:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 276
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Гатузо отпадна за мача с България

СНИМКА: РОЙТЕРС
Дженаро Гатузо (вдясно) се мъчи с контузен глезен да бъде равностоен на нападателя на "Интер" Самуел Ето`о по време на миланското дерби. За победата с 4:0 на "нерадзурите" вкараха Тиаго Мота, Диего Милито от дузпа, Маикон и Деян Станкович.
Страховитият халф на "Милан" Дженаро Гатузо няма да играе за националния тим на Италия в световната квалификация срещу България на 9 септември в Торино. Той изкълчи левия си глезен при тежката загуба на клубния му отбор с 0:4 от шампиона "Интер" в миланското дерби от 2-рия кръг в Серия "А". За капак малко преди смяната си Гатузо получи 2-ри жълт картон и бе изгонен. Прегледите показаха, че той е аут поне за 2 седмици.

Треньорът на "Милан" Леонардо отдаде неуспеха именно на отсъствието на Гатузо. "Ако той бе здрав, нямаше да изостане и да бъде принуден да направи дузпата, след което да бъде и изгонен. Лошото е, че това се превърна във верижна реакция и всичко в играта ни се сгромоляса", коментира Леонардо.
842
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД