Е, поне кобилката лови окото
15 Септември 2007 01:49
2 хубавици за кметици
Антония Първанова и Юлиана Дончева ще се борят за стола на “Московска” 33
В. "МОНИТОР"-15.09.2007
....................
Натиснете тук
15 Септември 2007 02:00
Параграфе,
втората ако е хубавица, аз съм танк. Освен това е и тъпа и проста манекенка. Айде стига с тези мутри и мутреси ! Това ли е лицето на София и България ?
С такива ли искаме да ни разпознава света ?
15 Септември 2007 03:06
на некой намира ли му се биография на кандидатката? по търсачките освен цитати за перли и за дрехи друго нема ...
15 Септември 2007 03:42
дъртия ще намаже петела!
15 Септември 2007 03:48
Е за таква кметица и аз бих гласувал одма.Пожелавам и да успее между двете тъпи ченгета.Абе царо има вкус към жените.
15 Септември 2007 04:38
Антония Първанова пусна на генералите в София
15 Септември 2007 05:53
Фактът, че такова човешко недоразумение я предлага, я обезличава..Височеството се отплаща за раболепие и сервилност- велико изобретение на рядко глупавите...
15 Септември 2007 06:17

докторката с три магистърски степени по здравен мениджмънт

И при това, доказала се, казал Симеон! Като знам обаче докъде я докараха НДСВ точно със здравната реформа и здравеопазването няма никакъв начин да повярвам не само в компетентността, ами и в намеренията на който и да е от тяхна страна.


________________________________
Морал - това са интересите на другите
15 Септември 2007 08:17
тази е готино парче. обаче дали требва да става кметица? знам ли? много ще и подхожда да върши някои "други" работи и на друго място
15 Септември 2007 09:05
МЕТРЕСАТА НА ЦАРЮ ЩЕ СТАВА КМЕТИЦА, ХА - ХА - ХА - ха - ха- ха - ха така!!!
15 Септември 2007 09:08
Параграфчо за сетен път доказва с коя глава мисли.
15 Септември 2007 09:14
Джеймс Джойс пише, че жената "мисли" с четири свои органа: дупе, цици, матка и п-тка, та и тая щом е 100 процента жена...що да не стане кмет с такива мисли...Ха Ха.
15 Септември 2007 09:17
"А щехме да прайме нова партия......."
15 Септември 2007 09:19
Срещу бате Бойко няма шанс, ако ще да е 1000 % жена...Това е положението. Умна изглежда, но като се знае, че я издигат жълтурковците...
15 Септември 2007 09:31
Елементарно ...
Ход на Царедворцитеза да демонстрират присъствие и се подмажат на бъдещият Диктатор Б.Борисов, надявайки се г-жа Първанова да дръпне от гласовете на пенсионери, които се заглеждат още по хубавици, да не гласуват за кандидатя на БСП!
15 Септември 2007 10:36
"Искам да направя София красива". Само дето не казва - мислете за мен като за огън. Много е хубава, много е умна и би имала много по-голям шанс, ако да не беше мразеният все повече неин патрон и персоната на настоящия кмет, който за мен е очевадният победител, може би още на първия тур. Ах, а като гледам как прецизно и е премерено деколтето, каква ти Татяна, каква ти Юлиана Дончеви. Antonia, you are very much a woman!
15 Септември 2007 10:40
София дали би се побрала
на тази докторица под чатала?
15 Септември 2007 10:41
Най-подходящата кандидатура от НДСВ.
Има един много голям плюс: доста е наясно за начина на работа в ЕП, там е от активните наши представители и е вече позната. А това за кмет на София в следващите години е доста важно по известни причини.


______________________
Четенето изморително, мисленето - главоболно... Барем писането остава!
15 Септември 2007 11:13
Да ви в дъртите пръчове. Видяхте една хубава жена и ви потекоха лигите.
Само ще ви кажа - в българия има и други по-хубави и по-умни жени, които са родени в София, но идеята да сложиш хубва докторка за кмет на софия е точно толкова добра колкото и Надето като външен министър. Между другото съвсем умишлено НДСВ възпроизведе няколко Надки които прати из Европа да мерят пулса на нашето членство
15 Септември 2007 12:32
НДСВ пуска Първанова в коша за боклук!
15 Септември 2007 13:05
Първанова хубава!?!?
Дайте друго прилагателно, това е неуместно.
15 Септември 2007 13:10
Първанова е свястна и принципно става за кметица, но няма никакъв шанс да спечели изборите в София. Тази кандидатура изглежда цели да отнеме гласове от Мартин Заимов и да доведе до изцяло генералски балотаж: разузнавача от ДС срещу селския милиционер.
15 Септември 2007 13:42
Че е хубава, хубава е! Спор не може да има. Както казваше една мъдрост, хубавата жена е като големия град-лесно се превзема, мълчо се задържа.Дори да спечели, в което се съмнявам, няма да е задълго.Просто защото е хубава.
15 Септември 2007 13:56
Първанова трябваше да се кандидатира в Добрич, защото там циганите може да гласуват за нея, но не и в София.
15 Септември 2007 14:36
Тони Първанова на бате Бойко може само да му направи св...а
15 Септември 2007 14:42
Каката на снимката кой набор е?
15 Септември 2007 14:49
Я-а-а, че то НДСВ-то още ли съществува ?

И още ли има малоумници , които да гласуват за техен кандидат ?

Я да си спомнят лъжите на белобрадия козел Симеон !...
Я да си спомнят до къде ни докараха - от тях започна ГЕНОЦИДА срещу българския народ !...

Тая кака може и да хваща окото , ама за друго НЕ става !...

Имала била самочувствие, каза тя , ама не каза, че самочувствието и е само като за бар дама и за нищо друго !...
Абе , тази да не си поляга с дъртия Симо, че все нея бутат напред ?!
15 Септември 2007 15:00
Страсимире, горския повече си пада по груби мъжаги, тип Лучано...
15 Септември 2007 15:42
Според мен тук основното е не "кой" а "защо", т.е. защо изобщо НДСВ се явяват с самостоятелен кандидат на изборите за кмет в София? Най-вероятното според мен е, че НДСВ са наясно че всяка една тяхна кандидатура е губеща, но да подкрепят някой не им отърва. Ако подкрепят някоя от партиите от тройната коалиция, т.е. БСП, ще загубят още избиратели. Ако подкрепят Бойко Борисов ще лъсне голата истина, че Бойко Борисов си е човек на Сакса, който трябва да опази откраднатите имоти на местно ниво. Подкрепа за Заимов или Папазов ще ги скара с партньорите от тройната коалиция. В крайна сметка жълтурковците избраха най-простото решение - явяват се самостоятелно, а после на балотажа ще оставят жълтурковския електорат да гласува "по съвест", т.е. за другия им кандидат - Бойко Борисов. Така няма да разлайват кучетата и пак ще са на власт.

Редактирано от - XYZxyz на 15/9/2007 г/ 16:39:42

15 Септември 2007 17:30
И този път Симеон доказа, че е нива пред комунистическите отрепки от всякаквите български партийки.Кандидатурата на Антония Първанова е единствената достойна за кмет на София.
15 Септември 2007 19:16

Ами верно така си е. Симеон е с доста ниви пред повечето комунистическите отрепки от всякаквите български партийки
Къде ше мо'ът тия туземни голтаци да се мерът с Него, наследника на Сакскобургите.


________________________________
Морал - това са интересите на другите
15 Септември 2007 23:22
Ето и честното мнение на един колега - също доктор:
ДРУГАРКАТА - Антония Първанова - Е ДОБЪР П У Т К А НЯМА ДА СИ КРИВИМ ДУШАТА. ВЪПРОСЪТ ОБАЧЕ Е, КАТО Е ДОКОТОРИЦА, ЗАЩО К О П И Л Е Т О СИМЕНОН КОБУРГОВ НЕ Я ТУРИ ЗА МИНИСТЪР НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО ПО НЕГОВИЯ МАНДАТ ? СЕГА ДЕ ТРЪГНАЛА ДА СЕ ПРАВИ НА КМЕТ, НО САМО С ХУБОСТ И П У Т К А Т А СИ НАПРЕД НЕ СТАВА, НЕ ГО ВИДИГА, А ТРЯБВА ДА СЕ ВРЕ В МРЪСОТИИТЕ НА СЪВРЕМЕНАТА ПРЕСТЪПНОСТ.

ТАЗИ К У Р В Е Н С К А РАБОТА НЯМА ДА И СЕ ОТДАДЕ С П У Т К А Т А, ЗА ДА ЗАЩИТАВА ПЕРВЕЗНИЯ МЕРЗАВЕЦ СИМЕОНО КОБУРГОВ - ЛЪЖЦО, КОЙТО Е ОГРАБИЛ БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД - СЪД И С М Ъ Р Т ЗА ТОЗИ ЛЪЖЕЦ И КОМАРДЖИЯ СИМЕОН БОРИСОВ ФЕРДИНАНДОВ САКС КОБУРГ ГОТСКИ - Ю Д Е Й С К О Т О ИЗЧАДИЕ НА БЪЛГАРИЯ - С М Ъ Р Т ЗА УБИИЦИТЕ НА БЪЛГАРИЯ - СТЕФАН Д-Р Д ЧОЛАК
15 Септември 2007 23:37
Изборите в София се превръщат в конкурс за мис “Московска” 33.

А Бате Бойко прави кастинги за кметове в провинцията.
16 Септември 2007 00:42
Кандидатите за кмет на София не могат да предложат нищо смислено на избирателя, освен ако не се навият да се снимат в порно, групов секс, работно заглавие "Вкарай ми го в общината"
16 Септември 2007 01:07
Имате избор, седесарчета-десебейчета, щом не харесвате Първанова!Вашият Командирин чисдт небългарин ви е предложил, с баща и дядо, работили активно и окнспиративно срещу България. Гласувайте за него! Гласувайте за синчето на активната боркиня срещу фашизма и капитализма Клавдия Заимова, гласувайте за племенника на генерала от ДС-ВКР Заимов, за солташака на Батето в Олимпийски комитет Мартинчо. Я каква прекрасна алтернатива за десни избиратели, за антикомунистически и антируски настроени хора! Таман е завършил руското училище в София към съветското посолство.
16 Септември 2007 02:15
Ако се хвърли един бегъл психоаналитичен поглед под тази тема, веднага лъсват проблемите на пишещите. Веднага става ясно кой е нормален потентен мъж, кой вече не му става и кой е педераст. Сори за откровеността.
*
Педерастите веднага се разпознават по това, че мразят хубавите и умни жени и искат да пипнат "мускула" на бат Бойко с бюлетината си. Само че едва ли осъзнават, че и този му мускул вероятно е като мозъчният му. Много много малък и негоден.
16 Септември 2007 05:12
На тези избори хората ште гласуват повече от преди защото имат наистина избор....тъпо ченге или красива жена.Само за да направят кеф на хуя си щте гласуват за нея.Така , че не я подценяваите толкова.Цивилните са много повече от ченгетата редовния избирател на пожарникара.Така, че изборите този път щте са много интересни с тези красавици.
16 Септември 2007 07:58
Брилянтен ход на Цара! Така няма да му се налага да прави томболи, или пък да подкрепя бившия си пазвантин, опсссс, бодигард Батман Бойко. Сидеров също има брилянтен ход, издигайки един колега на Първанова - Д-р Чолаков!
16 Септември 2007 08:15
Оле-ле ама ти лезбиянка ли си бре, що не кажеш, да се самоопределиш демек и разграничиш по ясно от педерастите/ хюмнетата де така им викаме по нашия край/, да не ви бъркаме де...Ха Ха.
16 Септември 2007 11:28
milcho,
противоположността на педераст не е лесбийка. Те са от едната страна в плоскостта нормалност-ненормалност.
16 Септември 2007 14:26
... Боже, пази софия от пуевенски дофторки .... не че ще се наложи, де ...
16 Септември 2007 14:31
честно казано мадамата я бива и изглежда свестна
не знам кви компромати че извадат срещу нея и дали че и гласуват доверие софиямците
но проблемата де факто е дали че се справи с местната мафия за да се сбъднат мечтите й да оправи столицата
да пита кмета дали е лесно
16 Септември 2007 17:14
Оле-ле-то, верно плоскостта е проблема ти, ама землЯта е кръгла бе джанъм...Нищо лично... бизнес, аз съм от руското посольство...Ха Ха.
16 Септември 2007 19:24
Те Кобургите кога ли са правили правилен политически ход санким в голямата политика?
Ама за кметове на София цар Борис е уцелвал два пъти !!! като е назначил (или не е бил против, по точно, тогава така е било) ген. Вл. Вазов и инж. Иван Иванов за кметове на София. И те я направиха град, за който и сега си спомнят с носталгия някой софиянци, по паметливите.
16 Септември 2007 19:42
Еми, що пък да не ги назначаваТЕ..., Да ама кой...?!Ха Ха.Оти да трошим народни парЕ, щом пак ще бъдат назначени...Никой не ти казва...Нейсе?!
16 Септември 2007 19:59
milcho Сега с назначаване не може да стане щото ще се пресече далавера на партиите на кмета и общинските саветници. Много от тях, както сам виждаш, от това добруват.
При цар Борис е било друго, там чорбаджиите не са имали нужда да "им капе" от партийни постове и са си назначавали, избирали доказали се и уважавани от обществото хора да свършат необходимите "мръсни" обществени работи.
И тогава е имало далавера, ама Сметната палатка е следяла изкъсо да не се увличат и да не крадат много.
Но принципът си е все един, добрият тон е обществено значим проект да се изпълнява от наши хора при разумна далавера и при приемливо от граждаството качество. Иначе срам за майстора, скандальозно некак става! така е и в Париж, например случая с кметуването на Ширак, който сега пак се чопли.
Янчулев като кмет не свърши никаква полезна работа даже ни набута във воден режим, както се вижда сега не е управлявал ВиК както трябва. Софиянски изпълни ред проекти ама с "прекалено" наши хора и при "неразумна далавера", та трябваше да се спасява в Парламента.
Абе слона работа! Сеир всеки случай ще има за обществената работа после ще мислим.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД