:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 284
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Петър Стойчев

завърши на второ място в плувния маратон на 10 км в Копенхаген. Той изостана на 0.02 сек. от световния шампион Томас Лурц (Гер), който спечели с 1:57.41. Така Стойчев се изкачи на 3-то място в класирането за Световната купа, като има 52 точки. Шест старта преди края начело е Лурц с 80 т.



Две титли

завоюваха българските национали на първото световно първенство по плажна борба, състояло се в Обзор. Николай Станчев (до 85 кг) тушира на финала Адем Акбулут (Тур). Димитър Кумчев (над 85 кг) пък надви с 2:0 точки двукратния световен шампион в свободния стил Елдар Куртанидзе (Груз). Кумчев стана и абсолютен шампион.



Европейското

първенство по ветроходство в клас "Фин" във Варна завърши без "медал рейсинг" заради липсата на вятър. Титлата спечели Иван Гаспич (Хър) с 28 наказателни точки пред Тапио Нирко (Фин) с 57 и Ед Райт (Вбр) с 58. Най-напред при българите е Михаил Копанов, който завърши 40-ти с 345 нак. т.



Владимир Арабаджиев

завърши на 6-о място във втория състезателен ден от "Формула Мастър" на пистата "Спа". През първия ден състезаващият се за J.D. Motorsport български пилот бе 14-и. При инцидент с болида на Рикардо Тейшейра пък механик от тима на "Тридент Рейсинг" е в изкуствена кома с контузия на главата, но състоянието му не е критично.



Олимпийският

шампион Фабиан Канселара (Швейц) спечели пролога на колоездачната Обиколка на Испания. След него завършиха Том Боонен (Бел), Тайлър Фарар (САЩ) и др.
1
933
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
31 Август 2009 11:17
Стойчев нали беше казал, че е спечелил предсрочно Световната купа, пък тука пише , че е на трето място на 28 точки от първия, т.е. не може да стане първи??? Някой да се изясни първо, пък после да се хвали!
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД