:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 375
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Снимка: РОЙТЕРС
Кими Райконен (в средата) се пази от пръскащите го с шампанско подгласници Джанкарло Фисикела ("Форс Индия", вляво) и Себастиан Фетел (вдясно, "Ред Бул") след като спечели Гран при на Белгия от Формула 1 на пистата "Спа". Финландецът донесе първата победа за "Ферари" този сезон, а "Форс Индия" взе първите си точки. Още в началото отпаднаха след сблъсъци лидерът "Дженсън Бътън ("Браун GP") и шампионът за 2008 г. Люис Хамилтън ("Макларън"). След този кръг Бътън има 72 т., следват го Рубенс Баричело ("Браун GP") с 56 и Фетел с 53. При конструкторите "Браун GP" е със 128, пред "Ред Бул" със 104.5 и "Ферари" с 56.
6
1342
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
6
 Видими 
31 Август 2009 06:47
Райконен е добър, ама няма психика. Бие, когато не го броят за жив и трябва да се доказва. Не знам кой го е измислил това „Ледения“?
31 Август 2009 14:19
Гаранция, че не е "Ледения" от състезанието в което си ядеше сладко-сладко сладоледа в бокса а останлите седята под дъжда в болидите си.
31 Август 2009 15:39
А как така наказаха Уебер за излизането му от бокса, а Райконен след старта пресече трасето , изпреварвайки трима и нито секунда наказание.
Ясно е , че за Ферари има други правила!
31 Август 2009 17:00
Toro - Случайно да си забелязал откъде мина Райконен? Случайно да си забелязал, че мина по много по-дълга траектория? Случайно да си забелязал, че по този начин той избегна сблъсък и се предотврати огромно меле и множество отпаднали?
Наказания има когато преминеш напряко през някой шикан и по този начин си осигуриш предимство на минаване през по-къса траектория - ако в този случай си изпреварил някого или го пропускаш или те наказват.

Ако започнат да наказват всеки който излезе от пистата и мине по-голямо разстояние от тези които карат по пистата дали се сещаш, че почти всеки състезател ще има минимум 2-3 наказания за състезание?

А случайно да си забелязал, че Уебър накара Ник Хайдфелд почти да спре за да се предотврати катастрофа?

Как успяваш да приравниш излизането от пистата на Райконен и изминаването на по-дълга траектория от ситуация с Уебър в която имаше почти 100% вероятност от катастрофа която бе предовратена от другия пилот.
31 Август 2009 20:39
Въпросчо

Не се хаби за такива разбирачи - нямал психика Кими, защо не го наказали... смях в залата. Въпросът е дали и кога ще се върне Шумахер
31 Август 2009 20:43
Най-много се изкефих на пресконференцията - Фисикела явно още го е яд за и екомплексиран от Сузука 2005, каза че бил по-добър от Кими и колата им била по-добра, но заради колата за сигурност не успял да спечели
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД