:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 324
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"Берое" взе точка и в Сливен

След като при предишното си гостуване победи "Левски", отборът на "Берое" успя да вземе нова точка навън. Тимът на наказания за този мач треньор Илиан Илиев направи 1:1 срещу "Сливен" и се утвърди на 5-а позиция, изпреварвайки "Левски".

Домакините поведоха с гол на Евгени Игнатов, който още в 5-ата мин. от волле простреля вратаря на "Берое" Боян Пейков. Това обаче не стресна гостите и в 26-ата мин. те изравниха с попадение на Георги Андонов, който бе изведен зад защитата на "Сливен". След това обаче темпото спадна и двата отбора почти не стигнаха до чисти положения.

"Доволен съм от точката на чужд терен - призна асистент-треньорът на "Берое" Ивко Ганчев. - След почивката се опитахме да изнесем играта напред, но не успяхме. Големият ни проблем е завършващият удар към вратата на съперника".

Наставникът на "Сливен" Диян Петков пък откровено призна, че отборът му не е играл нищо. "Слаб мач и грозен футбол, това показахме. Резултатът е напълно закономерен с оглед на случилото се на терена. Докато не си променим характера, няма как да се получи нещо. За съжаление имахме и доста проблеми със състава, което също се отрази", коментира Петков.
1
926
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
03 Ноември 2009 11:59
Сливен- напред към Б група
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД