:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 223
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

ЦСКА купи Платини от "Черноморец"

Мишел Платини
ЦСКА направи трансферен удар ден преди затварянето на трансферния прозорец. Вчера вицешампионите постигнаха договорка за привличането на нападателя Мишел Платини Мескидо от "Черноморец". Пред радио "Дарик" собственикът на ЦСКА Димитър Борисов потвърди сделката и обясни, че се е разбрал безпроблемно с шефа на бургаския клуб Митко Събев. От "Черноморец" обаче засега само потвърдиха, че разговорите все още текат.

Платини (25 г.) е вече втори сезон в България, като от началото на това първенство има вече 3 гола. Днес той ще мине медицински тестове, ще подпише за 3 г. с ЦСКА и ще бъде картотекиран за турнира Лига Европа. Договори ще сключат и парагвайците Уго Баес и Джонатан Гомес, които вече месец са на проби в ЦСКА.

Според сайта news4000.bg "Черноморец" преговаря и за преотстъпването на Георги Божилов в "Локо" (Пд). За сметка на това в бургаския тим пристигна доскорошния нападател на ЦСКА Евгени Йорданов.

В събота вечер пък "Черноморец" постигна 3-тата си победа за сезона - 3:0 над "Спортист". Треньорът Красимир Балъков обяви, че е доволен от играта до почивката, след това тимът му свалил темпото. Орлин Старокин е с пресечен бедрен мускул, но до 10-ина дни ще се възстанови.
123
2327
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
123
 Видими 
31 Август 2009 03:03
а според другарите, ние от Левски отдавна купихме истинския Мишел Платини
-
и защо съставения отбор от млади български момчета, от изпадащи отбори, трябва да бъдат подсилвани с неизвестни бразилци с френски имена?
-
да не би пак, гара разпределителна да продава, продава . . .
31 Август 2009 03:47
Купили са го? А платиха ли??
31 Август 2009 06:54
Ами така се прави - влизаш в групите и подсилваш отбора. Това, което и Батков опитва, ама няма достатъчно мозък да го докара. Щото за целта трябва още отначалото да имаш треньор. А за плащането - без мачове в Европа Черноморец трудно могат да му вземат някакви пари. Така че ако са го дали с уговорка за част от парите от следващ трансфер, на ЦСКА не се е наложило да се бъркат много дълбоко.
31 Август 2009 07:39
Сега е моментът ЦСКА да направи нещо запомнящо се в Европа. Всъщност, историческият успех над Динамо - първият руски отбор отстранен от български, не е малко в тези сушави години. Но като се има предвид добрите играчи, с които разполагаме, ведно с амбициозният треньор и страхотната публика, задължително трябва да се търси развитие на успеха. Надявам се евентуалното закупуване на Платини да е стъпка в правилната посока.
31 Август 2009 07:49
Първите двама да не се месят в Божиите дела.
31 Август 2009 08:48
И тук комай нищо ново под слънцето: "Караме специален пясък, почваме да строим пясъчните кули!"... Тъй де - работи се по поредният "грандиозен" тим. Така го разбират хората - така правят. Кат' стане въпрос за плащане ще търсим Серго и т'ва е!...
31 Август 2009 08:50
Айде пак се почна...
Чакаме Докич...
31 Август 2009 08:50
Абе вие сте като циганите, само за пари говорите.
31 Август 2009 08:53
Според га Мишел Платини, истинския, отдавна е купен от башадминистративното говедо на родния футбол, Боби Михайлов. Ние с ментета не се занимаваме. Доколкото знам, сега е ред на Сеп Блатер да го приобщим към идеята и всичко е на 6 на Герена.
Ако трябва да съм с една идея по-сериозен и допълвайки горното с инфото, че и двамата ваканционери от Парагвай, те са вече месец тука, щели и на тях днес-утре да им предложат договори, нещо с прокламираната до вчера с патос политика на налагане "изберете родното" има разминаване.
Както вече колегите ни обясниха, така се правело в Европа като се добуташ до осмивания до онзи ден синдикален турнир.
Живи и здрави да сме и там, за кой ли път ще си мерим неуспехите.
31 Август 2009 09:07
Добро утро и честит рожден ден на СуперЛюбо! Пожелавам му да е жив и здрав и да стане най-добрия треньор в историята! Много успехи на него и на отбора!

САМО ЦСКА !!!

31 Август 2009 09:15
Добро утро!Да започнем наистина с пожелания към рожденника - Любо Пенев.За сега се справя добре, дано занапред се справи още по-добре , а в личен план да е жив и здрав.
31 Август 2009 09:22
Жив и здрав на Любо - голям... дано продължава да опровергава скептицизма ми към него като тренер...
31 Август 2009 09:23
Dokich-много катран излиза от теб бе братчет!Никакъв оптимизъм...
За нас думата неуспех е непозната.Историята говори.И в двата случая.
31 Август 2009 09:23
По селекцията - отдавна се говори че нямаме подходящ централен нападател, дано пък Любо да вижда подходящия човек в лицето но дубльора Платини.Доказа , че от почти никому неизвестни футболисти от слаби отбори маже да сглоби боеспособен състав, така че нямам съмнения за това , че има място за новопривлечения от Черноморец.
Вчера като гледх мача с Мездра, много добро впечатление ми направи К.Стоянов като ляв бек, така че Павката Виданов ще му се наложи да се понапъне и да влезе в оптимална форма ака иска да играе.Не че Мездра са критеии някакъв, но все пак.Сега дали тези от Парагвай ще подпишат си решава Любо, но дано не станат прекалено много птичетата на клона.Песничката , че вече не се залага на българското е за друго място, вчера единствения чужденец беше Руй Мигел, после като напусна той чужденец беше само Морозс
31 Август 2009 09:25
Dokich, гроздето май е кисело, а?
31 Август 2009 09:32
Направо му нагарча...
31 Август 2009 09:37
За технио отбор реват, че не взели никой за решаващите мачове за влизане в ШЛ, за нас реват че сме взели... Разбираемо де...
31 Август 2009 09:59
Добро Утро!
Виждам, че не са ни закрили.
Само ни броят парите. А че те загубиха над 10 милиона еуро за 2 години си мълчат. Затова и Батков не плаща осигуровки.

Честита победа и прекрасно завръщане на Манчев. Надявам се говедата да не го контузят до 10 мин. както миналата година.

ЧРД на супер Любо!
Пожелавам му като първа година треньор на ЦСКА да вдигне първата купа на ЛЕ. Да се учи от Гуардиола, който вдигна в първата си година като треньор на Барса купата на ШЛ.
31 Август 2009 10:07
За да бъда аз с една идея по-малко сериозен,
лесна с Перуката и президента на Уефа-Платини, и с промяна на правилата си осигури място в ЛЕ от задната врата.
Иначе освен евроидиот щяха да са и еврокибик.
31 Август 2009 10:07
Разбираемо Пенев подсилва отбора за груповата фаза на ЛЕ. В лефски защо не го правят - не зная. А, че и двата отбора нямат достатъчно пари е ясно.
Е поне в ЦСКА ще постъпят някакви средства от участието във финала на ЛЕ
31 Август 2009 10:09
Оставям ви да се самонавивате който колкото даде.

И без това, понеделник-крив ден. Бачкане много, парите малко.
Друг е въпроса, кое от това дето съм надраскал не е вярно, ама карай да върви. Винаги идва Видовден. За сите.
Ще ми се да ви извадя нафуканите до спукване балони дето ги помпахте преди 9 май. Ама пусто, нали съм добър човек, спестявам ви го.

И вчера, последно, колко сърца милЬОни, сърца червени бяхме да приветствате героите на чудото под Москва.
31 Август 2009 10:09
Здрасти дружина!
Всъщност, знаете ли за какво се дърляте?Гледал съм малко /по телевизията/ Мишел и винаги ми е правело впечатление, че много бързо работи с топката.За съвременната игра това е един от важните елементи.Предполагам, че ще изостри още атаката на ЦСКА.Ех, понякога казват, че го мързи да тича, но кой ли няма и лошави привички.
Жалко, че селекционерите на "Левски" не търсят тия качества, а харесват "туткави" играчи...
31 Август 2009 10:14
Докич, толкова колкото лефски събира на 5-6 домакински мача общо от първенството.
31 Август 2009 10:15
Хайде да се обадя и аз.С новата покупка брЪтчедите удариха шестица от тотото.В момента смело може да се каже, че Платини е най-качествения чужд нападател у нас.Изключителен техничар/вижте гола му срещу Локо ПД, вярно, че такова нещо едва ли ще може да се получи на 10000 опита , но стана.../бърз, висок и физически доста здрав-идеален партньор в атаката за Спас Делев.След мачовете в Лига Европа едва ли ще остане да играе у нас.
31 Август 2009 10:16
Добро Утро!ЧРД Любо!Все така да ни радваш с ПОБЕДИ!
peshew!Напълно съм съгласен с теб в К.Стоянов като ляв бег ще има успехи това момче и то точно в тази невралгична за отбора зона!Относно М. Платини, само като погледнете злобните им коментари, можем да се досетим колко ги е яд говядата, че сме взели поредния добър футболист!И понеже онзи ден ми цитираха любимецът им Гранчаров, аз ще им разкажа как жално подсмърчаше във вчерашния Гонг, четейки новината за ПОКУПКАТА! Та дори и той призна, че политиката на любимия му обор е сбъркана!Браво на ТИТАНИТЕ, реагираха своевременно да подсилят отбора с класен нападател за предстоящите мачове!
31 Август 2009 10:19
Снощи бяхме 7-8 хил. на стадиона. Останалите още не са се прибрали от отпуските.
А с взимането на Мишел Платини - се постигат 2 ефекта. Засилва се конкуренцията в ЦСКА и се обезкървяват подлоги на лесна. Освен това Бала знае, че след 09/09/09 поема националния отбор.
31 Август 2009 10:19
Статистик /**За да бъда аз с една идея по-малко сериозен,
лесна с Перуката и президента на Уефа-Платини, и с промяна на правилата си осигури място в ЛЕ от задната врата**/, това ти писание и само за заяждане е глупост."Левски" или "лесна" според твоят буквопис влизат в тоя турнир от ПО-ГОРНО ниво!Първом отборите от ПО-ГОРНОТО ниво се слагат, а после вие влизате през "парадната врата".
31 Август 2009 10:20
Едно не ми е ясно.....тоя Платини не беше ли основна фигура в Черноморец. А Черноморец и в частност Балъков нямаха ли някакви дългосрочни планове за развитие . Излиза, че или ги е ударила кризата (то пък и Цецека е един плащач ) или тоя са го обявили за безперспективен. Или става въпрос за наем, а не за продажба.
31 Август 2009 10:22
Ха, твирема се обади и той Как си приятелю, да нямаше "проблеми" след яденето на отровни дебърцини Твоите преценки обикновено са точни и реалистични, само с Радко сгреши- като каза че "той тактиката я разбира и , че отбора ще играе по-добре" На всеки се случва да сгреши де За Платинито да не казваме хоп, преди да сме скочили, ще видим какво ще излезе, дано се впише в схемите на Любо
31 Август 2009 10:24
ico7:2!Ти Черноморците не ги мисли!Те добре са си направили сметката не случайно вземат Даксон от Локото!Платини е продаден на ЦСКА защото това е МАРКАТА, която може да го продаде в чужбина и то за пари, които не са и сънували, а те ще вземат значителен процент от това!
31 Август 2009 10:26
Аха!Тука има уникални познавачи на футболни резултати!
31 Август 2009 10:28
tviren,
за да продължа със заяждането вие попаднахте в "по-горното ниво" благодарение на Перуката, който ви подсигури титлата в първенството. А за далаверата с Батков миналата година, не искам да напомням. Тогава се оказа, че дори да ви бутнат насила да се борите за влизане в ШЛ, пак бяхте и евроидиоти и еврокибици.
31 Август 2009 10:38
Честит рожден ден на Любо Пенев! Да е жив и здрав!
31 Август 2009 10:53
Здравей Пешев!
Не, ни най-малко ме е притеснило яденето на дебърцините.Даже очаквах по-зле да е, а това е в подкрепа на Ратко.Навярно се сещаш какво щеше да е с Кокалчето... Август - септември са времето ми за ходене по разни кардиологични кабинети, разни прегледи, тестове и ТЕЛК.Просто времето ми е заето с жизнени проблеми.
Статистик, много си "бързорек", а който много бърбори и много греши, но твоя си работа.Та не знам дали ние сме *евроидиоти и еврокибици*, но ти с твоето натрапчиво повтаряне - определено кандидатстваш...
31 Август 2009 10:55
Статистик, перуката ли ви вкара 2 гола на 9 Май?
31 Август 2009 11:00
Дано да си здрав, това е най-важното Другото е за разнообразие.МЕжду другото аз си мислех и изказах мнение, че с Кокъла вие можеше и да не загубите мача тук, но пък топката щеше да омекне от мачкане Сега играете по хубаво за окото, но пък много грешки в защита и ядове за Петков Сигурно защото Рабех е на пости, като почне да си порка ще се оправи
31 Август 2009 11:07
Нищо ново. Другарите правят селекция, Батков гледа.
Абе дори патологичен крадец като Лупи като "отклоняваше" пари от Кремиковци не открадна всичко и все пак отдели и нещо за селекция - при това доста сериозна селекция. Отнесоха ни с 16т.
Батков обаче не прощава. Милионите от ШЛ, 1/4 финала в УЕФА и трансферите след това изчезнаха без следа. "Стигнаха" за 1 автобус на старо, светлинно табло и освежителен ремонт на общежитията.
Чиста работа.
31 Август 2009 11:07
Прав си!Въпроса е и по-резултатно да играят.Засега без селекция е трудно, много трудно осъществимо.Щом Гонзо говори за Нова Година -значи Г.Христов ще спира атаките и ще пълнат мрежата на Гошо Вратарчето, аз вече го кръстих - Гошо Кандилката /Далечен удар с топка/.
31 Август 2009 11:14
Хубавото е, че някои от вас спряха ганджата и прозряха истината!Лошото е, че на онзи мустакатия не му дреме за това!
Той си плаща за да го оставите на спокойствие, а не като нормални фенове да му потърсите сметка!?
31 Август 2009 11:36
А, Оби Уан, в грешка си, това по времето на Лупи според Докича не беше селекция, а колекция.
31 Август 2009 11:43
Истината е, че колегите усещат накъде духа ветъро, и посоката и силата не им аресват...
31 Август 2009 11:47
Чета че Ив.Караджов е отпаднал от групата на младежите заради контузия.Някой има ли представа каква е тази контузия и да не би да е някакъв номер от рода да се пази щото такива неща после се отразяват неминуемо на формата
31 Август 2009 11:47
"благодарение на Перуката, който ви подсигури титлата в първенството"
И кой Перуката ли е виновен, че СуперЛюбо загуби всичките решителни мачове накрая, най-вече този с Левски?
31 Август 2009 11:52
Пешев, вчера го удариха в главата, та може би е затова, иначе си доигра мача. Не изглеждаше да е нещо сериозно, ама кой знае?
31 Август 2009 12:01
а, то снощния мач и без вратар можеше да го доиграем Има време до следващите мачове да се оправя, а и Чавдаров и той, че работа има да се върши
31 Август 2009 12:03
ЧРД на Любо, много здраве и сладки победи!!! САМО ЦСКА
31 Август 2009 12:16
Ч Р Д ЛЮБО!Да си жив и здрав и много Червен!Да надминеш и в треньорската професия успехите на чичо си!


31 Август 2009 12:32
Не е ли малко смешно да се честити рожден ден на треньор по този начин във форум на вестник? Извинете, че питам!
Започва да ми мирише на култ към лИЧНОСТТА с голямо "л" и ЦеСеКаА с големи букви.

Редактирано от - ve на 31/8/2009 г/ 12:37:53

31 Август 2009 12:43
Ами не ни е поканил на купона за това от тук му честитим...LoL
31 Август 2009 12:58
Беверен, сега ще почнат пак да обясняват , че ти съм аз -милиционерски нрав!Така ги учи Вождът им-доверяй, но проверяй!

... Има непоказани мнения ...
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД