:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 419
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Балъков призна за преговори с БФС

Бившият халф не се е отказал и от "Войводина" (Нови Сад)
Красимир Балъков
Бившият национал и настоящ безработен треньор Красимир Балъков призна, че води преговори с ръководството на БФС да оглави националния тим на България. Пред агенция "Делта нюз" Бала разкри, че е имал разговори с президента на футболната централа Борислав Михайлов.

"Наистина съм в преговори с Боби Михайлов, но не мога да кажа повече, защото тези неща са вътрешна информация - коментира Балъков. - Нормално е, аз като треньор да имам различни предложения. Там, където най-много ме задоволят условията и където смятам, че най-добре мога да реализирам моите виждания във футбола, там ще отида. Ако не стане, ще чакам до лятото".

Треньорът, който в кариерата си е водил единствено швейцарските "Грасхопърс" и "Санкт Гален" обаче отказа да коментира какви са проблемите в националния отбор. Според него това е доста сериозна тема и не бива именно той да я коментира в медиите. Бившият халф на "Щутгарт" призна също, че разговаря и с ръководството на сръбския "Войводина" (Нови сад), откъдето има предложение. "След като от клубът са разкрили, че преговаряме, аз мога само и единствено да го потвърдя. Но националният е с предимство пред "Войводина", допълни Балъков. Той бе спряган и за наставник на "Левски", дори собственикът на "сините" Тодор Батков през миналата седмица призна, че е имало такъв вариант. Засега обаче нещата се отлагат, тъй като на "Герена" решиха да заложат на Емил Велев.

Очаква се преговорите между Балъков и Борислав Михайлов да приключат най-късно до сряда. Тогава Краси трябва да каже дали приема офертата. Ден по-късно бившият национал ще има и последни разговори с шефовете на "Войводина".
3
1029
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
3
 Видими 
08 Декември 2008 03:12
Някой да е изненадан ? Ей тези наистина за балъци ни вземат !
Всъщност не е ли най-добре най-големият разбирач и виновникът за сегашното състояние на футбола ни г-н Боби Михаълов да стане треньор ?
Или да себ маха ! Средно положение няма , ясно е , ИМА ЕДНО ИЗКЛЮЧЕНИЕ, вж. отдолу.
За партенката чужденец в България -нима експериментите на Левски , а и на Литекс и ЦСКА не доказаха безпочвеността на тази идея !?
ВЪРНЕТЕ СИ ДИМИТЪЕ ПЕНЕВ НЕБЛАГОДАРНИЦИ
08 Декември 2008 06:43
Какъв чужденец , бе приятелю.Само темерут, по голям от нас трябва да сложат.Може и наш или чужд.Трябва да търсят и дано намерят.
08 Декември 2008 16:17
Аре и Балъков да закърпи портфейла за една година. Само да му пишат в договора по-голяма компенсация при уволнение- то нали и той за това идва, за компенсацийката.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД