:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 299
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"Левски" иска от Тасевски да се разиграе

Халфът на "Левски" Дарко Тасевски ще бъде пратен на резервната скамейка, ако не подобри представянето си, съобщи агенция "Спортал". Освен играчът това трябвало да поработи и върху физическото си състояние. Македонският национал нервирал треньора Ратко Достанич с играта си в последните мачове. При победата над "Славия" с 3:1 Тасевски отново бе кръгла нула и бе сменен в 75-ата мин. от Христо Йовов.

"Доволен съм от резултата, но не и от играта. Оставих Георги Христов, Веселин Минев и Христо Йовов, за да освежа състава. Еньо Кръстовчев още не е на нужното физическо ниво", каза Достанич след мача. Собственикът на "Левски" Тодор Батков пък не бе доволен от грешките на защитниците и халфовете.
15
1445
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
15
 Видими 
31 Август 2009 02:58
как успяха да 'сътворят' такава статия

в началото се цитира Спортал, че видите ли, Дарко не се е разиграл

от Спортал знаят, какво става, като се разиграе Дарко


а да, физическата подготовка не само на Дарко, ами и на Еньо
на Еньо примерно е толкова зле, че горкия и 20-30 минути не мое да издържи

-
Накрая в статия е нагледно обяснено, защо футбола ни е на това дередже ( с думата дередже, поздравявам брат'чедите )
Собственика на отбора, адвокат по професия, дава оценка за футболните качества на отбора!
Мдам в България, всеки е силен, там където не разбира и не е учил!
-
инак, в Левски да си стягат задниците и да поиграят
колкото могат, ние повече не искаме!
петилетките за три, първи в групите и разгромите над Рома и Фулъм ще ги оставим за другарите
31 Август 2009 08:43
То верно е**си статията!...
РаткУ хубаво поискал Дарко да играе. Ама питам аз от РаткУ кой ще поиска да свърши нешо кат' хората! Обърка тотално първия мач с Дебрецен, аха-аха да осере и тоя със Славия... Е**си капацитета си намерИхме пак!...
А на Батков най-сетне трябва да му стане ясно, че тия футбалери са ресултат от личните му виждания за селекция и градене на отбор, тъй че едва ли може само с навикването на последните отборът да заиграе по-добре. Ясно е, че сме без класен нападател и без опорен халф след контузията на Гаджев. Видно е и, че Г. Петков в момента няма никаква конкуренция и чат-пат я олабва... "Играят" некакви арабели, дет са на диета за Рамазана... А, бе - определено БаткоУ няма никаква вина, да знайте!...

Редактирано от - sybil на 31/8/2009 г/ 09:41:17

31 Август 2009 08:44
Archi, както казват японците: "Пърфекто"
Наш Батков наистина е като бълдазата ми. За нея баджанака казва: "Тя може да обясни всичко и най-добре това от което нищо не разбира"
Колкото до слабата игра на Дарко ключа от палатката е другаде. За съжаление автора на матРиала се е предоверил на поредната измишльотина на Спортал и в този ред на мисли е сътворил манджа с грозде. Наистина новини за Шампионите от вчера няма. При това положение можехте да ни оставите на друго място да се джанкаме. Случвало се е и друг път.
Приятна седмица на всички!
31 Август 2009 08:56
Кара, нямам впечатление японците да казват "Пърфекто", да не говорим че е бАлдъза, а не бЪлдаза. Както и да е, интересно колко софт си когато става въпрос за твоя отбор и "справедливо" безпощаден към другите (един тим имам предвид). Аз гледах мача с Дебрецен и още не мога да разбера как ти харесаха.

Поздрави.

31 Август 2009 09:27
Четох че директора Гонзо бил притеснен за мароканците, заради мюсулманските пости Гонзо в грешка си, вероятно Рабето е минал на сух режим по твое настояване, затова ходи едва едва.Сипи му малко "твърдо гориво" и ще го видиш като живне
31 Август 2009 10:02
John Yossarian, здрасти! Всичките ти "обвинения" едно по едно могат да бъдат обяснени с по една дума.
Въпрос на чуване, правопис, отношение и разбиране. Нали за това сме различни.
Надявам се, че съм ясен.
31 Август 2009 10:37
Ще се разиграе в Син Сити!
31 Август 2009 12:18
Кара, съгласен съм че е въпрос на всичко което споменаваш

31 Август 2009 13:53
John Yossarian, ако съдя по иконката ти накрая, има разминаване във внушение и разбиране, май.
За това се налага да се върна към обичайния си стил.
Първо, за "пърфекто". В японския език има над 40 хил. думи дошли от английския. Повечето разбира се са специализирани термини. Но в разговорния местните обичат да пускат пояпончени думи и от литературния английски.И понеже след буквата т, те не могат без гласната о накрая, примерно аут става ауто. Рекуест, отива на рекуесто. И оттук пърфект пърфекто. Особено ми се е набила последната дума. Работата ми там беше на пълен самоконтрол. Каквото отчета вечерта пред чорбаджиите, това е. И те винаги си казваха неизменното "пърфекто". Та оттам си позволих, връщайки се с лека носталгия към тия нелоши времена, да похваля и наш Арчи за поредния му пефектен коментар.
За правописа, ами допускам грешки. Понякога от бързане, когато съм притиснат от дефицит на времето, понякога от немарливост и незнание. Благодаря за поправката.
За отношението ми към Батков. Казал съм го много пъти с различни думи "необходимо зло". И за това днес реших да го раздам по-лежерно сравнявайки го с бЪлдазата. За да бъда пределно откровен, ако нещо стане с него, и за миг няма да ми трепне сърцето. За котарака Сони, 7 месеца вече не ми е минало. Няма ден в който като си спомня за Великия Сони, а то е миниум десетина, пъти да не ме стегна сърцето.
За играта на Левски в Будапеща. Ами аз съм от тия левскари за които далеч не винаги резултата е на първо място. Още повече, че доколкото разбирам играта още след първия мач шансовете ни да продължим бяха химерни. Въпреки това, струваше се да се опита. Смятам, че това беше единствения правилен начин да се пробват. Атаки от първата секунда. Не се получи този път. Надявам се, че ще продължи да се работи в добрата посока и освен красивата игра, мое виждане, не го натрапвам никому, само споделям, тя ще бъде подкрепена и с положителни резултати.
Това е. Всичко добро ти желая.

Редактирано от - Dokich на 31/8/2009 г/ 13:54:40

31 Август 2009 14:11
паафекто, рикуесто
31 Август 2009 14:29
Натиснете тук.
31 Август 2009 15:13
Mumoko, домо аригато
Аз приемам критики по спортно-техническата част, но извън това не избива на журналистка, а или на лично отношение или на жълта преса. Не смятам да се сравнявам с простотиите. Аз даже се срамувам, че се пишат такива неща”, завърши Станимир Стоилов.

В тази връзка си спомних прекрасната песен на Емил Димитров Натиснете тук
31 Август 2009 15:42
Натиснете тук
31 Август 2009 15:53
този фамозен Тасевски, колко години го дебнахте доде го взехте, сега колко ли време ще го чакате да се разигре но бай Ганьо е търпелив, феновете също
31 Август 2009 17:05
Не сте прави за Тасевски. По принцип, не че точно днес много сте го псували. Човекът не се движи много и на тия години няма да го научите да тича, ама си има достатъчно качества и така, които можете да използвате, а не да го карате да прави каквото не може и не ще.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД